• 044 500 330

Najbolji poznavatelji Europske unije [foto]

Njih i njihove mentore primili su u utorak, 10. ožujka 2015. godine zamjenici župana Anita Sinjeri-Ibrišević i Marin Piletić.
„Veseli me kada vidim da ovakvi učenici ustraju na proširenju svojih znanja, svojih vještina, svojih sposobnosti, da se ne libe prijaviti ni na koji natječaj i prikazati svoje znanje. Ja vam od srca čestitam na postignutom uspjehu,“ rekao je zamjenik župana Marin Piletić.
Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević pridružila se čestitkama, rekla srednjoškolcima kako je pratila njihov rad: „I stvarno sam primijetila da se s vama radi vrlo kvalitetno, puno da se radi i zato svim vašim mentorima, profesorima želim puno zahvaliti. Ja sam uvjerena da je među vama barem jedan europarlamentarac.“
Dok srednjoškolce iz Kutine i Novske tek čeka put u Strasbourg, sisački su se učenici već vratili, a o iskustvu tog puta u ime svih govorio je Dino Kekić: „Najbitnije iz svega toga što smo dobili je definitivno iskustvo. Bilo je stvarno prekrasno s mladim ljudima iz cijele Europe, s njima razgovarati, neki na francuskom, neki na engleskom, s njima dijeliti svoja iskustva i općenito s njima razgovarati o problemima koji su danas više nego aktualni u Europi.“
Odlukom župana Ive Žinića ovi su timovi mladih ljudi nagrađeni poklon bonom u vrijednosti 5 000 kuna, što im je uručio zamjenik župana Marin Piletić.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd