Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

16.11.2016.

Izdane dozvole Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove EU uz vozne redove za županijske autobusne linije prijevoza putnika cestom

03.11.2016.

ODLUKA o stavljanju na ponovnu javnu raspravu Strateške studije o utjecaju na okoliš II. izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije

Posebna obavijest o ponovnoj javnoj raspravi o Izmijenjenom prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije i Strateškoj studiji II. Izmjena i dopuna PPSMŽ

PONOVNA JAVNA RASPRAVA O IZMIJENJENOM PRIJEDLOGU II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

ZAKLJUČAK O UTVRĐIVANJU IZMIJENJENOG PRIJEDLOGA II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

POZIV NA PONOVNU JAVNU RASPRAVU STRATEŠKE STUDIJE UTJECAJA NA OKOLIŠ I PRIJEDLOGA II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

STRATEŠKA STUDIJA UTJECAJA NA OKOLIŠ - II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE (preuzmite ovdje)

Poveznica na web stranicu Zavoda za prostorno uređenje Sisačko-moslavačke županije

07.10.2016.

Rudarsko - geološka studija Sisačko – moslavačke županije

04.10.2016.

ODLUKA o započinjanju postupka strateške procjene utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

ODLUKA o pokretanju postupka izrade  Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Županijska razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020. – Strateški okvir: Vizija – Ciljevi – Prioriteti - Mjere

Informacija o započinjanju postupka strateške procjene utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017-2020.

19.09.2016.

IZVJEŠĆE S PREDSTAVLJANJA (JAVNE RASPRAVE I UVIDA) Rudarsko - geološke studije Sisačko – moslavačke županije

ZAKLJUČAK o prihvaćanju izvješća s javnog predstavljana Rudarsko-geološke studije

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Ugovori o sufinanciranju uređenja školskih kuhinja

6. prosinca 2016. godine zamjenik župana Marin Piletić potpisao je u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije ugovor o sufinanciranju projekta „Uređenje kuhinja i blagovaonica u osnovnim školama kojima je osnivač Sisačko-moslavačka županija“

Više...
 

Energetska obnova osnovnih škola u Glini, Topuskom i Gori

Početna konferencija i predstavljanje projekata usmjerenih na izradu projektne dokumentacije energetske obnove osnovnih škola u Glini, Topuskom i Gori održana je u prostoru OŠ Glina u utorak, 6. prosinca 2016. godine.

Više...
 

Zaklada Viktorija na klizalištu Zibel

Zaklada Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti Sisačko-moslavačke županijeorganizirala je u utorak, 6. prosinca 2016. godine, za svoje korisnike klizanje na sisačkom klizalištu „Zibel“, gdje su, uz stručnu pomoć i nadzor ova djeca mogla provesti vrijeme na zabavan i ugodan način.

Više...
 

260 godina narodne škole u Jasenovcu

U prostoru OŠ Jasenovac održan je u utorak, 6. prosinca 2016. godine, svečani program kojim je obilježeno 260 godina narodne škole u Jasenovcu. Programu je nazočila predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Ovčara – neispričana priča

U organizaciji Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Petrinje u Pučkom otvorenom učilištu Hrvatski dom u Petrinji održana je u ponedjeljak, 5. prosinca 2016. godine, projekcija filma „Ovčara – neispričana priča“ redatelja Vladimira Andrića.

Više...
 

Darujmo mir, ljubav i prijateljstvo

U Sunji je, u prostoru Doma kulture Sven Lasta u ponedjeljak, 5. prosinca 2016. godine, održana proslava blagdana Sv. Nikole.

Više...
 

56 godina Metalurškog fakulteta u Sisku

Svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća koja je u povodu 56. obljetnice Metalurškog fakulteta u Sisku održana u zgradi fakulteta u ponedjeljak, 5. prosinca 2016. godine, nazočili su župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Početak suradnje Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“

Kratkom svečanošću ispred uprave Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak označen je početak suradnje ove bolnice i Hrvatskog katoličkog sveučilišta Zagreb, kojem će bolnica biti Nastavna baza za studij sestrinstva.

Više...
 

170. obljetnica skladanja hrvatske himne

Svečanost obilježavanja 170. obljetnice skladanja hrvatske himne „Lijepa naša“ održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u subotu, 3. prosinca 2016. godine, u Glini.

Više...
 

Dodijeljene stipendije Zaklade „Fra Bonifacije Ivan Pavletić“

Sisačka biskupija je ove akademske godine dodijelila ukupno 95 studentskih stipendija iz svoje Biskupijske zaklade „Fra Bonifacije Ivan Pavletić“. U šest godina postojanja ove zaklade, to je do sada najviše dodijeljenih stipendija. U ime svih stipendista, zahvalila se Marija Mitar iz Komareva, studentica druge godine kroatistike i komparativne književnosti na riječkom Filozofskom fakultetu.

Više...
 

Odana počast poginulim hrvatskim braniteljima s područja Galdova

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić u petak, 2. prosinca položili su vijenac i zapalili svijeću kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima s područja Galdova.

Više...
 

Svečano otvorenje Sobe čuda u Sisku

Sisačko-moslavački župan Ivo Žiniću petak, 2. prosincau Sisku je nazočio svečanom otvorenju Sobe čuda – prve sobe za terapiju senzorne integracije u Sisačko-moslavačkoj županiji. Projekt Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke trajao je dvije godine i to uz veliku pomoć donatora i volontera te humanitarnih akcija u kojima je sudjelovao i sam sisačko-moslavački župan.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 194
 
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas125
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3969
mod_vvisit_counterOvaj mjesec8223
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091429097

Vaš IP: 54.161.168.21
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>