• 044 500 330

Godišnja skupština DVD Majur

To je poseban uspjeh, jer nakon dvadeset poslijeratnih godina napokon smo uspjeli oformiti tri ekipe koje postižu vrlo zavidne rezultate na natjecanjima“, rekao je predjednik DVD-a Majur Zdravko Bobetko te dodao kako je ponosan što su u organizaciji ove svečanosti doslovno sudjelovale sve Udruge s područja Općine Majur, a odazvalo se i preko 26 Dobrovoljnih vatrogasnih društava koji su došli kao gosti odnosno prijatelji društva.
Načelnica Klementina Karanović naglasila je da je Majur mala Općina, ali je više od deset posto stanovnika uključeno u rad DVD-a što samo po sebi daje veliki značaj. Posebno je veseli štu su se uključili mladi kako bi nastavili tradiciju svojih djedova. „Ove godine u Općini nije bilo većih problema s poplavama, ali su naši vatrogasci pomogli Hrvatskoj Kostajnici kad je bilo najpotrebnije i upravo se tu vidi ta snaga ljudi“, zaključila je načelnica.
Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević čestitala je domaćinima 83. obljetnicu postojanja i poželjela uspješan rad, te dodala kako Sisačko-moslavačka županija i u vrijeme teške krize nije smanjivala sredstva za rad Vatrogasne zajednice SMŽ koja iznosi nešto više od milijun kuna za 2015. godinu.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd