Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

23.08.2017.

Odluka o stavljanju na javnu raspravu Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

01.08.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za Sustav navodnjavanja Velika Ludina

21.07.2017.

II.IZMJENA I DOPUNA LOKACIJSKE DOZVOLE - Za zahval u prostoru: Gradnja Kolektora Ko-1 i kanala 1-3 za odvodnju otpadnih voda naselja Lipovljani na katastarskim eesticama k.o. Lipovljani

17.07.2017.

07.07.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja ll. izmjene i dopune Iokaciiske dozvole za: - građenje gradevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - Kolektor Ko-1 (Faza "A"), 2. skupine, na katastarskim česticama k.č.br. 2488, 2489, 154/2, 159 k.o. Lipovljani (Lipovljani, Lipovljani)

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske  dozvole- Drvni centar Glina d.o.o.

13.06.2017.

Izdane dozvole Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove Europske unije uz vozne redove za županijske autobusne linije prijevoza putnika cestom

01.06.2017.

Izdane dozvole Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove EU uz vozne redove za županijske autobusne linije prijevoza putnika cestom

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Pripreme za Volodersku jesen

Zamjenik župana Roman Rosavec je u srijedu, 23. kolovoza 2017. godine, u prostoru Gradske uprave u Popovači nazočio radnom sastanku s temom „Organizacija 50. Voloderske jeseni“.

Više...
 

Pomoćnici u nastavi za 71 učenika

Zamjenik župana Roman Rosavec je na konferenciji za novinare, koja je održana u Velikom kabinetu Sisačko-moslavačke županije u srijedu, 23. kolovoza 2017. godine, rekao:
„Sisačko-moslavačka županija četvrtu godinu za redom osigurava, kroz natječaj Ministarstva znanosti i obrazovanja, pomoćnike u nastavi za učenike s teškoćama.

Više...
 

Sjećanje na poginule „Gromove“

U obilježavanju 26. godišnjice akcije „Brđani“ i 26. obljetnice sudjelovanja „Gromova“ u obrani Sunje u Domovinskom ratu, koje je u organizaciji Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“ održano u utorak, 22. kolovoza 2017. godine, u mjestu Brđani Cesta i Sunji, sudjelovala je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Predstavljen program „Lipovljanskih susreta 2017.“

Na konferenciji za novinare, koja je u ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. godine, održana u općinskoj vijećnici u Lipovljanima, predstavljen je program „Lipovljanskih susreta 2017.“.
Manifestacija će se i ove godine odvijati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Više...
 

Obilazak Srednje škole Novska

Zamjenik župana Roman Rosavec je u ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. godine, zajedno s gradonačelnikom Novske Marinom Piletićem i stručnim suradnicima iz županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i šport, u Novskoj obišao Srednju školu Novska kako bi se upoznao s radovima na ovoj školi.

Više...
 

Radovi u OŠ Novska

Kako bi se upoznao s radovima na Osnovnoj školi Novska zamjenik župana Roman Rosavec ovu je ustanovu obišao u ponedjeljak, 21. kolovoza 2017. godine.
„Sisačko-moslavačka županija kontinuirano ulaže u jednu od svojih najvećih osnovnih škola u Osnovnu školu Novska.

Više...
 

Dirljiv oproštaj od voljenog župnika

Svetoj misi , koju je u župnoj crkvi Pohoda Blažene Djevice Marije u Sisku, u nedjelju, 20. kolovoza 2017. godine, služio vlč. Branko Koretić, nazočili su, uz brojne župljane ove sisačke župe i župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Turnir limača u Kutini

Memorijalni nogometni turnir „limača“ i „Prstića“ Petar Gligić, koji u znak sjećanja na jednog od najomiljenijih trenera mlađih uzrasta organizira HNŠK Moslavina Kutina, otvorio je u nedjelju, 20. kolovoza, zamjenik župana Roman Rosavec.

Više...
 

„Memorijal Grlač-Golubić-Zorko“ u Donjoj Gračenici

Tradicionalnom natjecanju "Memorijal Grlač-Golubić-Zorko", koje je u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donja Gračenica održano u subotu, 19. kolovoza 2017. godine, nazočio je zamjenik župana Roman Rosavec.

Više...
 

Sjećanje na Stjepana Grgca-Grgu, legendarnog zapovjednika 57. brigade

Župan Ivo Žinić je u subotu, 19. kolovoza 2017. godine, sudjelovao u odavanju počasti jednom od heroja Domovinskog rata, brigadiru Stjepanu Grgcu, zapovjedniku 57. brigade „Marijan Celjak“, koji je poginuo u VRO „Oluja“.

Više...
 

Poljoprivredno gospodarstvo Šarčević – pomoć Sisačko-moslavačke županije

Zamjenik župana Roman Rosavec posjetio je u petak, 18. kolovoza 2017. godine, u Popovači Poljoprivredno gospodarstvo Mate Šarčevića.
27. lipnja ove godine ovo je poljoprivredno gospodarstvo teško stradalo u velikom nevremenu koje je pogodilo područje Grada Popovače.

Više...
 

Pomoć OPG-u Kosar

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Kosar Ivan u Potoku, na području Grada Popovače, obišao je u petak, 18. kolovoza 2017. godine, zamjenik župana Roman Rosavec. Ovaj je OPG pretrpio veliku štetu u požaru koji je na imanju izbio u lipnju ove godine.

Više...
 

Razminiranje poljoprivrednih površina na području Grada Novske

Zamjenik župana Roman Rosavec je u petak, 18. kolovoza 2017. godine, u Novskoj, u prostoru zgrade Gradske uprave nazočio prezentaciji minske situacije Grada Novske , kao i realizacije projekta razminiranja poljoprivrednih površina prema projektu „Poljoprivredne površine uz naselje Kričke u Gradu Novska“, financiranog sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Više...
 

Rokovo u Slatini Pokupskoj

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 16. kolovoza 2017. godine, sudjelovao u proslavi svetog Roka u Slatini Pokupskoj, naselju na području Grada Gline, kod kapele Presvetog Trojstva.

Više...
 

Sretan blagdan Velike Gospe

Svim vjernicima, koji slave Veliku Gospu, čestitam s mojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom te predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić ovaj veliki katolički i hrvatski blagdan.
Marija ima posebno mjesto u srcu hrvatskog naroda, jer je smatraju svojom vjernom zaštitnicom. Velika Gospa ostala je zapamćeni znak ne samo na putu Crkve, nego i na putu hrvatskog naroda.

Više...
 

Slavlje u Gori

Župan Ivo Žinić je u utorak, 15. kolovoza 2017. godine, na svetkovini Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo, nazočio svečanom misnom slavlju, koje je u marijanskom svetištu Majke naših stradanja u Gori, kraj Petrinje, predvodio sisački biskup Vlado Košić.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 176
 

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas254
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3635
mod_vvisit_counterOvaj mjesec23623
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091718347

Vaš IP: 54.145.95.149
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>