Vijesti

Otvoren 2. Sajam robotike i automatizacije

U izdvojenom prostoru RCK Tehničke škole Sisak u Zagrebačkoj b.b. (bivši prostor Uradi sam) održan je 2. Sajam robotike i automatizacije u organizaciji Tehničke škole Sisak i uz potporu Sisačko-moslavačke županije.

Sajam posjetiteljima nudi uvid u najnovija dostignuća u području automatizacije i robotike te njihovu primjenu u strukovnom obrazovanju, ali također predstavlja Regionalni centar kompetentnosti i njegove strukovne nastavne procese i modernu opremu koja mu to omogućuje.

Na sajmu koji je otvorila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Robertina Štajdohar, predstavio se 21 izlagač, a oni su pokazali najnovije proizvode, usluge i tehnička rješenja u području automatizacije, industrijske robotike, mobilne robotike, CNC tehnologija, industrije 4.0, industrijske pneumatike, senzorike...

Posjetitelji su također mogli vidjeti i opremu koja se koristi u strukovnom obrazovanju učenika Tehničke škole Sisak, ali i odraslih, koja omogućava stjecanje širokog spektra stručnih kompetencija u područjima strojarstva, elektrotehnike, mehatronike, robotike i gaminga.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd