• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec obišli su u četvrtak, 25. lipnja 2020. godine, zgrade Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Popovača na kojima traju radovi energetske obnove

Obilazak radova energetske obnove na zgradama NPB Popovača

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec obišli su u četvrtak, 25. lipnja 2020. godine, zgrade Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Popovača na kojima traju radovi energetske obnove. U tijeku su radovi energetske obnove na zgradi kuhinje i restorana. Zamijenjena je kompletna unutarnja rasvjeta, a pri kraju je i zamjena prozora i vrata. Postavlja se kamena vuna na vanjske zidove.
Na zgrade VI. i IX. odjela postavljena je kamena vuna. Ubrzo bi trebali započeti radovi na zamjeni unutarnje rasvjete. Izrađuje se i stolarija koja stiže za dvadeset dana i počinje ugradnja.
Na zgradi VII. odjela postavljena je kamena vuna, zamijenjena je unutarnja rasvjeta, izrada stolarije je pri kraju te bi izvođač za desetak dana pristupio radovima
Na zgradama Laboratorija i Prosekture započelo je postavljanje kamene vune. Izrađuje se stolarija, a za nekoliko dana bi započeli sa zamjenom unutarnje rasvjete. Na ovoj zgradi će se fasaderski radovi odvijati nakon završetka radova na VI. i IX. odjelu jer se radi o istom izvođaču, kojemu je potrebna skela koju sada koristi na tim odjelima.
Župan i njegov zamjenik bili su zadovoljni viđenim i kvalitetom izvedenih radova. Da nije bilo tromjesečnog prekida radova zbog pandemije radovi bi već bili dovršeni. Radovi, ukupne vrijednosti 8 i po milijuna kuna, financirani su najvećim dijelom iz fondova Europske unije, a ostatak sredstava je iz proračuna SMŽ.

Ovdje poslušajte izjavu, koju je nakon obilaska novinarima dao župan Ivo Žinić:

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd