Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

17.05.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja Izmjene/dopune građevinske dozvole za Vodoopskrbni magistralni cjevovod Petrinja - Lekenik u k.o. Križ Hrastovački, k.o. Petrinja, k.o. Brest Pokupski, k.o. Greda k.o. Dužica, k.o. Lekenik i k.o. Žažina

11.05.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za građenje niskonaponskog izlaza Plinacro - Grabov Potok (Donja Vlahinička)

10.05.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za gradnju vodovoda Malička

09.05.2017.

Javni na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene - sustav odvodnje otpadnih voda - Voloder

09.05.2017.

Odluka o imenovanju Povjerenstva za stratešku procjenu utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017-2020

19.04.2017.

Lokacijska dozvola za planirani zahvat u prostoru - Gradnja sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od velikih voda Save i Potoka Jelenska

11.04.2017.

Izmjena i dopuna lokacijske dozvole za zahvat u prostoru: izgradnja vodoopskrbnog magistralnog cjevovoda Petrinja – Lekenik

 


 

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Europsko priznanje za obnovu kapele sv. Martina u Starom Brodu

Župan Ivo Žinić je, zajedno sa svojim zamjenikom Marinom Piletićem, u ponedjeljak, 22. svibnja 2017. godine, u mjestu Stari Brod, na području Općine Lekenik, nazočio proslavi koja je priređena u povodu Nagrade u kategoriji „Zaštita baštine“ za konzervatorsko-restauratorsku obnovu kapele sv. Martina u Starom Brodu.

Više...
 

Župan u posjetu Domu za starije i nemoćne osobe Sisak

Župan Ivo Žinić je u petak, 19. svibnja 2017. godine, posjetio Dom za starije i nemoćne osobe u Sisku, obišao korisnike programa „Dnevni boravak 3+2“ i razgovarao s predstavnicima uprave Doma i korisnicima.

Više...
 

Potpora projektima lokalne samouprave

U nazočnosti župana Ive Žinića pomoćnik ministra u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja Danijel Žamboki uručio je u četvrtak, 18. svibnja 2017. godine, odluke o dodjeli sredstava kapitalne pomoći predstavnicima gradova i općina s područja Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Olimpijski festival dječjih vrtića

16. olimpijski festival dječjih vrtića Republike Hrvatske za Sisačko-moslavačku županiju, koji je na stadionu „Mladosti“ u Petrinji održan u četvrtak, 18. svibnja 2017. godine, otvorila je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Novi život za objekt na odmorištu Novska-jug

Župan Ivo Žinić je sa suradnicima u srijedu, 17. svibnja 2017. godine, obišao prateći uslužni objekt na lokaciji Odmorište Novska – jug u kojem će se nalaziti restoran i trgovina koji će nuditi proizvode proizvođača iz Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Pomoć osobama s invaliditetom

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 17. svibnja 2017. godine, zajedno s predsjednikom Udruge osoba s invaliditetom distrofije, cerebralne i dječje paralize i osoba s ostalim tjelesnim invaliditetom Grada Siska Drenom Dobrenićem u zgradi sjedišta Sisačko-moslavačke županije predaona uporabu penjač po stepenicama s gusjenicama, koji će uvelike olakšati kretanje po zgradi osobama s invaliditetom.

Više...
 

Aglomeracija Lekenik – pitka voda za sva naselja Općine

Župan Ivo Žinić je u utorak, 16. svibnja 2017. godine, u Vijećnici Općine Lekenik, nazočio prezentaciji projekta „Dogradnja sustava vodoopskrbe i odvodnje i izgradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda aglomeracije Lekenik“.Prezentaciju je vodio generalni direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, a uz čelništvo Općine Lekenik, načelnika Ivicu Perovića i njegove suradnike, pratili su je i predstavnici mjesnih odbora s područja Općine.

Više...
 

Rotary klub Zagreb Centar za Srednju školu Glina

Svečano otvorenje učionica opremljenih Rotary Global Grant sredstvima u vrijednosti od gotovo 750 000 kuna i svečana proslava primopredaje projekta „Glina – most u bolju budućnost“ održana je u Srednjoj školi Glina u utorak, 16. svibnja 2017. godine.
Svečanosti je nazočila predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Sportske igre mladih

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u utorak, 16. svibnja 2017. godine, u Topuskom, na Trgu bana Josipa Jelačića sudjelovala u svečanom otvaranju sportsko zabavne manifestacije Sportske igre mladih 2017: „SIM Turneja radosti.“

Više...
 

Posjet ministra znanosti i obrazovanja SMŽ

Župan Ivo Žinić bio je u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine, domaćin
ministru znanosti i obrazovanja Pavi Barišiću, koji je sa suradnicima gotovo cijeli dan proveo obilazeći školske i visokoškolske ustanove u Sisačko-moslavačkoj županiji.
Ministar Barišić je obilazak Županije počeo u Glini, gdje je posjetio najprije Srednju školu Glina , obišao školu i razgovarao s ravnateljicom i nastavnicima.

Više...
 

Nova sterilizacija

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine, službeno predao na korištenje novi uređaj za sterilizaciju na Odjelu kirurgije Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ u Sisku. Obaveza svake bolničke ustanove je uspostava, konstantna kontrola i revizija sustava kvalitete u procesu sterilizacije materijala, kroz izradu operativnih procedura vezanih za rad u sterilizaciji i sa sterilnim materijalom, a sve u cilju kliničke učinkovitosti i osiguranja kvalitete sterilizacije i sustava sigurnosti.

Više...
 

Održano obećanje

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine, prerezao vrpcu na ulazu i tako predao na korištenje novoasfaltirano parkiralište uz Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Jodno“ u Sisku.

Više...
 

Ugovor o gradnji Islamskog kulturnog centra Sisak

Svečanosti potpisivanja ugovora o izgradnji islamskog kulturnog centra Sisak sa izvođačem radova i stručnim nadzorom, koja je u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine, održana u sisačkom hotelu Panonija, nazočila je i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

10 godina 2. mehanizirane bojne „Gromovi“

Proslavi 10. obljetnice ustrojavanja 2. mehanizirane bojne „Gromovi“, koja je u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine, održana u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji nazočila je i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Međunarodni dan obitelji

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u ponedjeljak, 15. svibnja 2017. godine, u prostoru utvrde „Stari grad“ u Sisku nazočila proslavi obilježbi Međunarodnog dana obitelji, koju je organizirao Centar za socijalnu skrb Sisak.

Više...
 

Proslava Fatimskog proštenja u Gornjem Viduševcu

Župan Ivo Žinić je u nedjelju, 14. svibnja 2017. godine, nazočio proslavi Fatimskog proštenja u crkvi Svetog Franje Ksaverskog u Gornjem Viduševcu (Grad Glina). Bila je ovo prigoda i za primopredaju i blagoslov vatrogasnog kombija DVD-u Viduševac, uz nazočnost predstavnika svih društava Vatrogasne zajednice Glina.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 165
 

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas1431
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1431
mod_vvisit_counterOvaj mjesec26261
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091611244

Vaš IP: 54.145.71.49
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>