Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

15.07.2016.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - izdavanja građevinske dozvole za Građenje građevine za obradu otpada metodom bioremedijacije na k.č.br. 1539 k.o. Gračenica (27.07.2016. u 10 sati)

12.07.2016.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš farme nesilica za proizvodnju konzumnih jaja kapaciteta 100.000 komada (22.07. - 22.08.2016.)

15.06.2016. 

ODLUKA o javnom predstavljanju „Rudarsko-geološke studije Sisačko- moslavačke županije“

14.06.2016. 

Lokacijska dozvola - sanacija telekomunikacijske infrastrukture - Martinska Ves Lijeva

Subv. prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Posjet tvornici Lipovica [foto]

Proizvodne pogone Lipovice d. o. o. tvornice radijatora u Popovači, obišao je u srijedu, 27. srpnja 2016. godine, u društvu popovačkog gradonačelnika Josipa Miškovića i svojih zamjenika Anite Sinjeri-Ibrišević i Marina Piletića, župan Ivo Žinić.

Više...
 

Gradnja nove osnovne škole

Gradilište nove osnovne škole sa sportskom dvoranom u Popovači obišao je u srijedu, 27. srpnja 2016. godine, župan Ivo Žinić, zajedno sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem. U društvu gradonačelnika Popovače Josipa Miškovića i izvođača radova župan je još jednom obišao ovo gradilište koje svekolika županijska javnost prati i iščekuje dovršetak radova s velikom pozornošću.

Više...
 

Pripreme za Volodersku jesen

Voloderska jesen, najznačajnija berbena svečanost Sisačko-moslavačke županije, ove će godine biti održana od 9. do 11. rujna. A o organizacijskim pripremama bilo je riječi na sastanku, koji je u srijedu, 27. srpnja održan u gradskoj upravi Popovače.

Više...
 

Vinari Moslavine zajedno ka osvajanju tržišta

U prostoru Vinarije Trdenić u Popovači održan je radni sastanak zamjenika ministra poljoprivrede, Tugomira Majdaka i vinara Moslavine. Tema sastanka, kojem je nazočio i župan Ivo Žinić sa zamjenikom Marinom Piletićem te direktor SI-MO-RA-e, županijske razvojne agencije, Mario Čelan bilo je formiranje zajednice vinara.

Više...
 

Počast hrvatskim redarstvenicima [foto]

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave sisačko-moslavačke u mjestu Struga Banska u Hrvatskom Pounju obilježena je u utorak, 26. srpnja 2016. godine, 25. obljetnica pogibije 10 hrvatskih redarstvenika.

Više...
 

Sveti Jakov zaštitnik Mošćenice [foto]

Blagdan Svetog Jakova, nebeskog zaštitnika Mošćenice, proslavljen je u ovom naselju na području Grada Petrinje u ponedjeljak, 25. srpnja 2016. godine.

Više...
 

Dan Općine Sunja [foto]

Polaganjem vijenaca na mjesnom groblju u Sunji počela je u petak, 22. srpnja 2016. godine, obilježba Dana Općine Sunja. nazočili su joj i župan Ivo Žinić, sa zamjenicom Anitom Sinjeri-Ibrišević te predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić.

Više...
 

Gimnazija Sisak - svjedodžbe državne mature

Tradicionalnoj svečanosti podjele svjedodžbi državne mature, koja je u Galeriji Gimnazije Sisak održana u četvrtak, 21. srpnja 2016. godine, nazočio je i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Donji Kukuruzari – Dan općine [foto]

U srijedu, 20. srpnja 2016. godine, svečano je obilježen Dan Općine Donji Kukuruzari. Načelniku Stipi Šapini i općinskom čelništvu, kao i svim stanovnicima ove općine, uz brojne načelnike i gradonačelnike susjednih jedinica lokalne samouprave njihov je dan došao čestitati i župan Ivo Žinić, zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić i zamjenicom župana Anitom Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Projekt „Nova industrijska kultura u Središnjoj Europi“

Projekt „Nova industrijska kultura u Središnjoj Europi“ (eng. „A New IndustrialCulturein Central Europe„ – InduCult 2.0 ) odobren je za financiranje sredstvima programa Središnja Europa 2014.-2020.
Ukupna vrijednost projekta je 3.268,520,60 EUR-a, od čega je 163.548,04 EUR-a osigurano proračunom projekta Sisačko-moslavačkoj županiji kao projektnom partneru.
Provedba projekta je započela 1. lipnja 2016. godine, a završetak provedbe planiran je 31. svibnja 2019. godine.

Više...
 

Aktualni sat sjednice Županijske skupštine

U 60 minuta Aktualnog sata sjednice Županijske skupštine, koja je u sisačkoj gradskoj vijećnici održana u utorak, 19. srpnja 2016. godine, stala su pitanja petorice vijećnika. Prvi se za riječ javio Željko Soldo (HSP) i zatražio od župana pojašnjenje zapošljavanja u Domu zdravlja Sisak, odnosno djelatnika na informacijama.

Više...
 

Županija i općine sufinanciraju autobusne linije

Nastojeći osigurati jednake uvjete življenja na području cijele Sisačko-moslavačke županije, Županija je od 1. do 8. srpnja ove godine provela Javni poziv na koji su se odazvale i ostvarile pravo na potporu tri općine s kojima će biti sufinancirane inače neprofitabilne, ali stanovništvu izuzetno važne autobusne linije.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 177
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
 
 
 

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas306
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2725
mod_vvisit_counterOvaj mjesec19174
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091304945

Vaš IP: 54.159.113.43
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka 

Bioplinski kalkulator

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>