• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić je u utorak, 15.rujna 2020 godine, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem, ujedno i načelnikom Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u prostorijama Hotela Panonija održao 35.sjednicu Stožera.  Župan se osvrnuo na aktualno stanje sa zaraznom bolesti COVID-19 koje je trenutno zadovoljavajuće. Istaknuo je važnost ozbiljnosti situacije kako bi se spriječilo daljnje širenje ove bolesti te na novo žarište u Novskoj ali i o mjeri korištenja sportskih dvorana. Načelnik Stožera osvrnuo se na aktualno stanje s odlukom o korištenju zaštitinih maski te donesenim mjerama za Sisačko-moslavačku županiju koje su na snazi do  21.rujna.

Održana 35. sjednica Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije

Župan Ivo Žinić je u utorak, 15.rujna 2020 godine, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem, ujedno i načelnikom Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u prostorijama Hotela Panonija održao 35.sjednicu Stožera.

Župan se osvrnuo na aktualno stanje sa zaraznom bolesti COVID-19 koje je trenutno zadovoljavajuće. Istaknuo je važnost ozbiljnosti situacije kako bi se spriječilo daljnje širenje ove bolesti te na novo žarište u Novskoj ali i o mjeri korištenja sportskih dvorana. Načelnik Stožera osvrnuo se na aktualno stanje s odlukom o korištenju zaštitinih maski te donesenim mjerama za Sisačko-moslavačku županiju koje su na snazi do 21.rujna.

Izjavu sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića poslušajte ovdje:

Izjavu zamjenika sisačko-moslavačkog župana i načelnika Stožera civilne zaštite SMŽ Romana Rosavca poslušajte ovdje:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd