• 044 500 330

Vijesti

Dom za starije osobe Glina na Danima kruha i Kestenijadi u Topuskom

Korisnici Doma za starije osobe Glina posjetili su u petak, 14. listopada tradicionalnu manifestaciju „Dani kruha u Topuskom" koja je održana u Top-Termama Topusko.

Na sajmu su sudjelovali Osnovna škola Vladimir Nazor, Srednja škola Topusko, Dječji vrtić Topusko i lokalni OPG-i koji su za sve goste i mještane na svojim štandovima pripremili kruh, peciva, kolače, palačinke, čaj i bezalkoholne koktele, a bilo je i puno jesenskih plodova, od jabuka, gljiva do bundeva. Korisnici Doma uživali su u prekrasnom danu u Topuskom i jesenskim delicijama.

Dan kasnije, u subotu, 15. listopada, korisnici Doma ponovno su posjetili Topusko, ovoga puta sudjelovali su na tradicionalnoj manifestaciji  „Kestenijada u Topuskom“. U sklopu kestenijade održana je i 3. humanitarna biciklijada „Pedalu okreni i Glinu pokreni“ u organizaciji Udruge Sveta Agata u kojoj su aktivne članice i djelatnice Doma za starije osobe Glina.

U domu kod Jelačić Vrela u Velikoj Vranovini uslijedilo je druženje uz vruće kestene, kobasice, kuhano vino, kolače, sok, i glazbu. Dom za starije osobe Glina predstavio je svoj bogati štand s raznim rukotvorinama korisnika i finim kolačima koje su pripremile kuharice Doma. Prijevoz je za korisnike Doma za starije osobe Glina osigurala Općina Topusko i DVD Topusko.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd