Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave
9.5.2018.
 
27.4.2018.
 

11.4.2018.
Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje I.etape sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od Velikih voda Save i Potoka Vlahinička na k.č.br. 1272 i dr, k.o. Potok i na k.č.br. 37 i dr. k.o. Stružec


6.4.2018.
Rješenje kojim se obustavlja postupak pokrenut po zahtjevu za izdavanje uporabne dozvole za građevinu izgrađenu na k.č.br. 152 k.o. Golinja

23.1.2018.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda "Potok" s dovodnim cjevovodom i ispustom

23.11.2017.

Odluka o izradi II. Izmjena i dopuna Prostomog plana uređenja Općine Sunja

17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

23.08.2017.

Odluka o stavljanju na javnu raspravu Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Strateška studija utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Ne-tehnički sažetak Strateške studije

Županijska razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Analiza stanja Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

Stepinčevo – Dan sela Marinbrod

Župan Ivo Žinić je u nedjelju, 20. svibnja 2018. godine, u rodnom Marinbrodu, naselju na području Grada Gline nazočio proslavi Stepinčeva – Dana Marinbroda. Proslavi je nazočio i zamjenik župana Roman Rosavec, koji se pridružio mještanima u misnom slavlju, koje je u prostoru „Stare škole“ služio don Paško Glasnović.

Više...
 

Zlatni jubilej NK Dinamo Osekovo

Župan Ivo Žinić je u subotu, 19. svibnja 2018. godine, nazočio središnjoj proslavi 50 godina djelovanja Nogometnog kluba „Dinamo“ Osekovo. Predsjednik kluba slavljenika, zamjenik župana Roman Rosavec, uz sisačko-moslavačkog župana ugostio je i dvojicu njegovih kolega brodsko-posavskog župana Danijela Marušića i požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića.

Više...
 

Petrinjska večer folklora

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u subotu, 19. svibnja 2018. godine, na Rukometnom igralištu u Petrinji otvorila 19. večer folklora u kojoj su sudjelovala kulturno-umjetnička društva s područja grada Petrinje i gosti.

Više...
 

Županijska izložba stoke

Župan Ivo Žinić je u subotu, 19. svibnja 2018. godine, u Popovači svečano otvorio XI. županijsku izložbu stoke. Ova je izložba održana pod pokroviteljstvom ministarstva poljoprivrede, Sisačko-moslavačke županije i Grada Popovače.

Više...
 

50 godina djelovanja Odjela za dječju kirurgiju

Župan Ivo Žinić je u petak, 18. svibnja 2018. godine, u Atriju utvrde Stari grad u Sisku nazočio „Rođendanskoj večeri“ – obilježbi 50 godina djelovanja Odjela za dječju kirurgiju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić Sisak.

Više...
 

Miss SMŽ za Miss Hrvatske

Zamjenik župana Roman Rosavec je u petak, 18. svibnja 2018. godine, u Domu kulture Popovača nazočio Izboru za Miss Sisačko-moslavačke županije za Miss Hrvatske.

Više...
 

UHDDR „Mato Barić“

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u petak, 18. svibnja 2018. godine, u Društvenom domu u Komarevu nazočila godišnjoj sjednici Skupštine UHDDR-a „Mato Barić“ Temeljnog ogranka Komarevo.

Više...
 

Početak proslave 50 godina NK „Dinamo“ Osekovo

Župan Ivo Žinić je u petak, 18. svibnja 2018. godine, u nazočnosti svog zamjenika Romana Rosavca u Pučkom domu Osekovo (Grad Popovača) svečano otvorio proslavu 50 godina djelovanja Nogometnog kluba „Dinamo“ Osekovo, kao i Tamburašku večer, održanu u istom prostoru.

Više...
 

15 godina rada Hrvatske zajednice županija

Župan Ivo Žinić je u petak, 18. svibnja 2018. godine, u Hrvatskom saboru nazočio svečanosti obilježavanja 15 godina rada Hrvatske zajednice županija. U nastavku teksta donosimo priopćenje Hrvatske zajednice županija:

Više...
 

Tradicionalno druženje osoba s invaliditetom

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u petak, 18. svibnja 2018. godine, u restoranu Stari grad u Sisku svečano otvorila tradicionalno druženje osoba s invaliditetom iz cijele Hrvatske, koje je organizirala Udruga osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom grada Siska.

Više...
 

Predstavljena fotomonografija Specijalne jedinice policije „OSA“ Sisak

Župan Ivo Žinić je sa svojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom celjakom u četvrtak, 17. svibnja 2018. godine, u Domu kulture „Kristalna kocka vedrine“ Sisak nazočio svečanom predstavljanju ratne fotomonografije Specijalne jedinice policije „OSA“ Sisak – autora Borne Marinića, te ratne monografije Specijalne policije iz Domovinskog rata.

Više...
 

Radni sastanak – prekategorizacija ceste Popovača-Novska

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec nazočili su u četvrtak, 17. svibnja 2018. godine, u prostoru gradske uprave Grada Popovače radnom sastanku na temu „Razmatranje mogućnosti prekategorizacije županijske ceste 3124 Popovača- Novska u državnu cestu“'.

Više...
 

Predstavljeno djelovanje Zaklade Viktorija i prvi rezultati rada logopeda

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bio i njegov zamjenik Ivan Celjak, u četvrtak je, 17. svibnja 2018. godine, u prostoru Doma zdravlja Sisak sudjelovao u medijskom predstavljanju djelovanja Zaklade Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti Sisačko-moslavačke županije i prvih rezultata rada Malog logopedskog kabineta. Ovom su obraćanju nazočile i upraviteljica Zaklade Ivana Plavec i logopedinja Daliborka Jandroković.

Više...
 

Pomoć Županije radu udruga iz Domovinskog rata

Župan Ivo Žinić, uz kojega su bili njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak, u srijedu, 16. svibnja 2018. godine, u zgradi SMŽ u Sisku (Rimska 28, „Zgrada Dunavskog LLoyda“) predstavnicima udruga uručio je ugovore o dodjeli financijske potpore za projekte/programe iz područja programa udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Više...
 

Ugovor o uslugama izrade detaljne dokumentacije Sustava navodnjavanja Velika Ludina

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 16. svibnja 2018. godine, u nazočnosti svojih zamjenika Romana Rosavca i Ivana Celjaka, kao i načelnika Općine Velika Ludina Dražena Pavlovića, u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku s generalnim direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem i predstavnicima zajednice izvršitelja potpisao Ugovor o uslugama izrade detaljne dokumentacije Sustava navodnjavanja Velika Ludina.

Više...
 

Ugovori o sufinanciranju projekata

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 16. svibnja 2018. godine, u hotelu „Panorama“ u Zagrebu nazočio svečanom potpisivanju ugovora o sufinanciranju projekata prema programu održivog razvoja lokalne zajednice i Programu podrške regionalnom razvoju, na koje je pozvala ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 211

Najave događaja

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas1022
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1022
mod_vvisit_counterOvaj mjesec29247
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/092091086

Vaš IP: 54.166.212.152
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>