• 044 500 330

Zdrav za 5

Svrha projekta je podizanje razine svijesti o vlastitoj ulozi u očuvanju okoliša, briga o zdravlju i prevencija ovisnosti.
Završna akcija projekta održana je u petak, 29. svibnja 2015. godine na Šetnici u Sisku.
Posjetitelji su mogli vidjeti prezentaciju rada izlagača, pokazne vježbe, predstavu "EKO SABOR" u izvedbi učenika Srednje škole Novska, modnu revija Strukovne škole Sisak i djece iz Dječjeg vrtića Sisak Novi (kreacije od prirodnih i recikliranih materijala), pratiti nastup zbora Dječjeg vrtića Sisak Novi, predstavljanje rada udruga, voziti se turističkim brodom Juran i Sofija.
Tijekom programa, na štandovima su se uz učenike osnovnih i srednjih škola (koji su izložili svoje radove na temu zdravog života i čistog okoliša), predstavili i JU zaštita prirode SMŽ, ekološki proizvođači Eko-udruge Izvor, HCR i žurne službe putem promotivnih materijala i pokaznih vježbi (policija, vatrogasci, hitna pomoć, HGSS).
Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević, koja je pratila događanja na sisačkoj Šetnici zahvalila je svima koji su ovaj hvalevrijedan projekt realizirali: „Cijelo društvo se uključilo kako bi dalo podršku zdravom i sigurnijem životu mladih, djece i cijeloga društva. Izuzetno je bitno najmlađima usaditi svijest o važnosti života u zdravom okolišu i njegova čuvanja, jer je to bitno ne samo za ove današnje generacije, nego i za generacije koje dolaze.“


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd