Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

12.12.2014.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole - građenje građevine javne i društvene namjene, predškolska ustanova, Dječji vrtić Topusko

21.11. - 22.12.2014.

OBAVIJEST o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš eksploatacije tehničko-građevnog kamena na budućem eksploatacijskom polju Gradusa

SMŽ TV
Sjednice

Obilazak gradilišta nove škole

Nakon radnog sastanka u sjedištu županije župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Marin Piletić su u petak, 19. prosinca 2014. godine, zajedno s predstavnicima Ministarstva obrazovanja, znanosti i sporta obišli gradilište Strukovne škole u Sisku.

Više...
 

Poduzetnička zona Marof – pokretač razvoja Lekenika

U prostoru Narodne knjižnice i čitaonice Lekenik održana je u petak, 19. prosinca 2014. godine početna konferencija projekta „Poduzetnička zona Marof Lekenik – pokretač lokalnog razvoja“.

Više...
 

Održiva uporaba pesticida

Savjetodavna služba je rješenjem Ministarstva poljoprivrede RH ovlaštena institucija za provođenje izobrazbe o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida. Ovlaštenje se odnosi na izobrazbu profesionalnih korisnika: OPG-a i drugih poljoprivrednika te tvrtki koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom.

Više...
 

Božićni koncert u Novskoj

Božićni koncert učenika Glazbene škole Novska, koji je u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Novskoj održan u četvrtak, 18. prosinca 2014. godine, pratio je i zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Usvojen Plan aktivnosti Županijskog savjeta za europske integracije za 2015. godinu

Dana 18. prosinca 2014. godine u sjedištu Sisačko-moslavačke županije održana je 6.-ta sjednica Savjeta za europske integracije skupštine Sisačko-moslavačke županije. Tijekom sjednice raspravljen je i usvojen prijedlog Plana aktivnosti Savjeta za europske integracije kroz informiranje i obrazovanje u 2015.-oj godini.

Više...
 

Osamdeset godina bolnice u Popovači

Svečanost u povodu obilježavanja 80 godina kontinuiranog rada Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Popovača održana je u Domu kulture u Popovači u četvrtak, 18. prosinca 2014. godine.

Više...
 

Obilazak ispostave kutinskog Doma zdravlja

Dom zdravlja Kutina, ambulantu Banova Jaruga posjetio je u četvrtak, 18. prosinca 2014. godine, župan Ivo Žinić sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem. Obilasku se, uz domaćicu, ravnateljicu kutinskog Doma zdravlja Sanju Habek, priključio i kutinski gradonačelnik Andrija Rudić.

Više...
 

Nagrada najuspješnijima

Priznanja i nagrade uspješnim učenicima osnovnih i srednjih škola Sisačko-moslavačke županije, osvajačima prvih i drugih mjesta na državnim natjecanjima i njihovim mentorima uručili su u srijedu, 17. prosinca 2014. godine, župan Ivo Žinić i njegovi zamjenici Anita Sinjeri-Ibrišević i Marin Piletić.

Više...
 

Božićni ručak u Pučkoj kuhinji u Sisku

Tradicionalnom božićnom ručku s korisnicima Caritasa Sisačke biskupije, kojem je i ove godine nazočio biskup Vlado Košić, pridružila se i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Puna potpora naporima županijske bolnice

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 17. prosinca 2014. godine, sudjelovao u radu sastanka na kojem je uz ministra zdravlja Sinišu Vargu i predstavnika HZZO-a bio i sanacijskiupravitelj bolnice Miroslav Dubovečak. Dubovečak je i inicirao sastanak kako bi u ambicioznim planovima za budućnost bolnica dobila potporu i Ministarstva i Županije, kako bi opstala. B

Više...
 

Promotivno-prodajna izložba u Domu za starije i nemoćne osobe u Sisku

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević u srijedu, 17. prosinca 2014. godine, u prostoru Doma za starije i nemoćne osobe Sisak otvorila je promotivno-prodajnu izložbu ručnih radova, koju su u povodu božićnih blagdana priredili korisnici Doma i Dnevnog boravka 3+2.

Više...
 

Božićni program u SOS Dječjem selu Lekenik

U SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner održana je u utorak, 16. prosinca 2014. godine, tradicionalna božićna proslava u SOS Dječjem selu Lekenik. Djeca SOS Dječjeg sela, uz potporu gostiju, izvela su zanimljiv i vrlo raznolik program, koji je pratio i zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 105

 hrvatski     english

Vrijeme

Lijepo

13°C

Sisak

Lijepo
Ned
Suncano
1°C / 9°C
Pon
Vecinom suncano
3°C / 11°C
Uto
Suncano
4°C / 12°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas162
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3855
mod_vvisit_counterOvaj mjesec13386
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09888127

Vaš IP: 54.211.219.68
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659
 • Službenica za informiranje
  Sanja Klarić Petek
  tel.: 044/550-218 / fax: 044/524-158
  mobitel: 099/311-5500 / e-mail: protokol-smz@smz.hr
 • dodatni podaci i obrasci >>

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>