• 044 500 330

Vijesti

Zamjenik župana Mihael Jurić otvorio je u Kutini XIV. susret invalida rada - osoba s invaliditetom RH i starijih osoba „Kutina 2023.“. Zamjenik je tom prilikom sve sudionike pozdravio u ime župana Ivana Celjaka, poželio im puno uspjeha u današnjem natjecanju.

Susret invalida rada u Kutini

Zamjenik župana Mihael Jurić otvorio je u subotu, 25. studenoga 2023. godine u Kutini XIV. susret invalida rada - osoba s invaliditetom RH i starijih osoba „Kutina 2023.“. Zamjenik je tom prilikom sve sudionike pozdravio u ime župana Ivana Celjaka i poželio im puno uspjeha u današnjem natjecanju.

„Sisačko-moslavačka županija poklanja veliku pažnju podizanju kvalitete života osoba s invaliditetom kroz svoje programe, ali i kroz sufinanciranje programa udruga“, istaknuo je Jurić.

Podsjetio je također kako je trenutno najznačajniji projekt Županije na području Kutine skorašnje otvorenje Doma za starije osobe koji su Moslavci čekali godinama, ali i najavio kako je Sisačko-moslavačka županija pokrenula projekt izgradnje županijskog naselja u Kutini u sklopu kojeg će biti izgrađeno 25 kuća po uzoru na naselja u Sisku, Petrinji i Glini.

Sudionici Susreta invalida rada okušali su se u nekoliko sportskih disciplina te su nastavili druženje u prostorijama društvenog doma.

Članovima udruga puno uspjeha poželjeli su i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić te predsjednik Udruge invalida rada Kutina Božidar Cesar.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd