• 044 500 330

Vijesti

5. PALAČINKA KUP OVOG PETKA U SISKU

U organizaciji Srednje škole Viktorovac i Sisačko-moslavačke županije u petak, 10. svibnja 2024. godine s početkom u 9.30 sati na pješačkoj zoni u Sisku održat će se 5. palačinka kup.

Učenici će se natjecati u pripremi i prezentaciji klasičnih i bezglutenskih palačinki te u izradi barskih mješavina (koktela). Bit će ispečeno oko tisuću palačinki te pozivamo sve građane da dođu na 5. palačinka kup kako bi degustirali ovaj omiljeni desert koji se jede u svim dijelovima svijeta.

Na Palačinka kupu sudjelovat će 9 škola, Ugostiteljsko-turističko učilište Zagreb, Trgovačko-ugostiteljska škola Karlovac, Srednja škola August Šenoa Garešnica, Turističko-ugostiteljska i prehrambena škola Bjelovar, Obrtničko-tehnička škola iz Slavonskog Broda, Srednja škola Topusko i Srednja škola Viktorovac te dvije osnovne škole koje su bile najuspješnije na Malom palačinka kupu, Osnovna škola Popovača i Osnovna škola 22. lipnja Sisak.

Učenici Srednje škole Viktorovac, koji se školuju za zanimanje medicinske sestre i tehničari, mjerit će građanima tlak i kontrolirati razinu šećera u krvi.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Pop rock škola, zbor i klapa Osnovne škole Popovača te dramska skupina Srednje škole Viktorovac Sisak.

Medijski pokrovitelji su Radio Banovina, Petrinjski radio, Radio Sisak, RSM, Radio Moslavina, Sisak.Info, Sisak portal i Portal 53.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd