• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 17. rujna 2020. godine, u restoranu „Stari grad“ u Sisku nazočio uvodnoj konferenciji projekta „Mobilni tim u zajednici“.

Uvodna konferencija projekta „Mobilni tim u zajednici“

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 17. rujna 2020. godine, u restoranu „Stari grad“ u Sisku nazočio uvodnoj konferenciji projekta „Mobilni tim u zajednici“. Nositelj ovog projekta je Centar za socijalnu skrb Sisak, uz partnere: Sisačko-moslavačku županiju i Centar za socijalnu skrb Daruvar.
Projekt vrijedan milijun i po kuna u cijelosti je financiran iz sredstava Europske unije,a nositelj projekta Centar za socijalnu skrb Sisak provodit će ga 24 mjeseca.
Projekt će, osim u Sisačko-moslavačkoj, biti provođen i u Bjelovarsko-bilogorskoj, Požeško-slavonskoj, Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj i Primorsko-goranskoj županiji.
Cilj je pružiti podršku i pomoć obiteljima u riziku na području grada Siska, općina Sunja i Martinska Ves kroz izvaninstitucijske usluge mobilnog tima koji će činiti stručnjaci: socijalni radnik, psiholog i socijalni pedagog.
Djelatnicima mobilnog tima bit će pružena kontinuirana supervizija i edukacija usmjerena kvaliteti njihove usluge i razvijanja novih vještina.

Ovdje poslušajte izjavu župana Ive Žinića:

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd