Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

11.4.2018.
Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje I.etape sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od Velikih voda Save i Potoka Vlahinička na k.č.br. 1272 i dr, k.o. Potok i na k.č.br. 37 i dr. k.o. Stružec


6.4.2018.
Rješenje kojim se obustavlja postupak pokrenut po zahtjevu za izdavanje uporabne dozvole za građevinu izgrađenu na k.č.br. 152 k.o. Golinja

23.1.2018.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda "Potok" s dovodnim cjevovodom i ispustom

23.11.2017.

Odluka o izradi II. Izmjena i dopuna Prostomog plana uređenja Općine Sunja

17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

23.08.2017.

Odluka o stavljanju na javnu raspravu Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Strateška studija utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Ne-tehnički sažetak Strateške studije

Županijska razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Analiza stanja Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

Potpisani ugovori o sudjelovanju u projektu Poduzetnički krediti 2018

Župan Ivo Žinić je u četvrtak, 19. travnja 2018. godine, u nazočnosti svoga zamjenika Romana Rosavca u prostoru zgrade Sisačko-moslavačke županije u Sisku (Rimska 28 – „zgrada Dunavskog Lloyda“) s predstavnicima 13 jedinica lokalne samouprave potpisao ugovore o zajedničkom sudjelovanju u projektu „Poduzetnički krediti 2018“.

Više...
 

Mađarski studenti kroatistike u SMŽ

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec primili su u četvrtak, 19. travnja 2018. godine, 12 studenata i 8 profesora sa Sveučilišta u Pečuhu u Mađarskoj, koje je predvodio profesor Dubravko Vrbešić.

Više...
 

Održan prvi Sajam zdravlja Topusko

Župan Ivo Žinić svečano je u četvrtak, 19. travnja 2018. godine, otvorio prvi Sajam zdravlja Topusko, koji je održan u sportskoj dvorani Top-Termi Topusko.

Više...
 

Skupština Vatrogasne zajednice Grada Gline

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 18. travnja 2018. godine, u prostoru Dobrovoljnog vatrogasnog društva Glina nazočio redovnoj sjednici Skupštine Vatrogasne zajednice Grada Gline.

Više...
 

Objava rezultata Javnog poziva za predlaganje javnih potreba u kulturi SMŽ za 2018. godinu

Na prijedlog Kulturnog vijeća Sisačko-moslavačke županije za odobravanje financijskih sredstava za prijavljene programe/projekte na Javni poziv župan Sisačko-moslavačke županije donio je Odluku kojom se utvrđuje raspodjela sredstava iz Programa javnih potreba u kulturi Sisačko-moslavačke županiji za 2018. godinu.

- LISTA PRIHVAĆENIH PRIJAVLJENIH PROGRAMA
- NEPRIHVAĆENI PROGRAMI

 

Sjednica Stožera Civilne zaštite

Zamjenik župana Roman Rosavec, načelnik Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, predsjedao je 9. sjednicom ovog stožera, koja je u srijedu, 18. travnja 2018. godine, održana u Velikom kabinetu sjedišta SMŽ u Sisku.

Više...
 

Obljetnica Općine Petrijevci

Župan Ivo Žinić je u utorak, 17. travnja 2018. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem, u Vatrogasnom domu Petrijevci (Osječko-baranjska županija) nazočio svečanosti u povodu 25. obljetnice Općine Petrijevci.

Više...
 

Dan Požeško-slavonske županije

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u utorak, 17. travnja 2018. godine, nazočili Svečanoj sjednici Županijske skupštine Požeško-slavonske županije, koja je u Gradskom kazalištu Požega održana u povodu obilježavanja Dana županije i 25. obljetnice Požeško-slavonske županije.

Više...
 

Dan karijera Metalurškog fakulteta

Zamjenik župana Ivan Celjak i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić su u utorak, 17. travnja 2018. godine, u prostoru Metalurškog fakulteta u Sisku nazočili manifestaciji „Dan karijera“ koju su, u sklopu šesnaestog Festivala znanosti, organizirali Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Udruga bivših studenata i prijatelja Metalurškog fakulteta.

Više...
 

Dan Brodsko-posavske županije

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u ponedjeljak, 16. travnja 2018. godine, u prostoru Glazbene škole Slavonski Brod nazočili Svečanoj sjednici Županijske skupštine, koja je održana u povodu obilježavanja Dana Brodsko-posavske županije.

Više...
 

Spomen-obilježje Bošnjacima braniteljima

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu, 14. travnja 2018. godine, na Gradskom groblju Viktorovac u Sisku nazočio otkrivanju spomen-obilježja svim poginulim i umrlim Bošnjacima braniteljima Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Više...
 

Zamjenik župana Celjak sa sportašima

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu, 14. travnja 2018. godine, ispred prostora Kajak kanu kluba Odra Sisak (kod Starog mosta u Sisku) obišao organizatore i sudionike Državnog prvenstva u maratonu u kajaku i kanuu na mirnim vodama za 2018. godinu.

Više...
 

Natjecanje mladeži Crvenog križa

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu, 14. travnja 2018. godine, u prostoru Osnovne škole 22. lipnja u Sisku nazočio desetom Međužupanijskom natjecanju mladeži Crvenog križa iz Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

25 godina Vatrogasne zajednice grada Kutine

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić nazočila je u petak, 13. travnja 2018. godine, u Vatrogasnom domu Kutina Svečanoj sjednici Skupštine Vatrogasne zajednice grada Kutine.

Više...
 

Predstavljena monografija kutinskih „Risova“

Zamjenik župana Ivan Celjak je u četvrtak, 12. travnja 2018. godine, u kino Sali Pučkog otvorenog učilišta u Kutini nazočio promociji knjige Jakše Raguža i Domagoja Štefančića „Specijalna jedinica policije „Ris“ Kutina u Domovinskom ratu 1991.-1996.“

Više...
 

Državno natjecanje ekoloških tehničara

Zamjenik župana Ivan Celjak otvorio je u četvrtak, 12. travnja 2018. godine, Državno natjecanje učenika/ca u zanimanju: WAC – Ekološki tehničar, koje je održano u prostoru Tehničke škole Kutina.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 206

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas1270
mod_vvisit_counterOvaj tjedan5718
mod_vvisit_counterOvaj mjesec25850
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/092048183

Vaš IP: 54.80.8.44
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>