• 044 500 330

Vijesti

Izaslanica sisačko-moslavačkog župana Ivanka Roksandić je, kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića u ponedjeljak, 5. srpnja 2021. godine, sudjelovala u obilježavanju spomendana na Josipu Kožić, prvu žrtvu u Domovinskom ratu s petrinjskog područja. Šesnaestogodišnja djevojka je ubijena u zasjedi nadomak roditeljske kuće.  Program obilježavanja počeo je paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima u Donjoj Budičini, a nastavljen polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod spomen obilježja na mjestu pogibije Josipe Kožić.

Sjećanje na Josipu Kožić

Izaslanica sisačko-moslavačkog župana Ivanka Roksandić je, kao izaslanica predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića u ponedjeljak, 5. srpnja 2021. godine, sudjelovala u obilježavanju spomendana na Josipu Kožić, prvu žrtvu u Domovinskom ratu s petrinjskog područja. Šesnaestogodišnja djevojka je ubijena u zasjedi nadomak roditeljske kuće.

Program obilježavanja počeo je paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima u Donjoj Budičini, a nastavljen polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod spomen obilježja na mjestu pogibije Josipe Kožić.

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd