• 044 500 330

Računala za novljanske male genijalce [foto]

Osnovna škola Novska snimila je za ovaj natječaj kratki video uradak. Sudjelovali su učenici 2.d razrednog odjela i učiteljica Snježana Kasumović. Snimatelji su bili učitelji Miroslav Matić i Domagoj Pešut. Ovaj video uradak oduševio je stručno povjerenstvo HEP-a i Narodnog radija te su Osnovnoj školi Novska odlučili darovati 6 računala.
Predaji računala, koja je u prostoru škole održana u četvrtak, 23. travnja 2015. godine, nazočio je i zamjenik župana Marin Piletić.
„Mi u Županiji, kao predstavnici osnivača ove škole, uvijek smo radosni kada ona, uza sve svoje aktivnosti, a ovo je jedna od najboljih škola u Sisačko-moslavačkoj županiji, postigne ovakav uspjeh. Ovo je uspjeh i učenika i njihovih mentora, nastavnika i cjelokupnog rukovodstva škole.“ – rekao je Piletić i podsjetio na raznolikost mogućnosti, izvora financiranja: „Na to upućujemo sve naše ustanove, posebice škole koje imaju kapaciteta da apliciraju i na EU fondove, a naravno i na ovakve, krasne programe kojima se Hrvatska elektroprivreda uključuje u razvoj lokalne sredine kao što je Novska.“


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd