• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić, uz kojeg je bio njegov zamjenik Roman Rosavec, u utorak, 23. lipnja 2020. godine u turističkom objektu „Moslavačka priča“ u Maloj Ludini svečano je dodijelio potvrde polaznicima edukacije „Interpretatori hrvatske tradicijske kulture“.

Edukacija "Interpretatori hrvatske tradicijske kulture"

Župan Ivo Žinić, uz kojeg je bio njegov zamjenik Roman Rosavec, u utorak, 23. lipnja 2020. godine u turističkom objektu „Moslavačka priča“ u Maloj Ludini svečano je dodijelio potvrde polaznicima edukacije „Interpretatori hrvatske tradicijske kulture“. Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije u suradnji s visokim učilištem za komunikacije i turizam Edward Bernays provela je program edukacije za tridesetak interpretatora hrvatske tradicijske kulture. Cilj edukacije je bio naučiti kako koristiti održiv model za komunikaciju interpretaciju tradicijske baštine u kulturnom turizmu kroz upotrebu novih tehnologija u funkciji kreiranja doživljaja i interpretacije baštine u turističkoj destinaciji
Sam program izveden je kroz tri modula po tri tematske cjeline, sastojao se od teorijskog i praktičkog dijela, a proveden je u suradnji s Ansamblom narodnih plesova i pjesama Hrvatske „Lado“, Institutom za etnologiju i folkloristiku, Etnografskim muzejom u Zagrebu , te Hrvatskom obrtničkom i gospodarskom komorom.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd