• 044 500 330
Čestitka u prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. obljetnice VRO "Oluja"

Čestitka u prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. obljetnice VRO "Oluja"

Poštovani, u prigodi proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. Obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“ sisačko-moslavački župan Ivan Celjak uputio je čestitku sljedećeg sadržaja:

U prigodi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“ s ponosom se sjećamo 5. kolovoza 1995. godine, kada je hrvatski narod pod hrvatskim stijegom krenuo u završno ostvarenje stoljetnog sna o stvaranju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

Završetkom veličanstvene vojno-redarstvene operacije „Oluja“ taj san je i ostvaren.

S dubokim poštovanjem prisjećamo se i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima i civilima, koji su svoje živote trajno utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske.

U spomen na ovaj veliki dan upućujem, s predsjednikom Županijske skupštine Mijom Šepakom i svim suradnicima, iskrene čestitke za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 26. obljetnicu vojno-redarstvene operacije „Oluja“.

ŽUPAN
Ivan Celjak, mag. iur.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd