Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave
 
 
10.7.2018.
 
 
19.6.2018.
 
 
 
 
27.4.2018.
 
 
17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

90 godina ŠNK „Mladost“ Bobovac

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu, 21. srpnja 2018. godine, u Bobovcu (Općina Sunja) nazočio proslavi 90. obljetnice osnutka i djelovanja ŠNK „Mladost“ Bobovac. Velikom jubileju kluba iz Bobovca nazočili su, uz brojne goste i čelni ljudi Hrvatskog nogometnog saveza, visoki savjetnik predsjednika HNS-a Zorislav Srebrić i prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović.

Više...
 

XXIV. državna izložba konja „Hrvatski posavac“ i „Hrvatski hladnokrvnjak“

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u subotu, 21. srpnja 2018. godine, u Sunji nazočila otvorenju XXIV. državne izložbe konja „Hrvatski posavac“ i „Hrvatski hladnokrvnjak“ te XII. sajma zadrugarstva, obrtništva i turizma. Manifestacije, koje su održane pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Sisačko-moslavačke županije, otvorio je ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar.

Više...
 

Dan Općine Donji Kukuruzari

Župan Ivo Žinić je, kao izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, u petak, 20. srpnja 2018. godine, u prostoru Osnovne škole „Katarina Zrinska“ Mečenčani (Općina Donji Kukuruzari) zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić i zamjenicima župana Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom, nazočio Svečanoj sjednici Općinskog vijeća, koja je održana u povodu obilježavanja Dana Općine Donji Kukuruzari.

Više...
 

5 km obnovljene ceste na području Općine Donji Kukuruzari

Župan Ivo Žinić je u petak, 20. srpnja 2018. godine, u nazočnosti predsjednice Županijske skupštine Ivanke Roksandić i zamjenika župana Romana Rosavca, simboličkim presijecanjem vrpce, zajedno s načelnicom Općine Donji Kukuruzari Lucijom Matković i saborskim zastupnikom, ravnateljem Županijske uprave za ceste i predsjednikom Vijeća Općine Donji kukuruzari Stipom Šapinom, svečano otvorio cestu Umetići-Gornji Bjelovac-Donji Bjelovac na području Općine Donji Kukuruzari.

Više...
 

Dan Vojne kapelanije „Sv. Ilije Proroka“

Župan Ivo Žinić je u petak, 20. srpnja 2018. godine, u vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji nazočio Svetoj misi, kojom je Vojna kapelanija „Sv. Ilije Proroka“ proslavila svog nebeskog zaštitnika i dan kapelanije.

Više...
 

Radni sastanak u Popovači

Zamjenik župana, Roman Rosavec je u petak, 20.srpnja 2018. godine nazočio u Gradu Popovača na sastanku na temu povlačenja sredstava iz potencijalnih izvora financiranja. Sastanak s gradonačelnikom Grada Popovače, Predsjednikom gradskog vijeća te direktorom i stručnim suradnicima razvojne agencije SIMORA održao se u dva dijela.

Više...
 

Projekt 'Aglomeracije Novska'

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 19.srpnja 2018. godine nazočio potpisivanju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava i Ugovora o sufinanciranju projekta Aglomeracije Novska te polaganju kamena temeljca za izgradnju poslovne zgrade tvrtke Vodovod Novska u poduzetničkoj zoni Novska.

Više...
 

Zamjenik župana Celjak s korisnicima i zaposlenicima Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku

Zamjenik župana Ivan Celjak je u ponedjeljak, 16. srpnja 2018. godine, s korisnicima i zaposlenicima Doma za starije i nemoćne osobe Sisak nastavio navijačko slavlje zbog velikog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije, osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u nogometu.

Više...
 

Sjećanje na Dubravka Pukšeca, prvog Siščanina poginulog u Domovinskom ratu

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu, 14. srpnja 2018. godine, sudjelovao u obilježavanju godišnjice pogibije Dubravka Pukšeca – Puke, prvog Siščanina koji je poginuo u Domovinskom ratu.

Više...
 

Sjećanje na Đuru Brodarca, prvog župana Sisačko-moslavačke županije

Župan Ivo Žinić je u petak, 13. srpnja 2018. godine, zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić i zamjenikom župana Ivanom Celjakom, sudjelovao u obilježavanju sedme obljetnice smrti prvog sisačko-moslavačkog župana Đure Brodarca.

Više...
 

Aktualni sat 8. sjednice Županijske skupštine

8. sjednica Županijske skupštine, koja je u petak, 13. srpnja 2018. godine, održana u prostoru sisačkog hotela „Panonija“ počela je uobičajenim „Aktualnim satom“ u kojem su vijećnici imali prigodu postavljati pitanja izvršnoj vlasti.

Više...
 

Diplome polaznicima edukacija

Župan Ivo Žinić je, uz nazočnost svog zamjenika Romana Rosavca i direktora SIMORA-e Marija Čelana, u petak, 13. srpnja 2018. godine, uručio ukupno 66 diploma polaznicima edukacija.

Više...
 

Bolje čitam, bolje pišem, a još bolje govorim

Župan Ivo Žinić je u utorak, 10. srpnja 2018. godine, u nazočnosti zamjenika župana Romana Rosavca, u SOS Dječjem selu Lekenik s direktorom SOS Dječjeg sela Lekenik Marijom Čovićem, načelnikom Općine Lekenik Ivicom Perovićem i gradonačelnikom Gline Stjepanom Kostanjevićem, svečano potpisao Sporazum o sufinanciranju projekta „Bolje čitam, bolje pišem, a još bolje govorim“ – programa rane detekcije i prevencije smetnji u govoru, pisanju i čitanju kod djece predškolskog i školskog uzrasta za 2018. godinu.

Više...
 

Odluka o proglašenju Elementarne nepogode 07 – Mraz za područje Općine Velika Ludina

Uslijed niskih temperatura od - 16ºC do -18ºC u noćnim i jutarnjim satima 28. veljače i 01. ožujka 2018. godine na području Općine Velika Ludina nastale su značajne štete od mraza na stablima višegodišnjih nasada. Zimsko izmrzavanje trajnih nasada izazvalo je stradavanje tkiva provodnih snopova voćaka, što je rezultiralo naseljavanjem patogena i naknadnim stradavanjem stabala.

Više...
 

Bespovratne potpore poduzetnicima

Župan Ivo Žinić je zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem u utorak, 10. srpnja 2018. godine, u prostoru Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije u Sisku nazočio dodjeli bespovratnih potpora poduzetnicima temeljem provedena tri javna poziva.

Više...
 

Radni posjet Općini Lipovljani

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 9. srpnja 2018. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem i ravnateljem ŽUC-a Stipom Šapinom, boravio u radnom posjetu Općini Lipovljani.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 219

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas467
mod_vvisit_counterOvaj tjedan467
mod_vvisit_counterOvaj mjesec24658
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/092166935

Vaš IP: 54.224.111.99
,


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>