• 044 500 330

Vijesti

Božićna priredba Osnovne škole Zorke Sever - "Labuđe jezero" održana je u utorak, 20. prosinca 2022. godine, u 18:00 sati u sportskoj dvorani. Priredbu su pripremili učitelji i učenici OŠ Zorke Sever iz Popovače. Učenici su pokazali koliko su talentirani i vrijedni. Labuđim jezerom pokazali su univerzalnu i čarobnu priču o ljubavi, odanosti, hrabrosti te vječnoj pobjedi dobra nad zlom.

Božićna priredba OŠ Zorke Sever - "Labuđe jezero"

Božićna priredba Osnovne škole Zorke Sever - "Labuđe jezero" održana je u utorak, 20. prosinca 2022. godine, u sportskoj dvorani. Priredbu su pripremili učitelji i učenici OŠ Zorke Sever iz Popovače. Učenici su pokazali koliko su talentirani i vrijedni. Labuđim jezerom pokazali su univerzalnu i čarobnu priču o ljubavi, odanosti, hrabrosti te vječnoj pobjedi dobra nad zlom.

Uključeno je 110 učenika, matične škole i područnih škola te su posebno ponosna što su sudjelovali učenici posebnih razrednih odjela. Sami su izradili kostime i scenografiju. Kostime i ukrase izradila je kolegica Dijana Živković zajedno s kolegama i učenicima iz posebnih razrednih odjela i odgojno-obrazovnih skupina. U izradi scenografije i rekvizita sudjelovali su učitelji, domari i učenici.

Pod vodstvom voditeljice zbora Anite Novaković, zbor "Zorkine zvjezdice" izveli su dvije pjesme Sretan ti Božić narode moj i Sretan Božić svakome. Vjeroučitelj Antonijo Boškić otpjevao je Tihu noć, a učenica Helena Hospođuk odsvirala je I wanted to leave. Glumili su učenici dramske skupine koje je uvježbala njihova voditeljica Sanja Kos. Koreografiju, scenarij i režiju pripremila je vjeroučiteljica Marina Međimurec Čupić.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd