• 044 500 330

Vijesti

Zamjenik župana Mihael Jurić je u četvrtak, 1. srpnja 2021. godine, u primio predstavnike HKŠU Vila Croatia Stuttgart koji su pružali veliku podršku i pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji i njenim stanovnicima nakon razornih potresa sakupljanjem, organizacijom i provedbom dodjele nekoliko donacija.

Prijam donatora iz Stuttgarta

Zamjenik župana Mihael Jurić je u četvrtak, 1. srpnja 2021. godine, primio predstavnike HKŠU Vila Croatia Stuttgart koji su pružali veliku podršku i pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji i njenim stanovnicima nakon razornih potresa sakupljanjem, organizacijom i provedbom dodjele nekoliko donacija.

Zamjenik župana je izrazio veliku zahvalnost predstavnicama na solidarnosti, humanosti i svim dosadašnjim inicijativama od samih početaka kada je Sisačko-moslavačka županija pogođena nizom potresa koji su ostavili dalekosežne posljedice na ljudske živote i ostala materijalna dobra na ovome području. Ujedno, privremena pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Nataša Acs istaknula je kako se ova vrsta empatije i pomoći ne mjeri samo u kvantiteti pristiglih donacija, već i njenoj kvaliteti stoga je mnogim ustanovama zdravstvene i socijalne skrbi na ovaj način omogućen daljnji rad u prikladnim uvjetima i na prikladan način.

Predstavnici HKŠU Vila Croatia Stuttgart su se zahvalili na gostoprimstvu i primili su zahvalnice uručene od strane zamjenika župana Mihaela Jurića, ne samo za njih, već i za ostale sudionike u pomoći iz Stuttgarta, te su iskazali želju i prezentirali nove ideje za daljnje prikupljanje pomoći koje bi ovome području bile od iznimne važnosti za brži oporavak.

 

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd