• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u utorak, 23. ožujka 2021. godine, ispred zgrade Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku nazočio prvom koncertu humanitarne akcije „Tebe grade pjesmom gradim“.

Početak humanitarne akcije „Tebe grade pjesmom gradim

Župan Ivo Žinić je u utorak, 23. ožujka 2021. godine, ispred zgrade Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku nazočio prvom koncertu humanitarne akcije „Tebe grade pjesmom gradim“. Ovu humanitarnu akciju za obnovu Siska, Petrinje i Gline, Glazbene škole te porušenih crkava provodi Klapa Kvirin iz Siska s idejom poticanja drugih župa na području RH koje nisu pogođene potresom da se uključe u ovu humanitarnu akciju gdje bi članovi Klape Kvirin rado odazvali i održali prigodni nastup.
Župan je zahvalio Klapi Kvirin koja je ovom izvedbom počela svoju humanitarnu akciju: „Nadam se da će i ovaj koncert doprinijeti da što prije obnovimo Glazbenu školu, ali i sve druge srušene objekte diljem naše Banovine, Siska, Petrinje i Gline“, rekao je župan i podsjetio kako je na području Županije stradalo još devet škola, ako govorimo samo o školskim objektima. Sisačko-moslavačka županija će, rekao je župan, pomoći u obnovi i što skorijoj normalizaciji života na svom području.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd