• 044 500 330

15. godina rada Udruge stočara i ratara "Seosko gospodarstvo" Popovača

Sve prisutne članove Udruge i goste pozdravio je predsjednik Petar Cvetko koji je istaknuo najvažnije programe kao što su izložba stoke u Popovači, natjecanje orača i sudjelovanje na raznim edukacijama. Članstvo je iskazalo nezadovoljstvo što se prošle godine nije održala izložba, te su uputili apel Gradu Popovači i Županiji da se ove godine pronađu sredstva za organizaciju.
U ime Sisačko-moslavačke županije skupu je nazočila zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević i v.d. pročelnica za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo Tihana Likarević.
Zamjenica župana uputila je čestitke za 15. godina rada i djelovanja, te naglasila kako se ova Udruga ne bavi samo svojim izvornim zanimanjem, stočarstvom i ratarstvom, već i humanitarnim radom. „Članovi imaju izuzetne organizacijske sposobnosti, i neulazeći u razloge neodržavanja izložbe stoke prošle godine, pozivam predstavnike Udruge, lokalne samouprave i Županije da održimo radni sastanak na kojem ćemo pronaći zajedničko rješenje kako bi se ove godine izložba u Popovači ipak održala“, zaključila je zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd