Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

23.1.2018.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda "Potok" s dovodnim cjevovodom i ispustom

23.11.2017.

Odluka o izradi II. Izmjena i dopuna Prostomog plana uređenja Općine Sunja

17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

23.08.2017.

Odluka o stavljanju na javnu raspravu Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Strateška studija utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Ne-tehnički sažetak Strateške studije

Županijska razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Analiza stanja Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

Dan narcisa u Sisak

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Ivan Celjak su u subotu, 24. ožujka 2018. godine, na pješačkoj zoni u Kranjčevićevoj ulici u Sisku sudjelovali u provođenju tradicionalne dobrotvorne akcije Dan narcisa u organizaciji Udruge žena liječenih od bolesti dojke Sisak.

Više...
 

Otvoreno pismo župana Ive Žinića sisačkoj gradonačelnici

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić uputio je gradonačelnici Siska otvoreno pismo sljedećeg sadržaja:

Poštovana gđo Ikić,

u ovim kriznim trenutcima kad sam zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem i cijelim Stožerom za zaštitu i spašavanje Sisačko-moslavačke županije već 12 dana u cjelodnevnom pogonu od 0 do 24 sata u obranama od poplava zbilja nemam vremena s Vama polemizirati.

Više...
 

Ministar zaštite okoliša i energetike u SMŽ

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak su u petak, 23. ožujka 2018. godine, u prostoru Sisačko-moslavačke županije u Sisku (u „Zgradi Dunavskog Lloyda“) nazočili sastanku ministra zaštite okoliša i energetike Tomislava Ćorića s predstavnicima jedinica lokalne samouprave Sisačko-moslavačke županije na temu „Mogućnost sufinanciranja projekata JLS-ova u sustavu gospodarenja otpadom“.

Više...
 

Skupština DVD-a Osekovo

Zamjenik župana Roman Rosavec je u petak, 23. ožujka 2018. godine, u prostorijama društvenog doma Osekovo nazočio 125. izvještajnoj sjednici Skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Osekovo.

Više...
 

Više od 6 milijuna kuna za javne potrebe u zdravstvu SMŽ

Župan Ivo Žinić je, uz nazočnost svog zamjenika Ivana Celjaka, u petak, 23. ožujka 2018. godine, u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku ravnateljima ustanova u zdravstvu Sisačko-moslavačke županije svečano uručio sporazume o financiranju javnih potreba u zdravstvu za 2018. godinu.

Više...
 

Sredstva za rad udruga iz područja socijalne skrbi

Župan Ivo Žinić je, uz nazočnost svoga zamjenika Ivana Celjaka, u petak, 23. ožujka 2018. godine, u Velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku predstavnicima udruga svečano uručio ugovore o izravnom financiranju udruga iz područja socijalne skrbi.

Više...
 

Službeni početak rada palijativne skrbi u Domu zdravlja Sisak

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak su u četvrtak, 22. ožujka 2018. godine, posjetili Dom zdravlja Sisak, kako bi upoznali prostor i uvjete rada službe palijativne skrbi u Domu zdravlja Sisak.

Više...
 

Nacionalni dan invalida rada

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak su u četvrtak, 22. ožujka 2018. godine, na info-štandu Udruge invalida grada Siska na sisačkoj tržnici Kontroba sudjelovali u obilježbi Nacionalnog dana invalida rada pod sloganom „I dalje s ružom…“.

Više...
 

ZAŽELI u Sunji

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenik župana Ivan Celjak su u četvrtak, 22. ožujka 2018. godine, u vijećnici Općine Sunja nazočili početnoj konferenciji/predstavljanju projekta „Podrška zapošljavanju žena na području Općine Sunja kroz pružanje potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju“ u sklopu programa ZAŽELI sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Više...
 

Ozbiljno i sustavno u borbi protiv poplavne opasnosti

Šesta izvanredna sjednica Stožera zaštite i spašavanja Sisačko-moslavačke županije, koju je sazvao načelnik ovog Stožera, zamjenik župana Roman Rosavec, održana je u prostoru vijećnice Općine Jasenovac u utorak, 20. ožujka 2018. godine.

Više...
 

Posjet ministra graditeljstva i prostornog uređenja

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u utorak, 20. ožujka 2018. godine, u Hrvatskoj Kostajnici dočekali potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske, ministra graditeljstva i prostornog uređenja Predraga Štromara koji došao u posjet stradalim područjima Petrinje i Hrvatske Kostajnice.

Više...
 

N1 uživo

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u utorak, 20. ožujka 2018. godine, gostovali u programu N1 TV “N1-Uživo” s temom opasnosti od poplava na području Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

D 36 otvorena za promet osobnim vozilima

Temeljem zahtjeva načelnika Stožera zaštite i spašavanja Sisačko-moslavačke županije, zamjenika župana, Romana Rosavca, državna cesta D 36 Sisak-Popovača otvorena je u utorak, 20. ožujka 2018. godine, za promet osobnim vozilima.

 

Sjednica Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik, načelnik Stožera zaštite i spašavanja Sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec su u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine, u prostoru Državne uprave za zaštitu i spašavanje u Zagrebu nazočili izvanrednoj sjednici Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Više...
 

Predsjednik i potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske u Jasenovcu

Petoj izvanrednoj sjednici Stožera zaštite i spašavanja Sisačko-moslavačke županije, koju je u ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine, u Jasenovcu sazvao načelnik Stožera, zamjenik župana Roman Rosavec nazočio je župan Ivo Žinić.
Pozivu su se odazvali i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i potpredsjednik Vlade, ministar obrane Damir Krstičević.

Više...
 

Obavijest o zatvaranju ceste Sisak-Popovača

U dogovoru sa Stožerom zaštite i spašavanja Sisačko-moslavačke županije djelatnici Hrvatskih cesta će za sav promet zatvoriti državnu cestu D 36, Sisak-Popovača u vremenu od 19 sati 19. ožujka 2018. godine do 7 sati 20. ožujka 2018. godine.
Alternativni pravac je kroz Martinsku Posavinu, preko Ivanić Grada.
U skladu s uvjetima na terenu Stožer će sutra donijeti odluku o daljnjem postupanju.

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 203

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas145
mod_vvisit_counterOvaj tjedan145
mod_vvisit_counterOvaj mjesec32647
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/092012074

Vaš IP: 107.22.2.109
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>