Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

16.11.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za prikupljanje i odvodnju otpadnih voda s područja aglomeracije Popovača

16.11.2017.

Lokacijska dozvola za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda- UREĐAJ ZA PROČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA AGLOMERACIJE NOVSKA

14.11.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje postrojenja za odplinjavanje i čišćenje vagoncisterni UNP-a

13.11.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za gradnju vodovoda Malička

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju sustava odvodnje u Ulici Dr. Polaka, Ivana Pergošića i Vinogradska Mikulanica

10.11.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna građevinske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - FEKALNA KANALIZACIJA UŽEG SREDIŠTA NASELJA GVOZD

7.11.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine gospodarske namjene, pretežito djelatnost gospodarenja otpadom - reciklažno dvorište

23.10.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava vodovod Mužino brdo

23.10.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za Gradnju vodovoda Gređani

18.10.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje građevine javne i društvene namjene, predškolska ustanova dječji vrtić

17.10.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje glavnog opskrbnog cjevovoda naselja Ciglenica i Mikleuška i CS Ciglenica

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

Godišnjica otkrivanja spomen-obilježja u Galdovu

Zamjenik župana Ivan Celjak je utorak, 21. studenoga 2017. godine na Trgu dragovoljaca Domovinskog rata u Galdovu (Grad Sisak) nazočio obilježavanju godišnjice otkrivanja spomen-obilježja, polaganju vijenaca i paljenju svijeća u organizaciji Udruge dragovoljaca Domovinskog rata Galdovo 1990.

Više...
 

Radni sastanak s ravnateljem

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 20. studenoga 2017. godine, primio u radnom posjetu ravnatelja Zavoda za unapređivanje zaštite na radu Vitomira Begovića, koji je župana informirao o aktivnostima Zavoda i upoznao sa stanjem zaštite na radu u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Više...
 

Ulica Stjepana Grgca

Zamjenik župana Ivan Celjak je u ponedjeljak, 20. studenoga 2017. godine, zajedno s članovima obitelji, suborcima i prijateljima pokojnog Stjepana Grgca, legendarnog zapovjednika 57. brigade Hrvatske vojske „Marijan Celjak“, nazočio otvaranju Ulice Stjepana Grgca u Sisku.

Više...
 

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991.-2017.

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Ivan Celjak su u subotu, 18. studenoga 2017. godine, u Vukovaru sudjelovali u obilježbi Dana sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine.

Više...
 

26 godina od osnutka 2. radarske postaje Šašna Greda

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u petak, 17. studenoga 2017. godine, u Topolovcu nazočila obilježbi 26. obljetnice osnutka 2. radarske postaje Šašna Greda i svečanom obilježavanju dana Udruge veterana ZMIN-a „RADAR“ Sisak.

Više...
 

Izložba i program „Vukovar u srcu“

Zamjenik župana Ivan Celjak je u petak, 17. studenoga 2017. godine, u prostorijama Udruge HVIDR-a grada Siska nazočio manifestaciji „Vukovar u srcu“ – izložbi dječjih radova posvećenih Vukovaru i hrvatskim braniteljima uz prigodan program.

Više...
 

Pet godina od oslobođenja hrvatskih generala

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u četvrtak, 16. studenoga 2017. godine, u Zagrebu sudjelovali u svečanosti, koju je u povodu pete obljetnice oslobođenja hrvatskih generala organizirala Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Više...
 

Radni sastanak s temom graničnog prijelaza Dvor-Novi Grad

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak su u četvrtak, 16. studenoga 2017. godine, održali radni sastanak s načelnicima općina Dvor, Nikolom Arbutinom, i Novi Grad iz Bosne i Hercegovine, Miroslavom Drljačom kao i predsjednikom HGK – Županijske komore Sisak Borisom Mesarićem.

Više...
 

Uređaj za praćenje koncentracije peludi i u Popovači

Zamjenik župana Roman Rosavec je u četvrtak, 16. studenoga 2017. godine, u prostoru Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Popovača nazočio postavljanju uređaja za praćenje koncentracije peludi alergogenih biljaka na području Grada Popovače.

Više...
 

Izvještajna sjednica Skupštine Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Sisačko-moslavačke županije

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u četvrtak, 16. studenoga 2017. godine, u prostoru sisačkog restorana „Stara klet“ nazočila izvještajnoj sjednici Skupštine Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Prijedlog Proračuna na uvidu javnosti

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 15. studenoga 2017. godine, u prostoru Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Sisak održao javno predstavljanje prijedloga Proračuna Sisačko-moslavačke županije za 2018. godinu. Uz predsjednicu Županijske skupštine Ivanku Roksandić i zamjenike župana Romana Rosavca i Ivana Celjaka, predstavljanju prijedloga Proračuna nazočili su i svi pročelnici županijskih upravnih odjela.

Više...
 

Dan sjećanja u Majuru

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u srijedu, 15. studenoga 2017. godine, sudjelovala u obilježavanju Dana sjećanja na žrtve iz Domovinskog rata s područja Općine Majur.

Više...
 

Radni sastanak u Ministarstvu zdravstva

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bio ravnatelj Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak, Tomislav Dujmenović, u srijedu, 15. studenoga 2017. godine,održao je u Ministarstvu zdravstva u Zagrebu radni sastanak s ministrom Milanom Kujundžićem i njegovim suradnicima.

Više...
 

Konferencija „Požari u Hrvatskoj: Obrana i prevencija“

Zamjenik župana Roman Rosavec je u srijedu, 15. studenoga 2017. godine, u prostoru Laube – Kuće za ljude i umjetnost u Zagrebu nazočio velikoj konferenciji Jutarnjeg lista „Požari u Hrvatskoj: Obrana i prevencija“. Značaj ovog događanja za Republiku Hrvatsku jasno je svojim dolaskom na konferenciju pokazala i Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović.

Više...
 

Pročišćivač otpadnih voda u Hrvatskoj Dubici

Simboličkim rezanjem vrpce, a nakon toga i klikom na računalu koje nadzire rad postrojenja generalni direktor Hrvatskih vod Zoran Đuroković, župan Ivo Žinić i načelnica Općine Hrvatska Dubica Ružica Karagić pustili su u rad pročišćivač otpadnih voda u Hrvatskoj Dubici.

Više...
 

Nasip za veću sigurnost Letovanića

Župan Ivo Žinić je u utorak, 14. studenoga 2017. godine, s predstavnicima Općine Lekenik i generalnim direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem obišao nasip u Letovaniću, na području Općine Lekenik.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 190

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas1342
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2893
mod_vvisit_counterOvaj mjesec28361
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091841610

Vaš IP: 54.81.139.56
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>