• 044 500 330

Vijesti

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u ponedeljak, 19. listopada 2020. godine,  uz članove obitelji, suborce i predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata sudjelovala u odavanju počasti poginulom hrvatskom branitelju Berislavu Pavičiću Beri na gradskom groblju Viktorovac u Sisku.  Berislav Pavičić jedan je od istinskih junaka Domovinskog rata na području grada Siska koji je zajedno s nekolicinom domoljuba osnovao prvu dragovoljačku postrojbu u Republici Hrvatskoj, 57. samostalni bataljun. Obilježavanjem obljetnice Berislava Pavičića završava program obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.

Počast hrvatskom vitezu Berislavu Pavičiću Beri

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u ponedeljak, 19. listopada 2020. godine, uz članove obitelji, suborce i predstavnike udruga proisteklih iz Domovinskog rata sudjelovala u odavanju počasti poginulom hrvatskom branitelju Berislavu Pavičiću Beri na gradskom groblju Viktorovac u Sisku.

Berislav Pavičić jedan je od istinskih junaka Domovinskog rata na području grada Siska koji je zajedno s nekolicinom domoljuba osnovao prvu dragovoljačku postrojbu u Republici Hrvatskoj, 57. samostalni bataljun. Obilježavanjem obljetnice Berislava Pavičića završava program obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd