Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

24.08.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za Svk privod za RSM Bijele Vode u k.o. Dragotina , -3. skupine

07.08.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - izgradnja građevine  infrastrukturne namjene, energetskog sustava, TRAFOSTANICA "SUNJA 5", SA NISKONAPONSKIM IZLAZIMA

Javni poziv za uvid u spis predmeta - rekonstrukcija prometnice u Novom naselju u Topuskom

SMŽ TV
Sjednice

Čestitka župana za Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 20. obljetnicu vojno-redarstvene operacije "Oluja"

„Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije, u ime svojih suradnika kao i osobno, upućujem Vam iskrene čestitke u prigodi obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Oluja".

Više...
 

Tradicija se nastavlja, 15. spust niz Kupu [foto]

U ponedjeljak, 3. kolovoza 2015. godine, župan Ivo Žinić je posjetio ratne veterane, članove UDVDR Klub Vrbina iz Siska i njihove goste branitelje koji već 15 godina za redom održavaju svoj tradicionalni spust čamcima niz rijeku Kupu.

Više...
 

Počela gradnja proizvodnog pogona u Poljoprivredno-industrijskoj zoni Jasenovac

U Poljoprivredno-industrijskoj zoni Jasenovac u petak, 31. srpnja 2015. godine, obilježen je početak radova na izgradnji hale za proizvodnju malih brodica tvrtke Remia Plast d. o. o. iz Zagreba.

Više...
 

Kozarice – radovi u tijeku

Radove na izvanrednom održavanju cesta u mjestu Kozarice na području Grada Novske obišli su u četvrtak, 30. srpnja 2015. godine, u društvu privremenom ravnatelja Županijske uprave za ceste Stipe Šapine, župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić.

Više...
 

Šišinec, mjesto sjećanja [video]

U Šišincu, mjestu na području Općine Lekenik, proslavljen je u srijedu, 29. srpnja 2015. godine, dan Svete Marte, zaštitnice župe Šišinec.

Više...
 

Donje Jame proslavile Dan sela [foto]

Zavičajno društvo „Ušće Gline“ Donje Jame jedanaestu je godinu za redom organiziralo okupljanje ratom raseljenih mještana, prisjećanje i odavanje počasti sumještanima, braniteljima i civilima, poginulim u Domovinskom ratu, te proslavu Svete Ane – Dana sela.

Više...
 

24 godine od herojskog čina u Strugi Banskoj [foto]

Obilježbu 24. obljetnice pogibije 10 hrvatskih redarstvenika u mjestu Struga Banska, na području Općine Dvor, organizirali su u nedjelju, 26. srpnja 2015. godine, Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Više...
 

250 godina posvećenja crkve u Selima [foto]

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić u nedjelju, 26. srpnja 2015. godine, nazočila je proslavi 250. godišnjice posvećenja župne crkve Svete Marije Magdalene u Selima Svečano misno slavlje predvodio je sisački biskup, mons. Vlado Košić

Više...
 

Sveti Jakov – zaštitnik Mošćenice [foto]

Blagdan Svetog Jakova, zaštitnika Mošćenice, obilježen je u subotu, 25. srpnja 2015. godine, u organizaciji Mjesnog odbora Mošćenica.
Polaganju vijenaca i paljenju svijeća kod spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu, stradalima u minskim poljima Mošćenice i žrtvama iz NOB-a iz Mošćenice nazočila je, u ime Sisačko-moslavačke županije, zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Streličar Mario Vavro kod župana

Mladog, a izuzetno uspješnog sisačkog sportaša, streličara SK Siscije Marija Vavru, u čijoj je pratnji bio predsjednik kluba Boris Savić, primio je u petak, 24. srpnja 2015. godine, župan Ivo Žinić, zajedno sa zamjenicom Anitom Sinjeri-Ibrišević i zamjenikom Marinom Piletićem.

Više...
 

Ugovor za izgradnju „Poslovne zone Marof“

Načelnik Općine Lekenik Ivica Perović je u četvrtak, 23. srpnja 2015. godine, u općinskoj vijećnici u lekeniku s članovima zajednice ponuditelja potpisao ugovor za izgradnju „Poslovne zone Marof“.

Više...
 

Dan Općine Sunja [foto]

Dan Općine Sunja obilježen je u srijedu, 22. srpnja 2015. godine, svečanom sjednicom Općinskog vijeća u dvorani Sven Lasta, svetom misom u crkvi nebeske zaštitnice Sunje Svete Marije Magdalene te polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod središnjeg križa na mjesnom groblju.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 129

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Lijepo

22°C

Sisak

Lijepo
Uto
Vecinom suncano
19°C / 31°C
Sri
Vecinom suncano
21°C / 32°C
Cet
Suncano
21°C / 33°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>