Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

19.04.2017.

Lokacijska dozvola za planirani zahvat u prostoru - Gradnja sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od velikih voda Save i Potoka Jelenska

11.04.2017.

Izmjena i dopuna lokacijske dozvole za zahvat u prostoru: izgradnja vodoopskrbnog magistralnog cjevovoda Petrinja – Lekenik

15.03.2017.

Javni uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - fekalna kanalizacija užeg središta naselja Gvozd

14.03.2017.

Javni na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine gospodarske namjene, poslovne djelatnosti - nadstrešnica (stovarište) trupaca, 3. skupine, na katastarskim česticama k.č.br. 803 k.o. Žažina (Žažina, Žažina bb)

13.03.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za - građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava korištenja voda - magistralni vodoopskrbni cjevovod Petrinja-Sisak-Lekenik

 


 

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Županija će uvijek biti uz svoje obrtnike

Župan Ivo Žinić je u petak, 28. travnja 2017. godine, u Hotelu Panonija u Sisku nazočio svečanosti „Obrtnici pišu povijest“ koju je organiziralo Udruženje obrtnika Sisak.
Ova je gala večer upriličena kako bi bila prikupljena sredstva za objavljivanje monografije 180 godina sisačkog obrtništva.

Više...
 

Potpore Županije za manifestacije u poljoprivredi

U Vinariji Trdenić u Popovači župan Ivo Žinić je u petak, 28. travnja 2017. godine, potpisao i uručio potvrde o dodjeli potpora za organizaciju i sudjelovanje na manifestacijama u 2017. godini.

Više...
 

Početak radova na katastarskoj izmjeri na području Općine Lekenik

Župan Ivo Žinić je u petak, 28. travnja 2017. godine, u zgradi Općine Lekenik nazočio službenom započinjanju radova na katastarskoj izmjeri na području Općine Lekenik za dio katastarske općine Vukojevac.

Više...
 

Stipendije studentima iz brojnih obitelji

Župan Ivo Žinić je u petak, 28. travnja 2017. godine, u Velikom kabinetu Sisačko-moslavačke županije potpisao i uručio ugovore o stipendiranju studentima s područja Sisačko-moslavačke županije, koji dolaze iz obitelji s troje i više djece.
Dodijeljeno je 25 stipendija, visina stipendije iznosi 700 kuna.

Više...
 

Proglašenje elementarne nepogode 07-Mraz

Uslijed niskih temperetura od -2 do -4, u noćnim i jutarnjim satima 21. i 22. travanj 2017. godine na području Grada Novska, Grada Petrinje, Grada Popovača, Grada Glina i Općine Velika Ludina nastale su značajne štete od mraza na poljoprivrednim kulturama, voćnjacima i vinogradima. Prve slobodne procjene govore o izuzetno velikim štetama, a na pojedinim lokalitetima riječ je o totalnim štetama.

Više...
 

Kušanje vina za „Županov pehar“

U klijeti Zvonka Rožića, u mjestu Prkovec (Brežane Lekeničke, Općina Lekenik) održano je u četvrtak, 27. travnja 2017. godine, kušanje vina za „Županov pehar“ – priznanje vinarima, najboljim proizvođačima škrleta. Ocjenjivačima vina pridružio se i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Koncert „Za život s manje boli“

U Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku održan je u četvrtak, 27. travnja 2017. godine, humanitarni koncert „Za život s manje boli“.
Sav prihod s koncerta, koji je organiziralo Dijabetičko društvo grada Siska, namijenjen je kupnji uređaja za kontinuirano bezbolno mjerenje glukoze u krvi za djecu oboljelu od dijabetesa.

Više...
 

Sredstva za programe u kulturi

Zamjenik župana Marin Piletić je u srijedu, 26. travnja 2017. godine, u prostorijama župnog ureda,  Župe Sv. Luke Evanđelista u Novskoj uručio Ugovore o korištenju sredstava dodijeljenih putem Javnog poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Sisačko-moslavačke županije za 2017. godinu.

Više...
 

Župan na sjednici Skupštine Vatrogasne zajednice grada Gline

Župan Ivo Žinić je u utorak 25. travnja 2017. godine, u prostorijama DVD-a Glina nazočio sjednici Skupštine Vatrogasne zajednice grada Gline. Ova je sjednica bila i izborna, a članovi Vatrogasne zajednice grada Gline potvrdili su dosadašnje vodstvo, na čelu s predsjednikom Ivom Prajdićem.

Više...
 

Skupština Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Novska

Redovna izvještajna sjednica Skupštine Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Novska održana je u utorak, 25. travnja 2017. godine, u Domu hrvatskih branitelja u Novskoj. Sjednici je, kao i odavanju počasti poginulim hrvatskim braniteljima koje joj je prethodilo, nazočio je zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Spomen obilježje Šefiku Pezeroviću

U Kuljanima, na području općine Dvor, u utorak, 25. travnja 2017. godine, otkriven je spomenik Šefiku Pezeroviću, prvom poginulom Bošnjaku u Domovinskom ratu. Spomen obilježje su otkrili Šefikovi otac i majka, ministar branitelja Tomo Medved i Hamzalija Hafizović, predsjednik Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske ogranak grada Siska i Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Župan prihvatio pokroviteljstvo manifestacije „Oj jabuko crveniko“

U zgradi Općine Velika Ludina održan je u ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine radni sastanak kojem su nazočili župan Ivo Žinić sa suradnicima, načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović i predstavnici voćara ovog dijela Moslavine.

Više...
 

Obilazak radova u Šartovcu

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine, sa suradnicima obišao gradilište u Šartovcu, naselju na području Grada Kutine. U tom su naselju, uz državnu cestu D45, počeli radovi na izgradnji pješačke staze uz cestu u dužini od petstotinjak metara.

Više...
 

Komemoracija u Jasenovcu

Komemoraciji u znak sjećanja na žrtve logora Jasenovac, kao i na preživjele zatočenice i zatočenike logora, koja je u nedjelju 23. travnja 2017. godine, održana u Spomen području Jasenovac, nazočio je župan Ivo Žinić sa suradnicima.

Više...
 

15. Marinbrodska kobasijada

U prostoru Zavičajnog kluba Marinbrod u subotu, 22. travnja 2017. godine, održana je tradicionalna „Marinbrodska kobasijada“. Manifestaciju, koja je ove godine doživjela svoje 15. izdanje, organizira Zavičajni klub Marinbrod, čiji je predsjednik sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Više...
 

Dan Općine Lekenik

Župan Ivo Žinić je u Lekeniku u subotu, 22. travnja 2017. godine, nazočio proslavi Dana Općine Lekenik i blagdana njenog nebeskog zaštitnika Svetog Jurja. Svoj dan ova je perspektivna općina „Mjesto ugodnog življenja“ obilježila bogatim programom.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 161
 
 

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas277
mod_vvisit_counterOvaj tjedan6842
mod_vvisit_counterOvaj mjesec31636
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091583520

Vaš IP: 54.166.191.100
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>