• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivan Celjak je u utorak 27. srpnja 2021. godine, u Petrinji uz gradonačelnicu Magdalenu Komes, nazočio sastanku na temu Poduzetničkog centra "Centar novog života" na Sajmištu. Sastanku su nazočili ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Čorić i Zvonimir Novak, ravnatelj Uprave za industriju, poduzetništvo i obrt MINGOR te državni tajnik u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Dragan Jelić. Poslije sastanka, sudionici su posjetili lokaciju kontejnerskog Poduzetničkog centra "Centar novog života" na Sajmištu.  Cilj formiranja ove zone je nastavak normalizacije života na potresom pogođenom području i nastavak obavljanja djelatnosti subjekata koji su izgubili svoje poslovne prostore. Poduzetnički centar će sadržavati trgovine, obrtničke djelatnosti, urede, ali i zajedničke prostore te je plan da postane i zona okupljanja, druženja i stvaranja.

Obilazak kontejnerskog Poduzetničkog centra "Centar novog života" na Sajmištu

Župan Ivan Celjak je u utorak 27. srpnja 2021. godine, u Petrinji uz gradonačelnicu Magdalenu Komes, nazočio sastanku na temu Poduzetničkog centra "Centar novog života" na Sajmištu. Sastanku su nazočili ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Čorić i Zvonimir Novak, ravnatelj Uprave za industriju, poduzetništvo i obrt MINGOR te državni tajnik u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Dragan Jelić.
Poslije sastanka, sudionici su posjetili lokaciju kontejnerskog Poduzetničkog centra "Centar novog života" na Sajmištu.

Cilj formiranja ove zone je nastavak normalizacije života na potresom pogođenom području i nastavak obavljanja djelatnosti subjekata koji su izgubili svoje poslovne prostore. Poduzetnički centar će sadržavati trgovine, obrtničke djelatnosti, urede, ali i zajedničke prostore te je plan da postane i zona okupljanja, druženja i stvaranja.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd