• 044 500 330

Obilazak gradilišta škole u Popovači [foto]

Obilasku je nazočio i popovački gradonačelnik Josip Mišković sa suradnicima.
„Vidjeli smo jedan impozantan objekt buduće osnovne škole u Popovači“, rekao je župan i dodao kako se radovi, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, ne odvijaju željenom dinamikom: „Rok za dovršenje ove građevine je bio 24 mjeseca, dakle u svibnju ove godine bi trebali biti završeni radovi, međutim oni će biti malo pomaknuti. Vjerojatno će se to produžiti do kraja ove godine.“
Župan očekuje da bi objekt mogao biti potpuno završen i opremljen do kraja 2015. godine. Do isteka roka ostalo je još samo tri mjeseca, a da ne bi brzali s radovima, dovodili u pitanje dosadašnju visoku kvalitetu izvedbe, bilo bi dobro, s čime se složio i gradonačelnik Popovače, da se radovi dovrše do kraja ove godine. To bi značilo da će učenike ove škola primiti početkom školske godine 2016./2017.
„Objekt je veliki i ima tu još dosta za raditi, treba dosta opreme. Sredstva su osigurana. Vjerojatno ćemo u dogovorima pokušati vidjeti i racionalizaciju nekih radova, prvenstveno na vanjskim radovima, igralištima, jer ima tu čitav niz sadržaja koji možda i nisu baš najnužniji da se ova škola stavi u funkciju“, zaključio je župan Ivo Žinić.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd