Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

20.12.2016.

Poziv na raspravu o sadržaju Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Izvješće o postupku određivanja sadržaja Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020

Mišljenja o Strateškoj procjeni utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020

Prijedlog odluke o sadržaju Strateške studije Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020

Strateški okvir Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020

13.12.2016.

Izvješće o ponovnoj javnoj raspravi o Prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije

16.11.2016.

Izdane dozvole Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i fondove EU uz vozne redove za županijske autobusne linije prijevoza putnika cestom

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Ministar državne imovine u SMŽ

Ministar državne imovine Goran Marić sa suradnicima posjetio je u ponedjeljak, 23. siječnja 2017. godine, Sisačko-moslavačku županiju. Domaćin mu je bio župan Ivo Žinić sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem, a uz saborsku zastupnicu Željku Josić radnom sastanku i cijelom programu ministrova boravka nazočili su i svi pročelnici županijskih upravnih odjela.

Više...
 

50 godina Pčelarskog društva Sisak

Vrijednu obljetnicu, 50 godina postojanja i djelovanja, obilježilo je u nedjelju, 22. siječnja 2017. godine, svečanošću u sisačkom Hotelu Panonija Pčelarsko društvo Sisak.
Svečanosti je, uz članove pčelare, predsjednika Hrvatskog pčelarskog saveza Vladimira Bileka i brojne uglednike, nazočila zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

„Vincekovo“ u Popovači

Ritualno otvaranje nove vinogradarske godine, obilježavanje dana „Svetog Vinka“ zaštitnika vinogradara i njihovih vinograda održano je i ove godine u organizaciji Udruge vinogradara i voćara „Škrlet“ Popovača na imanju obitelji Trdenić u subotu, 21. siječnja 2017. godine.

Više...
 

Skupština NK Dinamo Osekovo

Redovna godišnja sjednica Skupštine NK Dinamo Osekovo održana je u petak, 20. siječnja 2017. godine, u društvenom domu u Osekovu.
Sjednici je, uz čelne ljude županijskog Nogometnog saveza, goste iz susjednih klubova i predstavnike Grada Popovače, nazočio i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Huda jama-strogo čuvana tajna, projekcija u Glini

U kino dvorani Hrvatskog doma u Glini održana je u srijedu, 18. siječnja 2017. godine, uz nazočnost i obraćanje autora, projekcija dokumentarnog filma Romana Leljka „Huda jama-strogo čuvana tajna“. Projekciji, koju su organizirale udruge proizašle iz Domovinskog rata s područja Gline, nazočio je i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Novi uređaji za glinsku ispostavu Doma zdravlja Petrinja

Dva nova uređaja za laboratorijsku dijagnostiku, biokemijski i hematološki analizator, pustio je u rad župan Ivo Žinić u Ispostavi Glina Doma zdravlja Petrinja u utorak, 17. siječnja 2017. godine.

Više...
 

Sastanak s ministrom zdravstva

U Zagrebu je, u Ministarstvu zdravstva, u ponedjeljak, 16. siječnja 2017. godine, održan sastanak župana s ministrom Milanom Kujundžićem. Nazočio mu je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Više...
 

Svečana sjednica Hrvatskog sabora

Svečanoj sjednici Hrvatskog sabora, koja je u ponedjeljak 16. siječnja 2017. godine, održana u prigodi obilježavanja 25. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske nazočio je i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Osmo hodočašće u Gvozdansko

Osmo hodočašće hrvatskih branitelja i domoljuba u Gvozdansko održano je u nedjelju, 15. siječnja 2017. godine. Organizaciju je ove godine , poštujući naslijeđe pokretača, Hrvatskog žrtvoslovnog društva, hrvatskih branitelja grada Zagreba i Hrvatskog demokratskog foruma iz Dvora, preuzela Sisačko-moslavačka županija.

Više...
 

25. obljetnica međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

Drage moje sugrađanke i sugrađani, svi Vi u čijem je srcu slobodna i neovisna Republika Hrvatska!

Želim s Vama podijeliti radost i ponos obilježbe 25. obljetnice međunarodnog priznanja naše Domovine.

Sjetimo se zajedno što nam je tada, 15. siječnja 1992. godine, u tek rođenoj zemlji, napadnutoj od moćnog neprijatelja, granatiranoj, paljenoj i ranjenoj, značio glas prihvaćanja.

Više...
 

Održan sastanak župana i predstavnika Stožera za obranu Rafinerije nafte Sisak

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa svojim zamjenicima Anitom Sinjeri – Ibrišević i Marinom Piletićem u četvrtak, 12. siječnja 2017. godine sastao se s predstavnicima Stožera za obranu RNS na čelu s Predragom Sekulićem.

Više...
 

Radni sastanak s novoimenovanim ravnateljem Državne geodetske uprave

U četvrtak, 12. siječnja 2017. godine, je u uredu župana Ive Žinića održan radni sastanak sa novoimenovanim ravnateljem Državne geodetske uprave Damirom Šantekom. Teme sastanka bili su projekti koji se provode na području Sisačko moslavačke županije i poteškoće koje se javljaju tijekom provedbe.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 198
 
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas4
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2446
mod_vvisit_counterOvaj mjesec26518
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091482083

Vaš IP: 174.129.187.112
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>