• 044 500 330

Skup potpore prosvjednicima iz Savske 66

Kišno je vrijeme donekle promijenilo plan održavanja ovog skupa,m pa su tako okupljeni branitelji pred sisačkom katedralom poslušali obraćanja i pročitali pismo potpore prosvjednicima, stopostotnim hrvatskim ratnim vojnim invalidima koji na otvorenom prosvjeduju u savskoj 66, ne odustajući od svojih zahtjeva.
Potporu su im u Sisku iskazali članovi udruga branitelja, a posebice dobar odaziv imalo je pojavljivanje na skupu biskupa sisačkog Vlade Košića i sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića.
Župan je u ovoj prigodi izjavio: „Moja potpora je tu neupitna. Ja sam, na svoj način, od samog početka s našim braniteljima u Savskoj. U dva navrata sam ih i osobno posjetio i dao im i moralnu i drugu potporu da ustraju u svojim zahtjevima. Vjrujem da će i dalje naši branitelji biti jedinstveni u svom nastojanju. mislim da bi oni kojima je upućen taj zahtjev morali itekako dobro promisliti. Pozivam sve odgovorne ljude u ministarstvu, u Vladi, da preispitaju sve svoje odluke kako ne bi naši branitelji i danas morali na kiši prosvjedovati za ono što im pripada.“



 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd