• 044 500 330

Vijesti

Zamjenik župana Roman Rosavec, ujedno i Načelnik stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije je u četvrtak, 9. srpnja 2020. godine u Hotelu Panonija nazočio Sjednici Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, a nakon toga i konferenciji za medije.   Na konferenciji za medije istaknuto je kako su od  17. lipnja 2020. godine do danas trideset i četiri pacijenta kod kojih je dijagnosticirana zarazna bolest COVID-19 te da je najviše pacijenata s područja Grada Kutine, dok je 166 osoba u samoizolaciji. Također je naglašena važnost poštivanja svih mjera i preporuka Nacionalnog stožera te odgovornosti jedni prema drugima.

Održana Sjednica Stožera Sisačko-moslavačke županije

Zamjenik župana Roman Rosavec, ujedno i Načelnik stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije je u četvrtak, 9. srpnja 2020. godine u Hotelu Panonija nazočio Sjednici Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, a nakon toga i konferenciji za medije.

Na konferenciji za medije istaknuto je kako su od 17. lipnja 2020. godine do danas trideset i četiri pacijenta kod kojih je dijagnosticirana zarazna bolest COVID-19 te da je najviše pacijenata s područja Grada Kutine, dok je 166 osoba u samoizolaciji. Također je naglašena važnost poštivanja svih mjera i preporuka Nacionalnog stožera te odgovornosti jedni prema drugima.

Ovdje možete poslušati izjavu zamjenika župana ujedno i načelnika županijskog Stožera civilne zaštite Romana Rosavca:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd