Vijesti

Obilazak radova na Središnjem paviljonu Opće bolnice u Sisku

Obilazak radova na Središnjem paviljonu Opće bolnice u Sisku

Župan Ivo Žinić je u utorak, 8. rujna 2020. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem i ravnateljem dr. Tomislavom Dujmenovićem obišao objekt Središnjeg paviljona Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku.
Novi Središnji paviljon prostire se na 8400 četvornih metara neto bolničke površine te su u tijeku radovi unutarnjeg uređenja poput razvoda elektroinstalacija, ugradnje dizala, postavljanje keramike i spuštenih stropova, montaže ventilacijskog sustava, a uskoro će započeti i ugradnja sanitarnih elemenata i postavljanje vanjske bravarije. Također su u tijeku i radovi na vanjskom uređenju, odnosno na postavljanju vodovodne i hidrantske mreže te na uređenju prometnica i okoliša oko samog paviljona. Projekt Rekonstrukcija bolničkog kompleksa, odnosno izgradnja Središnjeg paviljona i uspostava Objedinjenog hitnog bolničkog prijema je, zajedno s opremom, u vrijednosti oko 170 milijuna kuna značajno će doprinijeti poboljšanju uvjeta zbrinjavanja hitnih bolesnika, odnosno njihov prijam i obradu ali i rad djelatnika i medicinskog osoblja u bolnici.
Župan je prilikom obilaska istaknuo kako je zadovoljan viđenim i dinamikom izvođenja radova te se nada kako će objekt biti završen u roku.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd