• 044 500 330

Arhiva objava

Sredstva za rad udruga

Sredstva je dobilo 5 udruga proisteklih iz Drugog svjetskog rata u ukupnom iznosu od 25 000 kuna, 4 udruge umirovljenika u ukupnom iznosu od 50 000 kuna i 5 udruga iz područja izvaninstitucionalne skrbi u ukupnom iznosu od 55 000 kuna.
„Sredstva koja ćete dobiti nakon potpisanog ugovora će, vjerujem, pomoći radu i aktivnostima vaših udruga. Možda je ove godine i malo veći broj udruga koje su prošle na našem natječaju, ali to je znak da imamo kvalitetne udruge, koje se bave određenim aktivnostima. Vjerujem da ćete nekim vašim aktivnostima dopuniti ova sredstva i da ćete moći realizirati vaše programe, koje ste predvidjeli u ovoj godini. Moram reći da ove godine puno ranije potpisujemo ove ugovore. Mislim da smo krenuli dovoljno rano da sredstva dođu navrijeme, kako bi mogli pokrenuti svoje projekte.
Vjerujte, da je proračun Sisačko-moslavačke županije veći da bi i za rad vaših udruga mogli izdvojiti puno više sredstava. Čini mi se, a vjerujem da i vi to osjećate, da je gospodarstvo u Hrvatskoj krenulo u pozitivnom smjeru. I mi u Županiji se zalažemo da pokrenemo određene projekte, kako bi stvorili jednu drugu dimenziju, kako bismo potaknuli sve nas da se zalažemo na svom polju djelovanja, a posebice da naši mladi imaju gdje raditi,“ rekao je u ovoj prigodi župan Ivo Žinić.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd