Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Stipendije

Natječaj za dodjelu 45 stipendija redovitim učenicima četverogodišnjih programa obrazovanja srednjih škola s područja Sisačko-moslavačke županije

Prijave se više ne zaprimaju

Subvencija prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Predstavljena knjiga „Stogodišnji teror jugoslavenstva i komunizma u Hrvatskoj“ [foto]

U Maloj dvorani Hrvatskog doma Petrinja predstavljena je u utorak, 1. prosinca 2015. godine,knjiga profesora Josipa Jurčevića „Stogodišnji teror jugoslavenstva i komunizma u Hrvatskoj“.

Više...
 

Dan umirovljenika Sisačko-moslavačke županije [foto]

Županijska skupština je 10. listopada 2011. godine donijela odluku prema kojoj se 1. prosinca obilježava kao Dan umirovljenika i osoba starije životne dobi Sisačko-moslavačke županije. Nositelj aktivnosti je županijska Matica umirovljenika.

Više...
 

Odluka o sadržaju Strateške studije II. Izmjena i dopuna Prostornog plana SMŽ

Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša objavljuje Odluku o sadržaju Strateške studije II. Izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije (Odluka)

 

Učenici iz OŠ Davorina Trstenjaka u posjetu Županiji

Zamjenici župana Anita Sinjeri-Ibrišević i Marin Piletić primili su u ponedjeljak, 30. studenoga 2015. godine, u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije primili učenike trećeg razreda Osnovne škole Davorina Trstenjaka iz Hrvatske Kostajnice, koji su u sklopu svog obrazovnog programa stigli u posjet Županiji.

Više...
 

Posjet predsjednice Republike Hrvatske [foto]

Predsjednica RH, Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je danas, 27. studenog 2015. Sisačko-moslavačku županiju gdje su je dočekali župan, Ivo Žinić sa svojim zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibišević i Marinom Piletićem te predsjednicom Županijske skupštine, Ivankom Roksandić.

Više...
 

Sufinanciranje nabavke klavira za Glazbenu školu u Novskoj

Sisačko-moslavačka županija i Glazbena škola Novska potpisali su dana 25. studenog 2015. Ugovor o sufinanciranju nabavke klavira za potrebe Glazbene škole u Novskoj.

Više...
 

Obilježen Dan državnosti Bosne i Hercegovine [foto]

Svečanosti, koju u povodu Dana državnosti Bosne i Hercegovine u restoranu Bijela lađa u Sisku u srijedu, 25. studenoga 2015. godine,u organizaciji Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Sisačko-moslavačke županije i Vijeća bošnjačke nacionalne manjine grada Siska nazočio je i župan Ivo Žinić sa suradnicima.

Više...
 

Od 2009. godine spomen-obilježje galdovačkim vitezovima

U obilježavanju 6. godišnjice otkrivanja spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima s područja Galdova, koje je,u organizaciji Udruge dragovoljaca Domovinskog rata Galdovo 1990, održano u srijedu, 25. studenoga 2015. Godine sudjelovali su župan Ivo Žinić i njegova zamjenica Anita Sinjeri-Ibrišević.
Polaganje vijenaca i paljenje svijeća održano je kod spomen-obilježja na Trgu dragovoljaca Domovinskog rata u Galdovu.

Više...
 

Posjet Dnevnom centru slijepih

Dnevni centar slijepih u Sisku posjetili su u srijedu, 25. studenoga 2015. godine, župan Ivo Žinić i njegova zamjenica Anita Sinjeri-Ibrišević.
Program Dnevnog centra slijepih provodi se od 2011. godine, a djeluje na sveobuhvatne potrebe slijepih osoba.

Više...
 

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Redoviti studenti s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije moći će od 1. prosinca 2015. godine ostvariti pravo na subvenciju mjesečne karte za prijevoz redovitim autobusnim linijama koje povezuju Petrinju, Sisak i Zagreb.

Više...
 

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama

Obilježavanju Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, koje je na sisačkoj Gradskoj tržnici Kontroba, u suradnji s PU sisačko-moslavačkom, Udrugom invalida rada Grada Siska, Građanskom inicijativom „Moj grad Sisak“ i Županijskim timom za prevenciju nasilja u obitelji i nasilja nad ženama organizirao u srijedu, 25. studenoga 2015. godine, Centar za žene Adela, pridružio se i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Novo ustrojstvo i djelokrug upravnih tijela Sisačko-moslavačke županije

Prva i najzanimljivija točka Dnevnog reda 14. sjednice Županijske skupštine, koja je u utorak, 24. studenoga 2015. godine, održana u sisačkoj Gradskoj vijećnici, bio je Prijedlog odluke o ustrojstvu i djelokrugu upravnih tijela Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 144

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Lijepo

9°C

Sisak

Lijepo
Sri
Djelomicno oblacno
2°C / 14°C
Cet
SP_WEATHER_AM_FOG_PM_SUN
4°C / 9°C
Pet
SP_WEATHER_AM_FOG_PM_SUN
4°C / 8°C

Bioplinski kalkulator

  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>