• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 20. siječnja 2021. godine, u prostoru tvrtke Gavrilović d. o. o. u Petrinji nazočio svečanom potpisivanju Ugovora o donaciji objekta i pripadajućeg zemljišta Gavrilovićeve škole. Ugovor su, uz nazočnost potpredsjednika Hrvatske Vlade Borisa Miloševića i ministra znanosti i obrazovanja Radovana Fuchsa, potpisali Georg Gavrilović i Milan Orlić, ravnatelj Srednje škole Petrinja.

Mesna industrija Gavrilović poklonila Srednjoj školi Petrinja zgradu i zemljište Gavrilovićeve škole

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 20. siječnja 2021. godine, u prostoru tvrtke Gavrilović d. o. o. u Petrinji nazočio svečanom potpisivanju Ugovora o donaciji objekta i pripadajućeg zemljišta Gavrilovićeve škole. Ugovor su, uz nazočnost potpredsjednika Hrvatske Vlade Borisa Miloševića i ministra znanosti i obrazovanja Radovana Fuchsa, potpisali Georg Gavrilović i Milan Orlić, ravnatelj Srednje škole Petrinja. Zgradu od 2 400 m2 i zemljište površine veće od 8 000 m2, tvrtka Gavrilović je darovala gradskoj srednjoj školi, uništenoj u katastrofalnom potresu, kako bi se omogućila brza normalizacija života u Petrinji, kao i nastavak kvalitetnog obrazovanja petrinjskim školarcima.
Župan Žinić zahvalio je obitelji Gavrilović i rekao kako je ovo veliki dan za Srednju školu Petrinja i sve nas. „Ovo je nakon mjesec dana jedna dobra, pozitivna vijest, koja je počela kad je predsjednik Vlade Andrej Plenković s ministrima došao u posjet i obilazak ove industrije.“ Župan je rekao kako je obitelj Gavrilović i ovom gestom pokazala da ne misli samo na sebe, nego na širu zajednicu i na tome im je zahvalio.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd