Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Stipendije

Objavljena je konačna rang lista za dodjelu 25 studentskih stipendija redovitim studentima s područja Sisačko-moslavačke županije, za akademsku godinu 2015./2016.

Detaljne upute stipendistima objavljene su uz konačnu rang listu.

Ugovor o stipendiranju

 


Objavljena je konačna rang lista 45 učenika dobitnika stipendija.
Učenici koji su dobili stipendiju Sisačko-moslavačke županije dužni su otvoriti žiro račun na svoje ime, ispuniti obrazac Ugovora u dva primjerka i dostaviti ih na adresu Sisačko-moslavačke županije najkasnije do 15. siječnja 2016. godine.

Subvencija prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Pokladno jahanje u Hrvatskoj Dubici [foto]

Pokladno jahanje, tradicionalnu manifestaciju koja je u Hrvatskoj Dubici trajala stoljećima odlučili su obnoviti ove godine, pa je tako prvo pokladno jahanje u slobodnoj i neovisnoj Republici Hrvatskoj održano u subotu, 6. veljače 2016. godine.

Više...
 

Molitveni doručak u Sisačkoj biskupiji [foto]

U povodu šeste godišnjice uspostave Sisačke biskupije u Velikom Kaptolu u Sisku održan je u subotu, 6. veljače 2016. godine, tradicionalni „Molitveni doručak“. Pozivu biskupa sisačkog mons. Vlade Košića su se uz izabrane političke predstavnike s područja Sisačke biskupije, župane, gradonačelnike, načelnike općina, svećenike i aktivne vjernike laike odazvale i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Dan Srednje škole Petrinja

Proslavi Dana Srednje škole Petrinja, koja je u petak, 5. veljače 2016. godine, održana u prostoru škole, nazočila je u ime osnivača, Sisačko-moslavačke županije, zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Kupujmo lokalno i uz autocestu [foto]

U sklopu odmorišta „Stari hrastovi“ pokraj Popovače, uz autocestu A3 Zagreb-Lipovac, otvorena je u petak, 5. veljače 2016. godine, druga iz lanca trgovina „Kupujmo lokalno“.

Više...
 

45 učenika primilo ugovore o stipendiranju [foto]

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije trajao je o 17. do 30. studenoga 2015. godine i na njega se javilo 243 učenika.
Kao i do sada i ove školske godine Županija je dodijelila 45 učeničkih stipendija, isključivo polaznicima četverogodišnjih programa.

Više...
 

Županijski UDVDR kod župana

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Podružnica Sisačko-moslavačke županije, uz svoje brojne djelatnosti na okupljanju, pomaganju i savjetovanju članstva, bilježi i bogatu, vrlo uspješnu sportsku aktivnost.

Više...
 

Dan logora Stara Gradiška [foto]

Pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, u organizaciji Hrvatskog društva logoraša srpskih koncentracijskih logora – Podružnice Sisačko-moslavačke županije, u srijedu, 3. veljače 2016. godine, održana je svečana obilježba Dana logora Stara Gradiška.

Više...
 

Poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi traje do 15. veljače 2016.

Sisačko–moslavačka županija objavila je krajem 2015. godine Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Sisačko-moslavačke županije za 2016. godinu. U tijeku je prikupljanje prijava na Poziv.

Više...
 

Najuspješniji županijski sportaši u 2015. godini [foto]

Svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša Sisačko-moslavačke županije za 2015. godinu održana je, u organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ, u Hotelu Panonija u Sisku u ponedjeljak, 1. veljače 2016. godine.

Više...
 

Pokladno jahanje Jazavica-Novska [foto]

Tradiciju pokladnih jahanja vrijedno čuvaju u Jazavici, naselju na području grada Novske. U nedjelju, 30. siječnja 2016. godine, u Jazavici su se okupili jahači i vlasnici zaprega Udruge uzgajivača konja hrvatski posavac Novska, jahači iz Hrvatske Dubice i s kutinskog područja.

Više...
 

151. redovna godišnja sjednica DVD Sisak [foto]

U Vatrogasnom domu u Sisku održana je u subotu, 30. svibnja 2016. godine, redovita godišnja skupština najstarijeg dobrovoljnog vatrogasnog društva u našoj županiji, DVD-a Sisak.

Više...
 

Novi koncertni klavir za Glazbenu školu u Novskoj

Koncertom mladog novljanskog pijanista Petra Klasana, koji je u koncertnoj dvorani Glazbene škole u Novskoj održan u petak, 29. siječnja 2016. godine, obilježena je svečanost preuzimanja novog koncertnog klavira, koji je ravnateljici Glazbene škole Dunji Uroić simbolički predao zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 151

 hrvatski     english

Župan

Kvaliteta zraka

Vrijeme

Djelomicno oblacno

5°C

Sisak

Djelomicno oblacno
Pon
Oblacno
6°C / 17°C
Uto
Oblacno
8°C / 16°C
Sri
Rain
-1°C / 9°C

Bioplinski kalkulator

 







 

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>