• 044 500 330

Vijesti

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 21. rujna 2020. godine, u hotelu "Panonija" u Sisku nazočio Početnoj konferenciji u povodu provedbe projekta "Živim(o) s Alzheimerom" Doma za starije i nemoćne osobe Sisak.  Cilj projekta je osnivanje odjela za osobe oboljele od demencije čime će se unaprijediti socijalna uključenost i promicanje poslovnog i obiteljskog života pružajući podršku razvoju  učinkovitih socijalnih usluga, kroz podržavanje aktivnosti koje će omogućiti lakši i kvalitetniji život osobama oboljelim od Alzheimerove demencije i drugih demencija.   Projekt je nastao u sklopu Širenja mreže socijalnih usluga u zajednici, Europskog socijalnog fonda, Doma za starije i nemoćne osobe Sisak u partnerstvu sa Sisačko-moslavačkom županijom te je dobio bespovratna sredstva u iznosu od 1.494.709,96 kuna.

Početna konferencija projekta "Živim(o) s Alzheimerom"

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 21. rujna 2020. godine, u hotelu "Panonija" u Sisku nazočio Početnoj konferenciji u povodu provedbe projekta "Živim(o) s Alzheimerom" Doma za starije i nemoćne osobe Sisak.

Cilj projekta je osnivanje odjela za osobe oboljele od demencije čime će se unaprijediti socijalna uključenost i promicanje poslovnog i obiteljskog života pružajući podršku razvoju učinkovitih socijalnih usluga, kroz podržavanje aktivnosti koje će omogućiti lakši i kvalitetniji život osobama oboljelim od Alzheimerove demencije i drugih demencija.

Projekt je nastao u sklopu Širenja mreže socijalnih usluga u zajednici, Europskog socijalnog fonda, Doma za starije i nemoćne osobe Sisak u partnerstvu sa Sisačko-moslavačkom županijom te je dobio bespovratna sredstva u iznosu od 1.494.709,96 kuna.

Ovdje poslušajte izjavu, koju je u ovoj prigodi novinarima dao župan Ivo Žinić:

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd