• 044 500 330

Vijesti

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem , je u utorak, 9. lipnja 2020. godine, u prostoru Kleti Leskarac, potpisao i dodijelio ugovore za bespovratne potpore po projektu "Unaprjeđenje turističke ponude Sisačko-moslavačke županije" za 2020. godinu.  Cilj poticajnih sredstava po ovom projektu je da se kroz sufinanciranje turističkih projekata turističkih subjekata, poveća broj i kvaliteta smještajne te ugostiteljske ponude,da se uvedu novi sadržaji u turističku ponudu te na taj način podigne nivo atraktivnosti sveukupne turističke ponude Sisačko-moslavačke županije.

Bespovratne potpore po projektu "Unaprjeđenje turističke ponude SMŽ"

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem , je u utorak, 9. lipnja 2020. godine, u prostoru Kleti Leskarac, potpisao i dodijelio ugovore za bespovratne potpore po projektu "Unaprjeđenje turističke ponude Sisačko-moslavačke županije" za 2020. godinu.

Cilj poticajnih sredstava po ovom projektu je da se kroz sufinanciranje turističkih projekata turističkih subjekata, poveća broj i kvaliteta smještajne te ugostiteljske ponude, da se uvedu novi sadržaji u turističku ponudu te na taj način podigne nivo atraktivnosti sveukupne turističke ponude Sisačko-moslavačke županije.

Ovdje možete poslušati izjavu župana Ive Žinića:

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd