Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

07.10.2016.

Rudarsko - geološka studija Sisačko – moslavačke županije

04.10.2016.

ODLUKA o započinjanju postupka strateške procjene utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

ODLUKA o pokretanju postupka izrade  Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Županijska razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020. – Strateški okvir: Vizija – Ciljevi – Prioriteti - Mjere

Informacija o započinjanju postupka strateške procjene utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017-2020.

19.09.2016.

IZVJEŠĆE S PREDSTAVLJANJA (JAVNE RASPRAVE I UVIDA) Rudarsko - geološke studije Sisačko – moslavačke županije

ZAKLJUČAK o prihvaćanju izvješća s javnog predstavljana Rudarsko-geološke studije

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Čamci za potrebe borbe protiv poplavne opasnosti

Hrvatska vatrogasna zajednica bila je organizator svečanosti primopredaje novih čamaca za spašavanje, a Vatrogasna zajednica Karlovačke županije domaćin.

Više...
 

Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije

Veličanstveni mimohod u kojem je bilo više od tisuću branitelja, s ratnim zastavama postrojbi koje su sudjelovale u obrani slobode i neovisnosti Republike Hrvatske, prošao je u utorak, 18. listopada 2016. godine, ulicama Siska i od zgrade Županije došao do pozornice ispred Velikog kaptola.

Više...
 

Sjećanje na hrvatske vitezove

Kod Središnjeg križa na Gradskom groblju Viktorovac u Sisku na Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, u utorak, 18. listopada 2016. godine, položeni su vijenci i zapaljene svijeće.

Više...
 

Slavna bitka u Novom Farkašiću

Obilježba Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, njen središnji dan, počela je u utorak, 18. listopada 2016. godine, u Novom Farkašiću. Nazočili su joj župan Ivo Žinić, predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Subvencija autobusnog prijevoza redovnim studentima s područja SMŽ

Redovni studenti s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije moći će od 1. studenoga 2016. godine ostvariti pravo na subvenciju mjesečne karte za prijevoz redovnim autobusnim linijama.

Više...
   

Sjećanje na pontonski most slobode i života

U organizaciji udruge branitelja Domovinskog rata „Dabrovi“, a u sklopu programa ovogodišnje obilježbe Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije, u Letovaniću je u nedjelju, 16. listopada 2016. godine, otkrivena spomen ploča pontonskom mostu, kojeg je 3. listopada 1991. godine postavila 36. inženjerijsko-pontonska bojna Hrvatske vojske.

Više...
 

135 godina DVD-a Jasenovac [foto]

U Jasenovcu je u subotu, 15. listopada 2016. godine, svečano obilježena vrijedna obljetnica, 135 godina djelovanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Jasenovac.
Proslavi, tijekom koje je potpisana povelja o bratimljenu s DVD-om Husain, nazočio je i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Okrugli stol Specijalne jedinice policije OSA Sisak

Okruglom stolu „Uloga SJP OSA Sisak u ratnim operacijama i obrani RH na području Sisačko-moslavačke županije u vremenu od 1991. – 1995.“, koji je u prostoru vatrogasnog doma u Petrinji održan u subotu, 15. listopada 2016. godine, nazočio je župan Ivo Žinić.

Više...
 

Potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Sisačko-moslavačke županije

Na internetskoj stranici Sisačko-moslavačke županije objavljen je 15. listopada 2016. godine NATJEČAJ za dodjelu potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Sisačko-moslavačke županije za razdoblje od 2016. – 2020. godine , temeljem Odluke o potporama poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Sisačko-moslavačke županije za razdoblje od 2016.-2020. godine. Sve potrebne obavijesti i tražene dokumente preuzmite ovdje

 

Poticanje razvoja i unapređenja lovstva u lovištima na području Sisačko-moslavačke županije

Na internetskoj stranici Sisačko-moslavačke županije objavljen je 15. listopada 2016. godine JAVNI POZIV za poticanje razvoja i unapređenja lovstva u lovištima na području Sisačko-moslavačke županije u 2016. godini, temeljem Odluke o poticanju razvoja i unapređenja lovstva u lovištima na području Sisačko-moslavačke županije u 2016. godini. Sve potrebne obavijesti i tražene dokumente preuzmite ovdje

 

18. listopada, Dan hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije

Na konferenciji za novinstvo, koja je u petak, 18. listopada 2016. godine, održana u Velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku, predstavljen je cjelovit program obilježbe Dana hrvatskih branitelja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 188
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas50
mod_vvisit_counterOvaj tjedan5446
mod_vvisit_counterOvaj mjesec20698
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091379390

Vaš IP: 54.163.153.233
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>