Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

11.4.2018.
Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje I.etape sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od Velikih voda Save i Potoka Vlahinička na k.č.br. 1272 i dr, k.o. Potok i na k.č.br. 37 i dr. k.o. Stružec


6.4.2018.
Rješenje kojim se obustavlja postupak pokrenut po zahtjevu za izdavanje uporabne dozvole za građevinu izgrađenu na k.č.br. 152 k.o. Golinja

23.1.2018.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda "Potok" s dovodnim cjevovodom i ispustom

23.11.2017.

Odluka o izradi II. Izmjena i dopuna Prostomog plana uređenja Općine Sunja

17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

23.08.2017.

Odluka o stavljanju na javnu raspravu Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Strateška studija utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Ne-tehnički sažetak Strateške studije

Županijska razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Analiza stanja Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

Vježba evakuacije i spašavanja i zahvalnice za borbu protiv poplava

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec, načelnik Stožera civilne zaštite SMŽ, nazočili su u srijedu, 25. travnja 2018. godine, vježbi evakuacije i spašavanja, koja je u organizaciji Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije održana u zgradi Sisačko-moslavačke županije na adresi Rimska 28, Sisak („Zgrada Dunavskog Lloyda“).

Više...
 

Radni sastanak u Kutini

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec održali su u srijedu, 25. travnja 2018. godine, u Gradskoj vijećnici Grada Kutine radni sastanak s gradonačelnikom Zlatkom Babićem i njegovim suradnicima.

Više...
 

Zamjenik župana Celjak s roditeljima poginulih branitelja

Zamjenik župana Ivan Celjak je u srijedu, 25. travnja 2018. godine, u hotelu „Panonija“ u Sisku nazočio 22. izvještajnoj sjednici Skupštine Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Otvorena nova školsko-sportska dvorana u Glini

Župan Ivo Žinić je kao osobni izaslanik predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u utorak, 24. travnja 2018. godine, nazočio svečanom otvorenju nove Školsko-sportske dvorane u Glini, uz Osnovnu škole Glina.

Više...
 

Sastanak s ministricom Žalac

Župan Ivo Žinić je u utorak, 24. travnja 2018. godine, u dvorani Kaptol 1 hotela „Panorama“ u Zagrebu nazočio sastanku ministrice regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac sa županima i regionalnim koordinatorima.

Više...
 

Tjedan EU fondova

Župan Ivo Žinić je u utorak, 24. travnja 2018. godine, u hotelu „Panorama“ u Zagrebu nazočio svečanom otvorenju „Tjedna EU fondova“, informativno-obrazovnog događaja, kojeg je, u suradnji s institucijama iz sustava upravljanja i kontrole ESI fondova, organiziralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Više...
 

25 godina Vatrogasne zajednice Općine Sunja

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u ponedjeljak, 23. travnja 2018. godine, nazočila 25. redovnoj godišnjoj sjednici Skupštine Vatrogasne zajednice Općine Sunja, koja je održana u prostorijama Društvenog doma DVD-a Gornja Letina.

Više...
 

Dan Općine Lekenik

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 23. travnja 2018. godine, kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića i predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, sudjelovao u polaganju vijenaca kod spomen obilježja palim i nestalim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata u Lekeniku.

Više...
 

Dan planeta Zemlje

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 23. travnja 2018. godine, u dvorištu Dječjeg vrtića Bubamara u Glini nazočiti obilježavanju Dana planeta Zemlje. Župan je, zajedno s djecom ovog vrtića, posadio stablo hrasta lužnjaka.

Više...
 

Komemoracija u Jasenovcu

Župan Ivo Žinić je u nedjelju, 22. travnja 2018. godine, predvodio izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije koje je sudjelovalo u Komemoraciji u znak sjećanja na žrtve logora Jasenovac, pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora.

Više...
 

Monografija „180 godina organiziranog obrtništva u Sisku“

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu, 21. travnja 2018. godine, u prostoru Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku nazočio promociji monografije „180 godina organiziranog obrtništva u Sisku“.

Više...
 

Dan Zadarske županije

Predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić je u petak, 20. travnja 2018. godine, u dvorani za predavanja poliklinike Opće bolnice Zadar nazočila svečanoj sjednici Županijske skupštine, koja je održana u povodu Dana Zadarske županije.

Više...
 

Tribina „Uzmi stvar u svoje ruke“

Zamjenik župana Ivan Celjak je u petak, 20. travnja 2018. godine, u dvorani II. Metalurškog fakulteta u Sisku nazočio tribini „Uzmi stvar u svoje ruke“, koju je organizirala udruga „Sisak Misli“.

Više...
 

Župan Žinić primio violinisticu Ingu Potnar

Župan Ivo Žinić primio je u petak, 20. travnja 2018. godine, u Velikom kabinetu sjedišta SMŽ u Sisku jedanaestogodišnju violinisticu iz Kutine, Ingu Potnar, njenu majku Boženu Kosić i glazbenu mentoricu, profesoricu Oksanu Schneider.

Više...
 

Potpisani ugovori o sudjelovanju u projektu Poduzetnički krediti 2018

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 19. travnja 2018. godine, u nazočnosti svoga zamjenika Romana Rosavca u prostoru zgrade Sisačko-moslavačke županije u Sisku (Rimska 28 – „zgrada Dunavskog Lloyda“) s predstavnicima 13 jedinica lokalne samouprave potpisao ugovore o zajedničkom sudjelovanju u projektu „Poduzetnički krediti 2018“.

Više...
 

Mađarski studenti kroatistike u SMŽ

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec primili su u četvrtak, 19. travnja 2018. godine, 12 studenata i 8 profesora sa Sveučilišta u Pečuhu u Mađarskoj, koje je predvodio profesor Stjepan Blažetin.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 207

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas775
mod_vvisit_counterOvaj tjedan5268
mod_vvisit_counterOvaj mjesec34652
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/092056985

Vaš IP: 54.167.196.208
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 




Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>