• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivan Celjak je u svom kabinetu u Sisku u ponedjeljak, 2. kolovoza 2021. godine, održao radni sastanak s Brankom Ćubelić, vlasnicom tvrtke Dreamtime Events Croatia i zamjenikom načelnika općine Dvor Franjom Juranovićem. Tema ovog sastanka bila je inicijativa za pokretanje i razvoj elitne turističke ponude na području Zrina i općine Dvor.

Inicijativa za razvoj turizma u Zrinu

Župan Ivan Celjak je u svom kabinetu u Sisku u ponedjeljak, 2. kolovoza 2021. godine, održao radni sastanak s Brankom Ćubelić, vlasnicom tvrtke Dreamtime Events Croatia i zamjenikom načelnika općine Dvor Franjom Juranovićem. Tema ovog sastanka bila je inicijativa za pokretanje i razvoj elitne turističke ponude na području Zrina i općine Dvor. Branka Ćubelić, povratnica iz Australije koja preko svoje tvrtke na području Republike Hrvatske organizira luksuzna vjenčanja za najzahtjevnije klijente, odlučila je proširiti svoju djelatnost.
Na radnom je sastanku predstavila županu Celjaku svoju inicijativu da, kao Zrinjanka podrijetlom, u kraju svojih korijena pokrene turistički projekt koji uključuje luksuzni smještaj i organizaciju lovnog turizma na području Zrina.
Župan Celjak je ovu inicijativu prihvatio i obećao pomoć Sisačko-moslavačke županije u njenom razvijanju.

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd