• 044 500 330

Vijesti

Općina Velika Ludina proslavila je svoj dan i blagdan sv. Mihaela Arkanđela. U sklopu obilježavanja Dana Općine, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je župan Ivan Celjak čestitao svim stanovnicama i stanovnicima općine njihov dan.

Dan općine Velika Ludina

Općina Velika Ludina proslavila je svoj dan i blagdan sv. Mihaela Arkanđela. U sklopu obilježavanja Dana Općine, održana je svečana sjednica Općinskog vijeća na kojoj je župan Ivan Celjak čestitao svim stanovnicama i stanovnicima općine njihov dan. Istaknuo je izvrsnu dosadašnju suradnju s Općinom Velika Ludina koja će biti nastavljena i u budućnosti realizacijom brojnih projekata.
„Ovdje smo početkom mjeseca obilježili početak berbe jabuka i završetak radova na rekonstrukciji ceste Mala Ludina - Kompator - Mustafina Klada u dužini 10 kilometara. Tu cestu smo rekonstruirali u suradnji s Općinom Velika Ludina i Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture RH. Ove godine zajednički ćemo realizirati projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju ceste koja se nalazi na području Velike Ludine, od križanja županijske ceste, Obrtničke ulice pa sve do groblja u Maloj Ludini u duljini oko 1 kilometar“, istaknuo je župan Celjak.

Župan se osvrnuo i na projekte obnove te je podsjetio kako je Sisačko-moslavačka županija za manje od godinu dana iz Fonda solidarnosti EU uspjela povući 86,3 milijuna eura od čega 70 milijuna eura za obnovu objekata javne namjene u nadležnosti Županije, a ostalih 16,3 milijuna eura za sanaciju cestovne infrastrukture.

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd