Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave
19.6.2018.
 
 
 
 
 
 
22.5.2018.
 
9.5.2018.
 
27.4.2018.
 

23.11.2017.

Odluka o izradi II. Izmjena i dopuna Prostomog plana uređenja Općine Sunja

17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

U Desnom Trebarjevu održan Stručni skup „90.obljetnica lipanjskih žrtava“

U srijedu, 20. lipnja 2018. godine u Spomen domu braće Radić u Desnom Trebarjevu održan je Stručni skup na temu „90. obljetnica lipanjskih žrtava“, kojem je nazočila i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Poziv za prijavu na izbor vinske kraljice „Vinska kraljica Sisačko-moslavačke županije za 2018/2019.“

Vinska kraljica je promicateljica Sisačko - moslavačke županije posebno njenog vinogradarstva i vinarstva i svojom osobnošću simbolizira županijsku vinsku kulturu s ciljem širenja kruga ljubitelja, potrošača i prijatelja vina i vinorodnog područja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Zamjenik župana Roman Rosavec predstavio aplikaciju „Giga Target Shoot“

Zamjenik župana Roman Rosavec je u srijedu, 20. lipnja 2018. godine, u Popovači predstavio aplikaciju „Giga Target Shoot“. U ovoj je prigodi naglasio kako će Sisačko-moslavačka županija postati središte gaming industrije, što je dokazala projektom razvijenim u suradnji s Gimnazijom Gaudeamus.

Više...
 

Predsjednica RH u Lekeniku, Sisku i Hrvatskoj Kostajnici

Župan Ivo Žinić je u utorak, 19. lipnja 2018. godine, zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić i zamjenicima župana Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom, pratio program boravka Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović na području Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Blagdan Svetog Vida u Strašniku

Župan Ivo Žinić je u nedjelju, 17. lipnja 2018. godine, u Strašniku (Grad Petrinja) sudjelovao u proslavi blagdana Svetog Vida, zaštitnika sela Strašnik u organizaciji UHBDR Strašnik.

Više...
 

Mali jukebox u Kutini

Zamjenik župana Roman Rosavec je u nedjelju, 17. lipnja 2018. godine, nazočio festivalu za djecu pod nazivom „Mali jukebox Kutina“. Organizator, Pučko otvoreno učilište Kutina ove je godine ponovno pokrenulo festival za djecu s poznatim stihom „Danas je Kutina glazbena kutija“, koji pruža priliku mladim talentiranim glazbenicima za izražavanje kroz pjevanje ili sviranje.

Više...
 

Moslavić kup Popovača

Zamjenik župana Roman Rosavec nazočio je u nedjelju, 17. lipnja 2018. godine, turniru najmlađih nogometaša, „prstića“, pod nazivom „Moslavić kup“, koji je održan na terenu Športskog parka Moslavac u Popovači.

Više...
 

Obilježen Dan Hrvatske Kostajnice

Župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić su u subotu, 16. lipnja 2018. godine, u vijećnici Gradske uprave Hrvatske Kostajnice nazočili svečanoj sjednici Gradskog vijeća, koja je održana u povodu obilježavanja Dana Grada Hrvatske Kostajnice.

Više...
 

Repušnički susreti

Zamjenik župana Roman Rosavec nazočio je u subotu, 16. lipnja 2018. godine, manifestaciji „Repušnički susreti“. U organizaciji Kulturno-umjetničkog društva „Repušnica“, a uz pomoć Mjesnog odbora, udruga s područja Repušnice, te lokalne Turističke zajednice, održani su 34. po redu „Repušnički susreti“.

Više...
 

Proslava Lovačke udruge „Lonjsko polje“ Mužilovčica

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak su se u subotu, 16. lipnja 2018. godine, u dvorištu lovačke kuće u Mužilovčici pridružili sudionicima 5. proslave Lovačke udruge „Lonjsko polje“ Mužilovčica.

Više...
 

Festival rukometa u Sisku

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu, 16. lipnja 2018. godine, u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku nazočio zatvaranju 3. Festivala rukometa, natjecanja igrača rođenih 2006. godine i mlađih, te 2004. godine i mlađih, koje je organizirao Rukometni klub Sisak.

Više...
 

Gradski kup braniteljskih udruga u Popovači

Zamjenik župana Roman Rosavec nazočio je u petak, 15. lipnja 2018. godine, u Popovači „Gradskom kupu braniteljskih udruga u malom nogometu. U sklopu programa obilježavanja Dana Grada Popovače braniteljske udruge tradicionalno igraju kup u malom nogometu, te revijalnu utakmicu s predstavnicima Gradske uprave.

Više...
 

Dan Općine Topusko

Župan Ivo Žinić je u petak, 15. lipnja 2018. godine, u restoranu „Petrova gora“ u Topuskom nazočio svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Topusko i obilježavanju 200. obljetnice dolaska cara Franje 1. Habsburškog u Topusko.

Više...
 

Čvor i naplatna postaja Lipovljani pušteni u promet

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u petak, 15. lipnja 2018. godine, uz državnog tajnika za infrastrukturu Tomislava Mihotića i predsjednika Uprave Hrvatskih autocesta Borisa Huzjana nazočili puštanju u promet novoizgrađenog čvora i naplatne postaje Lipovljani.

Više...
 

Održana 1. sjednica Koordinacijske radne skupine za primjenu propisa iz područja zaštite životinja

Zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec je u četvrtak, 14. lipnja 2018. godine, u Velikom kabinetu sjedišta SMŽ u Sisku predsjedao 1. sjednicom Koordinacijske radne skupine za primjenu propisa iz područja zaštite životinja na kojoj je donesen i Poslovnik o radu Koordinacijske radne skupine.

Više...
 

Županova čestitka za Ramazanski bajram

Na kraju mjeseca Ramazana sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je svim vjernicima islamske vjeroispovijesti uputio čestitku sljedećeg sadržaja:

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 216

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas643
mod_vvisit_counterOvaj tjedan4692
mod_vvisit_counterOvaj mjesec27276
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/092131640

Vaš IP: 54.225.31.188
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>