• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 18. svibnja 2020. godine, zajedno sa svojim zamjenikom i načelnikom Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije Romanom Rosavcem održao 29. sjednicu Stožera u Hotelu Panonija. Nakon održane Sjednice, ispred sisačkog hotela održana je konferencija za medije gdje je javnost obaviještena o aktualnostima na temu stanja epidemije COVID-19. Župan je istaknuo kako na županijskom području još su četiri pacijenta koja boluju od ove zarazne bolesti. Stanje je zadovoljavajuće, ali se i dalje treba pridržavati protuepidemijskih mjera.

29. sjednica Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 18. svibnja 2020. godine, zajedno sa svojim zamjenikom i načelnikom Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije Romanom Rosavcem održao 29. sjednicu Stožera u Hotelu Panonija. Nakon održane Sjednice, ispred sisačkog hotela održana je konferencija za medije gdje je javnost obaviještena o aktualnostima na temu stanja epidemije COVID-19.
Župan je istaknuo kako na županijskom području još su četiri pacijenta koja boluju od ove zarazne bolesti. Stanje je zadovoljavajuće, ali se i dalje treba pridržavati protuepidemijskih mjera.

Ovdje možete čuti izjavu župana Ive Žinića:

i zamjenika župana, načelnika županijskog Stožera civilne zaštite Romana Rosavca:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd