• 044 500 330

Vijesti

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je u petak, 20. studenoga 2020. godine, obišao novouređenu Ljekarnu br. 3 u Cesarčevoj ulici u Sisku. Osim ove ljekarne, u vlasništu Sisačko-moslavačke županije se nalazi još 9 jedinica.  Ljekarna br. 3 u Cesarčevoj ulici je u potpunosti rekonstruirana: dobiven je dvostuko veći prodajni prostor, osiguran je prostor za savjetovanje, opremljen je ured voditelja ljekarne, u potpunosti su izmjenjene instalacije, a ljekarnu je opremljena s modernim i funkicionalnim namještajem.  Rekonstukcija je bila zahtjevna zbog same konstrukcije cjelokupne građevine, a uspješno je završena u roku od 5 tjedana. Ukupna vrijednost investicije iznosi 700.000,00 kn.

Obilazak novouređene ljekarne u Sisku

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je u petak, 20. studenoga 2020. godine, obišao novouređenu Ljekarnu br. 3 u Cesarčevoj ulici u Sisku. Osim ove ljekarne, u vlasništvu Sisačko-moslavačke županije se nalazi još 9 jedinica.

Ljekarna br. 3 u Cesarčevoj ulici je u potpunosti rekonstruirana: dobiven je dvostruko veći prodajni prostor, osiguran je prostor za savjetovanje, opremljen je ured voditelja ljekarne, u potpunosti su izmijenjene instalacije, a ljekarna je opremljena s modernim i funkcionalnim namještajem.

Rekonstrukcija je bila zahtjevna zbog same konstrukcije cjelokupne građevine, a uspješno je završena u roku od 5 tjedana. Ukupna vrijednost investicije iznosi 700.000,00 kn.

Ovdje možete poslušati izjavu, koju je u ovoj prigodi dao župan Ivo Žinić:

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd