• 044 500 330

Vijesti

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je u utorak, 16. lipnja 2020. godine, u prostoru Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije u Sisku, dodijelio ugovore za bespovratnu potporu po projektu "TRADICIJSKI I UMJETNIČKI OBRTI-2020". Svečanoj dodjeli prisustvovao je i Adolf Cvanciger, predsjednik Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije.  Kroz ova poticajna sredstva Sisačko-moslavačka županija doprinosi očuvanju i razvoju tradicijskih obrta koji baštine posebne zanatske vještine te umijeće, oslanjajući se na obrasce tradicijske kulture, umjetničkih obrta koji se odlikuju proizvodima i uslugama visoke estetske vrijednosti, a imaju sjedište i djeluju na području Sisačko–moslavačke županije. Temeljem Projekta "Tradicijski i umjetnički obrti" dodijeljena su bespovratna sredstva potpore za 31 tradicijski i umjetnički obrt u iznosu od 275.845,98 kuna.

Potpore obrtnicima po projektu "Tradicijski i umjetnički obrti"

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je u utorak, 16. lipnja 2020. godine, u prostoru Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije u Sisku, dodijelio ugovore za bespovratnu potporu po projektu "TRADICIJSKI I UMJETNIČKI OBRTI-2020". Svečanoj dodjeli prisustvovao je i Adolf Cvanciger, predsjednik Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije.

Kroz ova poticajna sredstva Sisačko-moslavačka županija doprinosi očuvanju i razvoju tradicijskih obrta koji baštine posebne zanatske vještine te umijeće, oslanjajući se na obrasce tradicijske kulture, umjetničkih obrta koji se odlikuju proizvodima i uslugama visoke estetske vrijednosti, a imaju sjedište i djeluju na području Sisačko–moslavačke županije. Temeljem Projekta "Tradicijski i umjetnički obrti" dodijeljena su bespovratna sredstva potpore za 31 tradicijski i umjetnički obrt u iznosu od 275.845,98 kuna.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd