Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

28.04. - 27.05.2016.

OBAVIJEST o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš rudarskih objekata i eksploatacije nafte i plina na eksploatacijskim poljima Stružec, Mramor brdo, Voloder i Okoli (28.travnja - 27.svibnja 2016.)

Javni poziv za uvid u spis predmeta - građenje građevine javne i društvene namjene, vjerska ustanova - Srpska pravoslavna crkva (29.04.2016.)

13.04.2016. 

Izvješće o javnoj raspravi o Prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana Sisačko-moslavačke županije

11.04.2016.

Lokacijska dozvola za planirani zahvat u prostoru - Građenje građevine javne i društvene namjene - pristaništa tijela državne uprave za potrebe priveza patrolnih čamaca na rijeci Savi - lokacija Jasenovac, 3. skupine

Subv. prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Ministar branitelja u Sisku i Petrinji [foto]

Ministar branitelja Tomislav Medved boravio je u srijedu, 4. svibnja 2016. godine, u Sisku i Petrinji. Boravak je počeo u kabinetu župana Ive Žinića, odakle se, nakon kratkog razgovora uputio u dvoranu Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku, gdje je, uz nazočnost predsjednice Županijske skupštine Ivanke Roksandić i zamjenice župana Anite Sinjeri-Ibrišević, održana promocija Monografija 2. gardijske brigade „Gromovi“.

Više...
 

Županije dobile potporu predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sastala se na Pantovčaku sa svim hrvatskim županima, na čelu s predsjednikom Hrvatske zajednice županija Goranom Paukom, i ministrom regionalnog razvoja Tomislavom Tolušićem te pružila punu političku potporu opstanku za sve županije.

Više...
 

Dan otvorenih vrata DVD Letovanić [foto]

Dobrovoljno vatrogasno društvo Letovanić godinama njeguje tradiciju Dana otvorenih vrata za djecu, osnovnoškolce sa svoga područja sa željom da najmlađe senzibiliziraju za dobrovoljno vatrogastvo i tako osiguraju opstojnost ove vrijedne tradicije.

Više...
 

Poduzetnički krediti 2016. [foto]

Ugovore o partnerstvu na provedbi županijskog projekta „Poduzetnički krediti 2016.“ potpisao je s predstavnicima dvanaest jedinica lokalne samouprave s područja Sisačko-moslavačke županije župan Ivo Žinić u nazočnosti zamjenice župana Anite Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

21. obljetnica VRA Bljesak [foto]

Središnjoj obilježbi 21. obljetnice vojno-redarstvene akcije „Bljesak“, koja je u nedjelju, 1. svibnja 2016. godine, održana u Okučanima, nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa suradnicima.

Više...
 

Čestitka vjernicima koji blagdan Uskrsa slave prema julijanskom kalendaru

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti čestitam najveći kršćanski blagdan - Uskrs, blagdan nade i spasenja. Uz uskrsnu svjetlost nastavimo zajedno širiti mir, toleranciju i vjeru u čovjeka.
"Hristos voskrese".

ŽUPAN
Ivo Žinić, dipl.ing.arh.
 

 

Čestitka u prigodi Međunarodnog praznika rada i blagdana Svetog Josipa Radnika

Vrijeme u kojem živimo traži razumijevanje, zajedništvo i dostojanstvo čovjeka – radnika. Imamo dovoljno snage i odlučnosti za otvaranje novih radnih mjesta i mogućnost zapošljavanja. Jedino rad jamči dostojanstven život.
U svoje osobno ime te u ime svih svojih suradnika čestitam Vam Međunarodni praznik rada i blagdan Svetog Josipa Radnika.

ŽUPAN
Ivo Žinić, dip.ing.arh.
 

 

Obljetnica Vojno-redarstvene akcije „Bljesak“ [foto]

Obilježbi VRA Bljesak, koja je u organizaciji Grada Siska održana u nedjelju. 1. svibnja 2016. godine, nazočile su predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Otvoren centar za sport, zabavu i rekreaciju u Nebojanu

U subotu, 30. travnja 2016. godine, u Nebojanu nadomak Petrinje svečano je otvoren Capriccia centar, centar za sport, zabavu i rekreaciju koji nudi različite sadržaje, između ostalog i paintball.
Otvorenju Centra nazočio je i župan sisačko-moslavački Ivo Žinić koji je svojim dolaskom dao podršku ovom projektu.

Više...
 

Obilježavanje vojno-redarstvene akcije „Bljesak“ u Novskoj

U Novskoj je danas (30.travnja 2016.) obilježena 21. obljetnica VRA "Bljesak". Svečanom obilježavanju nazočio je i zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Marin Piletić koji u novljanskom Gradskom parku kod spomenika hrvatskim braniteljima položio vijenac i zapalio svijeću.

Više...
 

Otvorena treća prodavaonica "Kupujmo lokalno" [foto]

U Novskoj je danas (29.travnja 2016.) otvorena treća prodavaonica iz lanca Sisačko-moslavačke županije "Kupujmo lokalno". Prodavaonicu je na Gradskoj tržnici otvorio zamjenik župana Marin Piletić uz prisustvo Maria Čelana, direktora SI-MO-RA-e i Tadeja Slapnika, savjetnika slovenskog premijera Miroslava Cerara.

Više...
 

42. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija

U Domu Zadarske županije održana je 42. sjednica Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija.
Članovima Izvršnog odbora pridružio se i predstojnik Državnog ureda za upravljanje imovinom Tomislav Boban s kojim su razgovarali o upravljanju državnom imovinom u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 163
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
 
 
 

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas373
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3664
mod_vvisit_counterOvaj mjesec4199
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091238189

Vaš IP: 23.22.200.6
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

Bioplinski kalkulator

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>