Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

15.07.2016.

Javni poziv za uvid u spis predmeta - izdavanja građevinske dozvole za Građenje građevine za obradu otpada metodom bioremedijacije na k.č.br. 1539 k.o. Gračenica (27.07.2016. u 10 sati)

12.07.2016.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš farme nesilica za proizvodnju konzumnih jaja kapaciteta 100.000 komada (22.07. - 22.08.2016.)

15.06.2016. 

ODLUKA o javnom predstavljanju „Rudarsko-geološke studije Sisačko- moslavačke županije“

14.06.2016. 

Lokacijska dozvola - sanacija telekomunikacijske infrastrukture - Martinska Ves Lijeva

Subv. prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Otvoreni radovi na izgradnji magistralnog cjevovoda Petrinja-Lekenik [foto]

Na dvije lokacije, u Lekeniku i Maloj Gorici (Grad Petrinja) otvoreni su u ponedjeljak, 29. kolovoza 2016. godine, radovi na izgradnji magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda Petrinja-Lekenik.

Više...
 

Ugovori s tvrtkama za razminiranje

U velikom kabinetu sjedišta Sisačko-moslavačke županije u Sisku župan Ivo Žinić, pomoćnik ravnatelja Hrvatskog centra za razminiranje Neven Karas i predstavnici šest tvrtki potpisali su u ponedjeljak, 29. kolovoza 2016. godine, ugovore o razminiranju. Riječ je o drugoj fazi razminiranja poljoprivrednog zemljišta u SMŽ, kojom će od minske opasnosti biti oslobođeno ukupno 6.8 km2 površine. Vrijednost ovog projekta je nešto viša od 57 milijuna kuna.

Više...
 

Školska prehrana za sve

Zamjenik župana Marin Piletić je u ponedjeljak, 29. kolovoza 2016. godine, u prostoru ministarstva socijalne politike i mladih u Zagrebu za Sisačko-moslavačku županiju potpisao ugovor u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga „Osiguravanje školske prehrane djeci u riziku od siromaštva“ iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

Više...
 

Susreti na rijeci Lonji [foto]

U nedjelju, 28. kolovoza 2016. godine, župan Ivo Žinić otvorio je „Susrete na rijeci Lonji“, kulturno-sportsku manifestaciju, koju na lokalitetu Prevalovo u Osekovu, na području Grada Popovače organizira Turistička zajednica grada Popovače.

Više...
 

Angelski susreti u Viduševcu [foto] [audio]

Angelski susreti u Viduševcu i tradicionalna Smotra izvornog folklora održani su u Gornjem Viduševcu u nedjelju, 28. kolovoza 2016. godine.
Svečano ih je otvorio župan Ivo Žinić.

Više...
 

Lipovljanski susreti 2016. [foto]

Tijekom vikenda od 26. do 28. kolovoza održana je najznačajnija manifestacija nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj, Lipovljanski susreti.

Više...
 

Letovanić, selo pokraj Kupe [foto]

Kulturno-turistička manifestacija „Letovanić, selo pokraj Kupe“ održana je u subotu i nedjelju, 27. i 28. kolovoza 2016. godine, u Letovaniću, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije, županijske Turističke zajednice, Općine Lekenik i zajednice športskih udruga i klubova Općine Lekenik.

Više...
 

Kup Posavine

333. tradicionalno međunarodno vatrogasno natjecanje „Kup Posavine“ otvorio je u subotu, 27. kolovoza 2016. godine, župan Ivo Žinić.
Ovo međunarodno natjecanje vatrogasaca, koje je ujedno i jedno od natjecanja koje se boduje za Kup Hrvatske vatrogasne zajednice, pod pokroviteljstvom Sisačko-moslavačke županije i Općine Martinska Ves, organiziralo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Desno Trebarjevo.

Više...
 

Državno natjecanje u oranju

U Velikoj Gorici je, na polju Poslovne zone Meridijan 16, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, u subotu, 27. kolovoza 2016. godine, održano državno natjecanje u oranju.

Više...
 

Vrijedan projekt Udruge branitelja liječenih od PTSP-a

Prostor udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Sisačko-moslavačke županije u Glini posjetio je u četvrtak, 25. kolovoza 2016. godine, župan Ivo Žinić.

Više...
 

Sufinanciranje modernizacije cesta na području Gline i Topuskoga [foto]

U nazočnosti župana Ive Žinića, gradonačelnik Gline Stjepan Kostanjević i načelnik Općine Topusko Vlado Muža, potpisali su u četvrtak, 25. kolovoza 2016. godine, u glinskoj Gradskoj vijećnici sporazum o sufinanciranju radova izvanrednog održavanja ( asfaltiranje makadamskog kolnika ) županijskih i lokalnih cesta na području Gline i Topuskog.

Više...
 

Bartolovo u Hrastovici [foto] [audio]

Blagdan nebeskog zaštitnika sela, Svetog Bartola, obilježen je u Hrastovici, mjestu na području Grada Petrinje, u srijedu, 24. kolovoza 2016. godine.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 181
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
 
 
 

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas1002
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1002
mod_vvisit_counterOvaj mjesec21852
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091329343

Vaš IP: 54.145.95.13
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>