• 044 500 330

Arhiva objava

Svečano uručenje sporazuma o izravnom financiranju udruga iz područja socijalne skrbi

Ukupno 325 000 kuna Sisačko-moslavačka županija je izravno dodijelila trima udrugama: Centru za žene Adela za provođenje Nacionalne strategije zaštite od nasilja u obitelji, Program skloništa i savjetovališta za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja, te za provođenje Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, Program Mala kuća – pružanje socijalnih usluga djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom i Udruzi slijepih Sisačko-moslavačke županije, Program Dnevni centar slijepih.
„Doista mi je drago da možemo ovako izravno financirati udruge koje su vrlo bitne za funkcioniranje određenih, ranjivih skupina u našem društvu. Ova sredstva vjerojatno nisu dovoljna, ali vjerujem da će pomoći u provođenju onih aktivnosti koje ste stavili u ovogodišnji plan i program“, rekao je u ovoj prigodi župan Žinić.
Sisačko-moslavačka županija kroz Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb i branitelje za rad udruga iz ovog područja izdvaja značajna sredstva, gotovo milijun i pol kuna.


 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd