• 044 500 330

Vijesti

Zamjenik župana Mihael Jurić je u nedjelju, 18. rujna 2022. godine, sudjelovao u obilježavanju 27. obljetnice vojne operacije „Una 95“, koju je i ove godine organizirala Udruga ratnih veterana Druge gardijske brigade Gromovi Sisačko-moslavačke županije.

27. obljetnica vojne operacije „Una 95“

Zamjenik župana Mihael Jurić je u nedjelju, 18. rujna 2022. godine, sudjelovao u obilježavanju 27. obljetnice vojne operacije „Una 95“, koju je i ove godine organizirala Udruga ratnih veterana Druge gardijske brigade Gromovi Sisačko-moslavačke županije. Izaslanik Predsjednika RH bio je umirovljeni general-pukovnik Zvonko Peternel, a izaslanik potpredsjednika Vlade, ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda bio je državni tajnik Špiro Janović.
Obilježbi su nazočili i glavni inspektor obrane, general-pukovnik Drago Matanović, zamjenik zapovjednika Hrvatske kopnene vojske general-bojnik Tihomir Kundid, predstavnici gardijskih mehaniziranih brigada, PU sisačko-moslavačke i predstavnici lokalne samouprave, kao i predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata..
Izaslanstva su odala počast polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Hrvatskoj Dubici i kod spomen-ploče poginulim „Gromovima“ u Dvoru. Sveta misa za poginule, umrle i nestale „Gromove“ i sve hrvatske branitelje održana je u crkvi Sv. Petra i Pavla u Dvoru.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd