• 044 500 330

Povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća

Cilj projekta je da se sufinanciranjem (Fond 80%, SMŽ 5 % prihvatljivih troškova, a maksimalno do 63 750 kuna) potakne povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća u SMŽ kroz poduzimanje mjera energetske učinkovitosti kao što su: ugradnja nove vanjske stolarije, povećanje toplinske zaštite ovojnice obiteljske kuće (fasada), povećanje energetske učinkovitosti sustava grijanja ugradnjom plinskih kondenzacijskih kotlova, povećanje energetske učinkovitosti sustava prozračivanje ugradnjom uređaja za povrat topline, te sufinanciranje energetskih pregleda i energetskih certifikata.
Pravo na dodjelu financijskih potpora po ovom projektu ostvaruje prvih 15 podnositelja zahtjeva s konačne bodovne liste koja je objavljena i na web stranici Sisačko-moslavačke županije.
Župan je u ponedjeljak potpisao ugovore s prvih 8 korisnika dodjele ovih financijskih potpora, a s preostalim korisnicima potpora također će se sklopiti Ugovori u narednom razdoblju, nakon što dostave glavni projekt za provedbu planirane investicije za koju im je odobrena potpora.
Dobitnici ovih potpora SMŽ i Fonda imaju rok do 20. svibnja 2015. godine za realizaciju predmetnih investicijskih zahvata na svojim obiteljskim kućama.
 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd