Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave
 
 
 
10.7.2018.
 
 
19.6.2018.
 
 
 
 
27.4.2018.
 
 
17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

Blagoslov radova izvedenih na kapelici Srca Isusova u Prelošćici

Zamjenik župana Ivan Celjak je u petak, 17. kolovoza 2018. godine, u Prelošćici (Grad Sisak) nazočio blagoslovu radova, koji su uz financijsku pomoć Sisačko-moslavačke županije izvedeni na kapelici Srca Isusova na ulazu u mjesto.

Više...
 

Najavljen „Mali topolovački sajam“

Zamjenik župana Ivan Celjak je u petak, 17. kolovoza 2018. godine, u Društvenom domu u Topolovcu (Grad Sisak) nazočio konferenciji za novinstvo na kojoj je predstavljen program „Malog topolovačkog sajma“.

Više...
 

Proslava blagdana svetog Roka u Novom Selu Glinskom

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 16. kolovoza 2018. godine, nazočio proslavi blagdana svetog Roka u Novom Selu Glinskom.
Kod masovne grobnice na mjesnom groblju položeni su vijenci i zapaljene svijeće, a u kapeli Sv. Blaža Svetu je misu služio vlč. Ivica Mađer.

Više...
 

Iz Slavonije u Posavinu

Zamjenik župana Ivan Celjak je u četvrtak, 16. kolovoza 2018. godine, u Kratečkom posjetio obitelj pčelara, Ivana i Rahelu Grgić. Ovi su mladi ljudi iz Slavonije preselili u Kratečko, kako bi u ovom posavskom mjestu nastavili i unaprijedili svoje uspješno bavljenje pčelarstvom.

Više...
 

Proslava Svetog Roka u Kratečkom

Zamjenik župana Ivan Celjak je u četvrtak, 16. kolovoza 2018. godine, u Kratečkom (Grad Sisak) nazočio Svetoj misi, koju je u župnoj crkvi Svetog Roka predvodio generalni vikar Sisačke biskupije mons. Marko Cvitkušić.

Više...
 

Velika Gospa u Gori

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 15. kolovoza 2018. godine, (na blagdan Velike Gospe), vjeran tradiciji sudjelovao u hodočašću u marijansko svetište Sisačke biskupije u Gori.
Hodočasnici su krenuli iz Viduševca, pa preko Gline do Marinbroda, gdje im se priključio župan Žinić i brojni stanovnici ovog rubnog naselja grada Gline.

Više...
 

Čestitka u prigodi obilježavanja blagdana Velike Gospe

U prigodi obilježavanja blagdana Velike Gospe sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa svojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom te predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić upućuje žiteljima Sisačko-moslavačke županije prigodnu čestitku.

Više...
 

Memorijalni turnir „Bskovcima“

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak nazočio je u subotu 11. kolovoza 2018. godine otvaranju Memorijalnog turnira „Bskovcima“ koji se održao na stadionu NK „BSK“ u Budaševu.

Više...
 

27. godišnjica pogibije Gordana Lederera

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa svojim zamjenikom Ivanom Celjakom je u petak 10.kolovoza 2018. godine u Hrvatskoj Kostajnici nazočio obilježavanju 27.godišnjice pogibije Gordana Lederera kod Spomen obilježja ''Slomljeni pejzaž'' na brdu Čukur.

Više...
 

Župan Ivo Žinić na svečanoj sjednici u povodu obilježavanja Lovrenčeva, Dana Grada Petrinje

Sisačko-moslavački župan, Ivo Žinić je večeras (9.kolovoza 2018.) kao osobni izaslanik Predsjednice RH i predsjednika Vlade RH nazočio Svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Petrinje koja se održala u povodu obilježavanja Dana Grada Petrinje i blagdana zaštitnika Petrinje, Svetog Lovre (10.kolovoza).

Više...
 

Proslava 23. obljetnice završetka VRO 'Oluja' u Dvoru

Zamjenik župana Ivan Celjak je u četvrtak, 9. kolovoza 2018. godine u Dvoru nazočio proslavi 23. obljetnice završetka VRO 'Oluja'.

Više...
 

Obljetnica predaje 21.korpusa neprijateljske vojske

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 8.kolovoza 2018. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Ivanom Celjakom kod Spomen obilježja u Gornjem Viduševcu nazočio obilježavanju pobjede oružanih snaga RH u Domovinskom ratu i predaji 21.korpusa neprijateljske vojske.

Više...
 

22. konjanički maraton arapskih konja

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 8.kolovoza 2018. godine u Gradskom parku u Glini, dočekao sudionike 22. konjaničkog maratona, koji pod sloganom „Tradicija prošlost – potreba budućnosti“ u organizaciji Udruge arapskih konja Moslavine Voloder od 5. do 9. kolovoza obilaze utvrde uz Zrinsku goru u projektu „Tragom hrvatske žrtve i velejunaštva“.

Više...
 

Otvorena cesta u Kozaricama

Župan Ivo Žinić je u utorak, 7.srpnja 2018. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem svečano otvorio cestu u Kozaricama.

Više...
 

Radovi na dijelu županijske ceste u Bročicama

Župan Ivo Žinić je u utorak, 7.srpnja 2018. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem obišao radove na dijelu ceste u naselju Bročice.

Više...
 

Predstavljena prva AR vizitka u Hrvatskoj te interaktivna strip igra

Župan Ivo Žinić je u utorak, 7.srpnja 2018. godine, zajedno sa svojimk zamjenikom Romanom rosavcem u Novskoj u prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice 'Ante Jagar' nazočio predstavljanju prve AR vizitke u Hrvatskoj kao i interaktivne strip igre 'Svi putevi vode u SIMORA-u' u organizaciji Razvojne agencije SI-MO-RA, a nakon toga i obišao gradilište poduzetničkog inkubatora PISMO-Novska.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 222

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas1113
mod_vvisit_counterOvaj tjedan5470
mod_vvisit_counterOvaj mjesec19473
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/092197083

Vaš IP: 54.198.126.110
,


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>