• 044 500 330

Vijesti

Zamjenik župana Mihael Jurić  u ponedjeljak, 27. ožujka 2023. podržao je  javnozdravstvenu akciju u prigodi obilježavanja Dana narcisa koja se održala u  Središnjem paviljonu Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.

Dan narcisa u sisačkoj bolnici

Zamjenik župana Mihael Jurić u ponedjeljak, 27. ožujka 2023. podržao je javnozdravstvenu akciju u prigodi obilježavanja Dana narcisa koja se održala u Središnjem paviljonu Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku. Akcija, osim što je namijenjena jačanju svijesti o prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke te podršci svim oboljelima ima i humanitarni karakter. Dobrovoljni prilozi prikupljaju se za opremanje sobe za pacijentice nakon operacije dojke.
Zamjenik župana Mihael Jurić podsjetio je o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke te pozvao sve sugrađanke da redovito odlaze na preventivne preglede.
Uz mnogobrojne zdravstvene djelatnike sisačke bolnice, podršku akciji dali su i učenici 4. razreda srednje škole Viktorovac iz Siska. Mladi medicinari su svim zainteresiranim posjetiteljima provjerili krvni tlak, šećer i težinu.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd