• 044 500 330

Vijesti

Sudionici promocije Sisačko-moslavačke županije kao turističke destinacije, novinari i promotori u turizmu, obišli su u četvrtak, 28. svibnja 2020. godine, jedan dio turistički atraktivnih lokaliteta Sisačko-moslavačke županije. Koliko su im druge obveze dozvolile, društvo su im u dijelu obilaska činili župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec. Ovaj je obilazak uključio posjet i uvid u ponudu Moslavine, Lonjskog polja, Pounja i dijela Banovine, jer u jednodnevni, iako ubrzani obilazak, nije bilo moguće uvrstiti više destinacija.

Turističke atrakcije Sisačko-moslavačke županije

Sudionici promocije Sisačko-moslavačke županije kao turističke destinacije, novinari i promotori u turizmu, obišli su u četvrtak, 28. svibnja 2020. godine, jedan dio turistički atraktivnih lokaliteta Sisačko-moslavačke županije. Koliko su im druge obveze dozvolile, društvo su im u dijelu obilaska činili župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec.
Ovaj je obilazak uključio posjet i uvid u ponudu Moslavine, Lonjskog polja, Pounja i dijela Banovine, jer u jednodnevni, iako ubrzani obilazak, nije bilo moguće uvrstiti više destinacija.

 

Novi promotivni film Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije:

 

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd