Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

02.06.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - Izgradnja sanitarno fekalne kanalizacije u naseljima Gornji i Donji Viduševac

26.05.2015.

Javni uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za rekonstrukciju  lokalne ceste broj 33006 sa izgradnjom pješačke staze u Lekeniku, Kolodvorska ul

26.05.2015.

Javni uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za izgradnju reciklažnog dvorišta "Gvozd "

18.05. do 18.06.2015.

Obavijest o javnoj raspravi studije utjecaja na okoliš (ABS Sisak d.o.o.)

SMŽ TV
Sjednice

Izložba „Curu udaju dukati i ledina“ [foto]

Otvorenju etnografske izložbe „Curu udaju dukati i ledina“ autorice Ivane Plavec, kustosice Gradskog muzeja Sisak, kojom je ujedno označeno i ovosezonsko otvaranje sisačke utvrde Stari grad za javnost, nazočio je zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Obavijest o produženju roka za prijavu za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene

Produžen je rok za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene za Sisačko-moslavačku županiju.
Kandidatkinje za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene za Sisačko-moslavačku županiju mogu se prijaviti do 2. lipnja 2015. godine u Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo Sisačko-moslavačke županije na propisanoj Prijavi za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene za Sisačko-moslavačku županiju, koja se nalazi u privitku.

Više...
 

Uz Kupu u Letovaniću [foto]

Brzo rastući vodostaj, izazvan obilnim kišama, izazvao je zabrinutost u pokupskim selima u Općini Lekenik, koja dobro pamte nedavne poplave i borbu s nabujalim vodama.

Više...
 

Proljeće u Šartovcu [foto]

U Šartovcu, naselju na području grada Kutine održana je u subotu, 23. svibnja 2015. godine, kulturno-zabavna manifestacija „Proljeće u Šartovcu“. Po drugi su put stanovnici Šartovca organizirali ovu manifestaciju koja je objedinila kreativne snage kompletnog stanovništva, a i ugostila drage prijatelje iz bližeg i daljeg okruženja.

Više...
 

Dan Općine Majur [foto]

Dan Općine Majur obilježen je u petak, 22. svibnja 2015. godine, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomenika u Kostrićima, gdje je izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije predvodila zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević, Svetom misom u kapeli Sv. Mihovila u Majuru i Svečanom sjednicom Općinskog vijeća,kojoj je nazočio i župan Ivo Žinić.
U ovoj je prigodi obilježeno i deset godina djelovanja Narodne knjižnice i čitaonice Majur.

Više...
 

14. olimpijski festival dječjih vrtića [foto]

U organizaciji Zajednice športskih udruga i saveza Sisačko-moslavačke županije u kutinskom je Sportskom centru u četvrtak, 21. svibnja 2015. godine, održan 14. olimpijski festival dječjih vrtića Republike Hrvatske za Sisačko-moslavačku županiju.

Više...
 

Mladi virtuozi iz Novske na prijmu kod župana [foto]

Izvrsni rezultati koje već godinama na domaćoj i međunarodnoj sceni postižu učenici Glazbene škole Novska ponukali su župana Ivu Žinića da u srijedu, 20. svibnja 2015. godine, zajedno sa zamjenikom Marinom Piletićem primi ravnateljicu Glazbene škole Dunju Uroić i Darka Čuvidića, jednog od profesora u Glazbenoj školi. S njima su u Sisak stigla i trojica mladih glazbenika -Sebastian Debeljak, Antonio Katušić i Marko Martinović.

Više...
 

Sastanak s predstavnicima Bošnjaka

Uoči predstojećih izbora za Vijeća i predstavnike nacionalnih manjina koji će biti održani u nedjelju 31. svibnja 2015. godine župan Sisačko – moslavačke županije Ivo Žinić primio je predstavnike Bošnjaka i članove Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Komemoracija u Bleiburgu [foto]

Komemoraciji, kojom je u subotu, 16. svibnja 2015. godine, na Bleiburškom polju obilježena sedamdeseta obljetnica bleiburške tragedije i križnih putova nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Više...
 

Međunarodni dan obitelji

15. svibnja obilježava se Međunarodni dan obitelji kojeg je 1993. godine proglasila Glavna Skupština Ujedinjenih naroda.
Centar za socijalnu skrb Sisak i podružnica Obiteljskog centra ove su godine odlučili obilježiti Dan obitelji s udomiteljskim obiteljima za djecu zajedno s njihovom biološkom i udomljenom djecom.

Više...
 

Brižan dom za svako dijete [foto]

Predstavljanje prve godine rada programa „Brižan dom za svako dijete“ pod nazivom „Naših prvih 17 000 km za obitelji“ održano je u petak, 15. svibnja 2015. godine, u Društvenom centru SOS Dječjeg sela Lekenik.

Više...
 

Športski streljački klub „HVIDR-a“ Sisak [foto]

Župan Ivo Žinić i njegova zamjenica Anita Sinjeri-Ibrišević primili su u petak, 15. svibnja 2015. godine, članice i članove Športskog streljačkog kluba „HVIDR-a“ Sisak.
Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 120

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Djelomicno oblacno

16°C

Sisak

Djelomicno oblacno
Uto
SP_WEATHER_PM_THUNDERSHOWERS
11°C / 21°C
Sri
Djelomicno oblacno
7°C / 19°C
Cet
Vecinom suncano
9°C / 21°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>