Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave
 
10.7.2018.
 
 
19.6.2018.
 
 
 
 
27.4.2018.
 
 
17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

Zamjenik župana Celjak s korisnicima i zaposlenicima Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku

Zamjenik župana Ivan Celjak je u ponedjeljak, 16. srpnja 2018. godine, s korisnicima i zaposlenicima Doma za starije i nemoćne osobe Sisak nastavio navijačko slavlje zbog velikog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije, osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u nogometu.

Više...
 

Sjećanje na Dubravka Pukšeca, prvog Siščanina poginulog u Domovinskom ratu

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu, 14. srpnja 2018. godine, sudjelovao u obilježavanju godišnjice pogibije Dubravka Pukšeca – Puke, prvog Siščanina koji je poginuo u Domovinskom ratu.

Više...
 

Sjećanje na Đuru Brodarca, prvog župana Sisačko-moslavačke županije

Župan Ivo Žinić je u petak, 13. srpnja 2018. godine, zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić i zamjenikom župana Ivanom Celjakom, sudjelovao u obilježavanju sedme obljetnice smrti prvog sisačko-moslavačkog župana Đure Brodarca.

Više...
 

Aktualni sat 8. sjednice Županijske skupštine

8. sjednica Županijske skupštine, koja je u petak, 13. srpnja 2018. godine, održana u prostoru sisačkog hotela „Panonija“ počela je uobičajenim „Aktualnim satom“ u kojem su vijećnici imali prigodu postavljati pitanja izvršnoj vlasti.

Više...
 

Diplome polaznicima edukacija

Župan Ivo Žinić je, uz nazočnost svog zamjenika Romana Rosavca i direktora SIMORA-e Marija Čelana, u petak, 13. srpnja 2018. godine, uručio ukupno 66 diploma polaznicima edukacija.

Više...
 

Bolje čitam, bolje pišem, a još bolje govorim

Župan Ivo Žinić je u utorak, 10. srpnja 2018. godine, u nazočnosti zamjenika župana Romana Rosavca, u SOS Dječjem selu Lekenik s direktorom SOS Dječjeg sela Lekenik Marijom Čovićem, načelnikom Općine Lekenik Ivicom Perovićem i gradonačelnikom Gline Stjepanom Kostanjevićem, svečano potpisao Sporazum o sufinanciranju projekta „Bolje čitam, bolje pišem, a još bolje govorim“ – programa rane detekcije i prevencije smetnji u govoru, pisanju i čitanju kod djece predškolskog i školskog uzrasta za 2018. godinu.

Više...
 

Odluka o proglašenju Elementarne nepogode 07 – Mraz za područje Općine Velika Ludina

Uslijed niskih temperatura od - 16ºC do -18ºC u noćnim i jutarnjim satima 28. veljače i 01. ožujka 2018. godine na području Općine Velika Ludina nastale su značajne štete od mraza na stablima višegodišnjih nasada. Zimsko izmrzavanje trajnih nasada izazvalo je stradavanje tkiva provodnih snopova voćaka, što je rezultiralo naseljavanjem patogena i naknadnim stradavanjem stabala.

Više...
 

Bespovratne potpore poduzetnicima

Župan Ivo Žinić je zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem u utorak, 10. srpnja 2018. godine, u prostoru Obrtničke komore Sisačko-moslavačke županije u Sisku nazočio dodjeli bespovratnih potpora poduzetnicima temeljem provedena tri javna poziva.

Više...
 

Radni posjet Općini Lipovljani

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 9. srpnja 2018. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem i ravnateljem ŽUC-a Stipom Šapinom, boravio u radnom posjetu Općini Lipovljani.

Više...
 

Kraljica jezera u Topuskom

Predsjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivanka Roksandić je u subotu, 7. srpnja 2018. godine, na Trgu bana Jelačića u Topuskom nazočila svečanom otvorenju velikog ljetnog spektakla „Kraljica jezera“, manifestacije koju su, pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice, Sisačko-moslavačke županije, Turističke zajednice Sisačko-moslavačke zajednice i Hrvatskog kajakaškog saveza organizirale Top Terme Topusko.

Više...
 

21. „Turnir ulica“ u Budaševu

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u subotu, 7. srpnja 2018. godine, u Budaševu (Grad Sisak) nazočila svečanom otvorenju tradicionalnog „Turnira ulica“. Nakon svečanog otvorenja 21. „Turnira ulica“ kod spomen obilježja hrvatskim braniteljima zapaljene su svijeće.

Više...
 

Potpisani ugovori za razminiranje poljoprivrednih površina na području općina Dvor i Sunja

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bio i njegov zamjenik Roman Rosavec, potpisao je u petak, 6. srpnja 2018. godine, s ravnateljem Hrvatskog centra za razminiranje Zdravkom Modrušanom i predstavnicima triju ovlaštenih tvrtaka za razminiranje, ugovore o razminiranju minski sumnjivog područja općina Sunja i Dvor.

Više...
 

Zamjenik župana Rosavec s voćarima Velike Ludine

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec je 5. srpnja 2018. godine obišao voćnjake na području Općine Velika Ludina. Zamjenik župana je s predstavnicima Općine Velika Ludina i Udruge voćara i vinogradara Moslavine obišao voćnjake, odnosno nasade jabuka, koji su uništeni djelovanjem ranog proljetnog mraza, a čije su posljedice vidljive tek sada.

Više...
 

„Pogled u plavo“ na području Sisačko-moslavačke županije

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec je 5. srpnja 2018. godine posjetio manifestaciju pod nazivom „Pogled u plavo“, koja se održava u Popovači.

Više...
 

Spomendan na prvu žrtvu u Domovinskom ratu na petrinjskom području

Župan Ivo Žinić je, kao izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, u četvrtak, 5. srpnja 2018. godine, sudjelovao u programu obilježbe Spomendana na prvu žrtvu u Domovinskom ratu s petrinjskog područja.

Više...
 

Zamjenik župana Rosavec u programu Radio Moslavine

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec je 3.srpnja 2018. godine gostovao u programu kutinske Radio Moslavine.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 218

Najave događaja

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas1294
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2516
mod_vvisit_counterOvaj mjesec19918
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/092162195

Vaš IP: 54.92.163.188
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>