• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 25. svibnja 2020. godine, zajedno sa svojim zamjenikom i načelnikom Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije Romanom Rosavcem održao 30. sjednicu Stožera u Hotelu Panonija u Sisku. Nakon Sjednice, ispred hotela je održana konferencija za medije gdje je javnost obaviještena o aktualnostima na temu stanja epidemije COVID-19.  Župan je istaknuo kako je stanje u županiji vrlo povoljno i kako su u ovome trenutku na području županije još tri pozitivne osobe za koje se očekuje da će ubrzo ozdraviti. Također je istaknuto kako od početka epidemije na području županije nije bilo niti jednog smrtnog slučaja.

30. sjednica Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 25. svibnja 2020. godine, zajedno sa svojim zamjenikom i načelnikom Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije Romanom Rosavcem održao 30. sjednicu Stožera u Hotelu Panonija u Sisku. Nakon Sjednice, ispred hotela je održana konferencija za medije gdje je javnost obaviještena o aktualnostima na temu stanja epidemije COVID-19.

Župan je istaknuo kako je stanje u županiji vrlo povoljno i kako su u ovome trenutku na području županije još tri pozitivne osobe za koje se očekuje da će ubrzo ozdraviti. Također je istaknuto kako od početka epidemije na području županije nije bilo niti jednog smrtnog slučaja.

Ovdje možete čuti izjavu župana Ive Žinića:

i zamjenika župana, načelnika županijskog Stožera civilne zaštite Romana Rosavca:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd