Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

19.09.2016.

IZVJEŠĆE S PREDSTAVLJANJA (JAVNE RASPRAVE I UVIDA) Rudarsko - geološke studije Sisačko – moslavačke županije

ZAKLJUČAK o prihvaćanju izvješća s javnog predstavljana Rudarsko-geološke studije

Subv. prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

„Banijada“ u Šašu [foto]

Prva manifestacija tradicijske hrane i običaja, „Banijada“, održana je u organizaciji Mjesnog odbora Šaš i KUD-a Slovinci u Šašu, mjestu na području općine Sunja u subotu, 24. rujna 2016. godine.

Više...
 

Gornje Jame – sjećanje na žrtve [foto]

Kod kapelice Ranjenog Isusa u selu Gornje Jame, na području Grada Gline, u subotu, 24. rujna 2016. godine, još su se jednom okupili mještani ovog sela u kojem više nitko ne živi, kako bi se sjetili nevinih žrtava, civila, žena, djece i staraca, iz Gornjih jama i okolnih sela, koji su pali žrtvom strahovitog zločina, za koji, kako je rekao Ivica Kuštreba, nitko još do dana današnjeg nije odgovarao.

Više...
 

Deveta večer petrinjske pjesme i tambure [foto]

U velikoj dvorani petrinjskog POU Hrvatski dom održana je u petak, 23. rujna 2016. godine, 9. večer petrinjske pjesme i tambure „Pepi u spomen“.

Više...
 

Zajedno do kvalitetnijih prometnica

U nazočnosti župana Ive Žinića i njegove zamjenice Anite Sinjeri-Ibrišević, potpisan je Ugovor o sufinanciranju radova izvanrednog održavanja (sanacija kolničkog zastora) županijskih cesta na području Općine Martinska Ves.

Više...
 

Dan Općine Dvor [foto]

Svečanom sjednicom, koja je u srijedu, 21. rujna 2016. godine, održana u Domu kulture u Dvoru, obilježen je Dan općine Dvor – Međunarodni dan mira.
Svečanosti je nazočila i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Otvoreno dječje igralište u Slabinji

Zaklada Hrvatska bez mina je, uz podršku Općine Hrvatska Dubica i Osnovne škole Ivo Kozarčanin Hrvatska Dubica, u utorak, 20. rujna 2016. godine, u mjestu Slabinja organizirala službeno otvorenje dječjeg igrališta.

Više...
   

Krapje, Selo graditeljske baštine [foto] [audio]

U Krapju je u subotu, 17. rujna 2016. godine, održana proslava 22. obljetnice proglašenja Krapja Selom graditeljske baštine. Proslavi je nazočio i zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Sjećanje na poginule „Gromove“ [foto]

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević, sudjelovale su u subotu, 17. rujna 2016. godine, u obilježavanju 21. obljetnice akcije „Una 95“, koju je u spomen na poginule hrvatske branitelje organizirala Udruga ratnih veterana 2. gardijske brigade „Gromovi“.

Više...
 

Hrvatski vitez – Marijan Celjak [foto]

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević sudjelovale su u petak, 16. rujna 2016. godine, obilježavanju 25. obljetnice pogibije Marijana Celjaka, dozapovjednika 57. SAMB-a.

Više...
 

Kongres u Topuskom

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je u petak, 16. rujna 2016. godine, u restoranu Petrova gora Lječilišta Topusko, otvaranju prvog Hrvatskog kongresa forenzične ginekologije i perinatologije s međunarodnim sudjelovanjem.

Više...
 

Dani sjećanja u Petrinji [foto] [audio]

„Dani sjećanja 1991.-2016.“ naziv je manifestacije kojom Petrinja već godinama, u mjesecu rujnu, programima vezanim uz ratna stradanja petrinjskih ljudi i cijeloga područja, čuva trajnu uspomenu na žrtve, ali i značajne obljetnice Domovinskog rata.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 185

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>