• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je utorak 7. travnja 2020. godine, zajedno sa svojim zamjenikom, načelnikom županijskog Stožera civilne zaštite Romanom Rosavcem, ravnateljem Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ dr. Tomislavom Dujmenovićem i načelnikm PU SMŽ Luka Pešut ispred ulaza u Hotel Panonija u Sisku održao konferenciju za medije na kojoj je javnost izviještena o aktualnim nastojanjima za savladavanje epidemije koronavirusa COVID-19.

Održana Sjednica Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije

Župan Ivo Žinić je utorak 7. travnja 2020. godine, zajedno sa svojim zamjenikom, načelnikom županijskog Stožera civilne zaštite Romanom Rosavcem, ispred Hotela Panonija održao redovnu Sjednicu Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, a nakon toga i konferenciju za medije na temu stanja koronavirusa na području županije.

Na konferenciji za medije nazočili su ravnatelje Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ dr. Tomislav Dujmenović i načelnik Policijske uprave SMŽ Luka Pešut i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo SMŽ dr. Inoslav Brkić. Župan je podsjetio na važnost uputa koje izdaje Stožer. 

Ovdje poslušati izjavu župana Ive Žinića:

i dožupana Romana Rosavca:

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd