Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

31.08.2015. u 10 sati

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvolezagradnju vinske ceste Veliko Brdo, Popovača

24.08.2015.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za Svk privod za RSM Bijele Vode u k.o. Dragotina , -3. skupine

 

 

SMŽ TV
Sjednice

Dan Učiteljskog fakulteta u Petrinji

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić pohodio je u ponedjeljak 5. listopada 2015. godine, u povodu proslave Dana učiteljskog fakulteta i Svjetskog dana učitelja, svečanu sjednicu Fakultetskog vijeća Sveučilišta u Zagrebu, Učiteljskog fakulteta - Odsjeka u Petrinji.

Više...
 

Svim žrtvama na spomen [foto]

Komemoraciji koju je u nedjelju, 4. listopada 2015. godine, u maloj Solini organizirao zavičajni klub Mala Solina, nazočili su župan Ivo Žinić i njegova zamjenica Anita Sinjeri-Ibrišević.
Tijekom ove obilježbe položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod spomen obilježja svim žrtvama iz ovog mjesta u Drugom svjetskom i Domovinskom ratu.

Više...
 

Stankovac-Gračanica, obljetnica stradanja

Zavičajno-braniteljska udruga „Kupa“ Stankovac-Gračanica u nedjelju, 4. listopada 2015. godine, organizirala je obilježavanje godišnjice stradanja mještana Stankovca i Gračanice u agresiji na Republiku Hrvatsku 1991. godine.

Više...
 

Sjećanje na teške dane Glinskog kraja [foto]

Župan Ivo Žinić i njegova zamjenica Anita Sinjeri-Ibrišević su u petak, 2. listopada 2015. godine, sudjelovali u obilježbi 24. obljetnice okupacije kompletne teritorijalne cjeline Grada Gline i velikog stradanja stanovnika u agresiji na Hrvatsku.

Više...
 

Sufinanciranje smještaja i prehrane u učeničkim domovima

1.10.2015. godine objavljen je Natječaj za sufinanciranje smještaja i prehrane u učeničkim domovima učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije za školsku godinu 2015./2016. Natječaj je otvorene do 13.10.2015. godine.
Prijavnica i Natječaj mogu se pogedati ovdje

 

Završene pristupne rampe u Osnovnoj školi Mladost Lekenik

U osnovnoj školi Mladost Lekenik Sisačko-moslavačka županija je u cijelosti financirala izgradnju dviju pristupnih rampi za osobe s invaliditetom i sanaciju ulaza u školu.

Više...
 

Župan sa Stožerom za obranu Rafinerije nafte Sisak

Nakon radnog sastanka koji je u srijedu, 30. rujna 2015. godine, održan u sjedištu Sisačko-moslavačke županije, novinarima su se obratili župan Ivo Žinić i prvi čovjek Stožera Predrag Sekulić.

Više...
 

Poljoprivrednu površinu očistiti od minske opasnosti

Konferencijom za novinare koja jeu utorak, 29. rujna 2015. godine održana u velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije, obilježen je početak radova na projektima razminiranja.

Više...
 

Obilježen Dan policije i blagdana Sv. Mihovila

Zamjenik župana Sisačko – moslavačke županije Marin Piletić sudjelovao je u programu obilježavanja Dana policije i blagdana Sv. Mihovila u Novskoj. Položio je vijenac i zapalio svijeću kod spomenika poginulim novljanskim policajcima ispred Policijske postaje.

Više...
 

Odabir za zdravo srce, za svakoga i svugdje

Svjetski dan srca, koji se tradicionalno obilježava 29. rujna, najavljen je konferencijom za novinare, koja je u Velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku održana u ponedjeljak, 28. rujna 2015. godine.

Više...
 

HAKOM-ova radionica u Sisku

Radionici „Pružanje podrške jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave u pokretanju i provedbi projekata povećanja dostupnosti infrastrukture širokopojasnog pristupa Internetu“, koja je u ponedjeljak, 28. rujna 2015. godine, održana u prostoru HGK – Županijske komore Sisak, nazočio je župan Ivo Žinić.

Više...
 

Sv. Mihael u Crncu [foto]

U Crncu, naselju na području grada Siska u subotu, 26. rujna 2015. godine, održana je tradicionalna proslava Svetog Mihaela.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 137

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Lagana kisa

17°C

Sisak

Lagana kisa
Cet
SP_WEATHER_PM_LIGHT_RAIN
10°C / 16°C
Pet
Djelomicno oblacno
10°C / 18°C
Sub
PM showers
9°C / 15°C

Bioplinski kalkulator
LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>