• 044 500 330

Vijesti

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sastao se u petak, 19. veljače 2021. godine, u prostorijama Strukovne škole Sisak sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem, Žaklinom Marević, zamjenicom župana i Jelenom Dadić, pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti.  Dubrovačko-neretvanska županija ovom prilikom donirala je četiri stambena kontejnera namijenjena smještaju obitelji čiji su domovi razoreni u nedavnom potresu, a odmah nakon potresa uplatila je Sisačko-moslavačkoj županiji interventnu pomoć u iznosu od 200.000,00 kuna.

Donacija stambenih kontejnera Dubrovačko-neretvanske županije

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sastao se u petak, 19. veljače 2021. godine, u prostorijama Strukovne škole Sisak sa županom Dubrovačko-neretvanske županije Nikolom Dobroslavićem, Žaklinom Marević, zamjenicom župana i Jelenom Dadić, pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti.

Dubrovačko-neretvanska županija ovom prilikom donirala je četiri stambena kontejnera namijenjena smještaju obitelji čiji su domovi razoreni u nedavnom potresu, a odmah nakon potresa uplatila je Sisačko-moslavačkoj županiji interventnu pomoć u iznosu od 200.000,00 kuna.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd