• 044 500 330

Vijesti

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak su u četvrtak, 18. lipnja 2020. godine, u prostoru sisačkog Hotela Panonija nazočili 23. izvještajnoj sjednici Skupštine Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije.

Skupština Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata SMŽ

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak su u četvrtak, 18. lipnja 2020. godine, u prostoru sisačkog Hotela Panonija nazočili 23. izvještajnoj sjednici Skupštine Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije. Predsjednik ove udruge, Ante Živković, izvijestio je članstvo o svim aktivnostima u prošloj i planovima za ovu godinu. Morao je nažalost izvijestiti Skupštinu da petrinjska udruga, zbog zdravstvenih problema dugogodišnjeg predsjednika više ne djeluje kao udruga. To naravno ne znači da petrinjski roditelji nisu članovi županijske udruge.
Župan Ivo Žinić je u svom obraćanju zaželio još puno godina djelovanja i druženja ove zbog starosti članstva posebno osjetljive udruge. Zajamčio im je, da će svim aktualnim poteškoćama u punjenju županijskog proračuna unatoč, sredstva za njihove aktivnosti biti osigurana.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd