• 044 500 330

Poduzetnički impuls 2015.

Uz izuzetno dobar odaziv zainteresiranih poduzetnika i nazočnost ministra Gordana Marasa programe su predstavili službenici Ministarstva.
Župan Ivo Žinić, koji je zajedno sa svojom zamjenicom Anitom Sinjeri-Ibrišević nazočio predstavljanju, podsjetio je kako grad Sisak i Sisačko-moslavačka županija proživljavaju razdoblje velikih gospodarskih problema: „Rafinerija i Petrokemija su giganti u velikim problemima. To su velike tvrtke, u državnom vlasništvu, o kojima ovisi budućnost, Županije, pa na neki način i Republike Hrvatske.“ Župan je zahvalio ministru što je osobno, sa svojim suradnicima, došao u Sisak i SMŽ, ponuditi poduzetnicima pomoć i pojašnjenje.
Sisačko-moslavačka županija je, rekao je župan, ne čekajući nikoga sama krenula i u Proračun ugradila ukupno 12 mjera pomoći poduzetnicima i osigurala za to 9 milijuna i 600 tisuća kuna.
„Želim reći, kao novi župan, pokrenuli smo jedan novi ciklus razvoja. Ja sam to nazvao „općom mobilizacijom“ svih potencijala koje imamo na raspolaganju u županiji.“


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd