• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u petak, 26. ožujka 2021. godine, u novoj zgradi „Središnjeg paviljona“ Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, u pratnji ravnatelja dr. Tomislava Dujmenovića, obišao  Odjel za hemodijalizu, prvi bolnički odjel koji je preseljen u novu zgradu.

Župan posjetio Hemodijalizu, prvi odjel sisačke bolnice preseljen u novu zgradu

Župan Ivo Žinić je u petak, 26. ožujka 2021. godine, u novoj zgradi „Središnjeg paviljona“ Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, u pratnji ravnatelja dr. Tomislava Dujmenovića, obišao Odjel za hemodijalizu, prvi bolnički odjel koji je preseljen u novu zgradu.
11. ožujka bolnica je dobila uporabnu dozvolu za „Središnji paviljon“, rekao je dr. Dujmenović i prije dva tjedna je odjel za hemodijalizu premješten u novu zgradu. Hemodijaliza, koja pokriva područje cijele SMŽ, trenutačno ima devedesetak pacijenata.
„Ovo je trenutak početka rada OB „Dr. Ivo Pedišić“ na jedan drugačiji način“, rekao je župan Žinić: „Ovo je, možemo reći, potpuno nova bolnica, koja omogućava jedan drugačiji način liječenja. Osim hemodijalize, ona će u svom sastavu imati i čitav niz odjela. Nakon dovršetka radova očekujemo otvorenje i hitnog bolničkog prijema i dnevne bolnice, a vjerujem da će u zgradi mjesto naći i ostali odjeli koji sad nemaju gdje raditi.“ Župan je zahvalio svima koji su radili na ovom projektu, posebno cijelom timu opće bolnice, na čelu s ravnateljem dr. Dujmenovićem.

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd