Vijesti

Dan općine Dvor i Međunarodni dan Mira

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, proslavljen je Dan općine Dvor i Međunarodni dan mira. U ime župana Ivana Celjaka, svim stanovnicama i stanovnicima Dan općine Dvor čestitao je zamjenik Mihael Jurić. Čestitao je i načelniku Općine Dvor Nikoli Arbutini na projektima koji su prošle godine realizirani na području ove općine u iznosu od oko 7 milijuna eura.

Zamjenik Jurić također je istaknuo kako Sisačko-moslavačka županija provodi značajne projekte na području općine Dvor. Izdvojio je obnovu Doma zdravlja SMŽ, projekt ukupne vrijednosti 1,2 milijuna eura, koji će puno značiti, ne samo pacijentima i tamošnjem stanovništvu, nego i zdravstvenom osoblju koje radi u ordinacijama obiteljske medicine, dentalne medicine, Hitne medicine i patronaže.

Putem Županijske uprave za ceste SMŽ, značajna sredstva Županija ulaže i u prometnu infrastrukturu na području općine Dvor. U 2021., 2022. i u 2023. godini obnovljeno je i uređeno 23 kilometara cesta u što je uloženo 2 milijuna €.

Sisačko-moslavačka županija obnovila je, uredila i opremila tri stana u Dvoru koji su dani na privremeno korištenje obiteljima čiji su domovi stradali u potresu.

Uz brojne goste, svečanoj sjednici Općinskog vijeća Dvor prisustvovali su i saborski zastupnici Krunoslav Katičić i Boris Milošević.

 

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
 
zpd