• 044 500 330

Tradicionalno uskršnje druženje HVIDR-e

Djeca su crtala cvijeće i uskršnja jaja, a nakon toga su im podijeljeni prigodni slatki pokloni. Lugarić je još rekao kako ova udruga realizira brojne projekte, mnoge namijenjene najmlađima, a najdraži im je njihov izvorni projekt „Učimo kroz igru o Domovinskom ratu“, koji se nastavlja i ove godine.
Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević iskazala je veliko zadovoljstvo što se u ime Sisačko-moslavačke županije ponovno srela s članovima udruge s kojom županija ima izuzetno dobru suradnju: „Drago mi je da se okupio ovako velik broj djece koja su, uz to što ovdje uče ono što je za braniteljsku populaciju najbitnije, a to je očuvanje istine o Domovinskom ratu, uključena u svakodnevni život. To pokazuju i uskrsne i božićne radionice, kao ova sada ovdje.“ U aktivnosti udruge uključeno je više od pedesetero djece, rekla je zamjenica župana i čestitala članovima udruge na predanom radu s djecom.
Upravo je raspisan javni natječaj za udruge proistekle iz Domovinskog rata, na njega se javila i sisačka HVIDR-a, a sve će kvalitetne programe Sisačko-moslavačka županija, kao i do sada, sigurno podržati, rekla je Anita Sinjeri-Ibrišević.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd