• 044 500 330

Potpisana izjava o partnerstvu

Minimalno 25 nastavnika srednjih škola gimnazijskog usmjerenja s područja SMŽ bit će uključeno u aktivnosti stručnog usavršavanja predviđenih projektom.
Cilj je uspostava odgojno-obrazovnog sustava koji omogućuje učenicima da na suvremen način stječu znanja, vještine i stavove koji su potrebni za učenje i razvoj, kao i uspostava programskih, kadrovskih i materijalnih uvjeta u gimnazijama koji će omogućiti stjecanje dodatnih kompetencija u području matematike, prirodoslovlja i informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Rok za prijavu 700 000 kuna vrijednog projekta je 24. travnja 2015. godine.
Sisačko-moslavačka županija bit će partner u ovom projektu, a za potrebe kandidiranja potpisana je i ovjerena Izjava o partnerstvu.
Tu su izjavu u velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku u ponedjeljak, 20. travnja 2015. godine, potpisali župan Ivo Žinić, uz nazočnost zamjenice Anite Sinjeri-Ibrišević i zamjenika Marina Piletića te ravnatelji Jakov Novokmet (Srednja škola Tina Ujevića Kutina ) i Ante Balen (Srednja škola Petrinja).



 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd