• 044 500 330

Vijesti

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je u srijedu, 7. siječnja 2021. godine, u prostoru nove Strukovne škole u Sisku, uz nazočnost svog zamjenika, načelnika županijskog Stožera Civilne zaštite Romana Rosavca, bio domaćin ličko-senjskom županu Darku Milinoviću i gradonačelniku Novalje Antunu Dabi. Župan Milinović, koji je došao posjetiti volontere iz Ličko-senjske županije, u ovoj je prigodi županu Žiniću uručio donaciju pomoći na iznosu od 100.000 kuna.  Župan je naglasio da je ovo gesta solidarnosti prema ovome kraju, a Sisačko-moslavačka i Ličko-senjska županija jednako nose tegobe prošlosti domovinskog rata i poslijeratne obnove. Ovaj dolazak je nastavak dobre suradnje između dvije županije koja je započela na zajedničkim projektima.

Pomoć Ličko-senjske županije

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je u srijedu, 7. siječnja 2021. godine, u prostoru nove Strukovne škole u Sisku, uz nazočnost svog zamjenika, načelnika županijskog Stožera Civilne zaštite Romana Rosavca, bio domaćin ličko-senjskom županu Darku Milinoviću i gradonačelniku Novalje Anti Dabi. Župan Milinović, koji je došao posjetiti volontere iz Ličko-senjske županije, u ovoj je prigodi županu Žiniću uručio donaciju pomoći na iznosu od 100.000 kuna.

Župan je naglasio da je ovo gesta solidarnosti prema ovome kraju, a Sisačko-moslavačka i Ličko-senjska županija jednako nose tegobe prošlosti Domovinskog rata i poslijeratne obnove. Ovaj dolazak je nastavak dobre suradnje među dvije županije koja je započela zajedničkim projektima.

Izjavu župana Ive Žinića poslušajte ovdje:

Izjavu župana Darka Milinovića poslušajte ovdje:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd