Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Aktualno

Aktivnosti
SMŽ TV
Natječaji
Javni uvidi

07.10.2014.

Uvid u idejni projekt - Izgradnja 10(20) kV kabelskog dalekovoda od TS 35/10 kV „Novska“ do TS 10(20)/0,4 kV „Bročice 1 – Ribička“ i izgradnja 35 kV kabelskog dalekovoda od TS 35/10 kV „Novska“ do DTS 10(20)/0,4 kV „Novska 40 – Industrijska zona Jug“

01.10.2014.

Poziv na uvid u projektnu dokumentaciju -  Izdavanja građevinske dozvole OTP Banke d.d. za rekonstrukciju i prenamjenu dijela poslovnog prostora u stambeno - poslovnoj zgradi u Glini , Antuna i Stjepana Radića 1, na k.č. 1753/2 ( 52/2 ) k.o. Glina

30.09.2014.

Poziv na uvid u idejni projekt - Izgradnja nasipa i lateralnog kanala u sustavu zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od velikih voda Save i potoka Vlahinička

Sjednice

Sisak ne da rafineriju

Skupu potpore „Ne damo rafineriju, ne damo INU“, koji je u srijedu, 1. listopada održan u Sisku priključili su se i sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil. 

Više...
 

Zaključak Županijske skupštine povodom stanja u INA Rafineriji nafte Sisak

Na danas održanoj 8. sjednici Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije donesen je Zaključak povodom stanja u INA Rafineriji nafte Sisak. (otvori)

 

Predstavljen repro centar u Petrinji

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su u utorak, 30. rujna 2014. godine, u Petrinji nazočili ponovnom otvaranju, bolje rečeno predstavljanju rada repro centra tvrtke Glendor d. o. o.

Više...
 

Novi vrtić u Sisku

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su u utorak, 30. rujna 2014. godine, nazočili svečanosti otvorenja novog dječjeg vrtića u Sisku. Dječji vrtić „Različak“ u sisačkoj četvrti Zeleni Brijeg je, razvezavši čvor na ulaznim vratima, simbolički otvorila gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

 

Razvoj održivog turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil u utorak, 30. rujna 2014. godine, u restoranu „Petrova gora“ Top Termi d. o. o. u Topuskom pridružili su se sudionicima seminara „Razvoj održivog turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji“, kojeg je u suradnji sa županijskim Upravnim odjelom za obrt, malo i srednje poduzetništvo i turizam, Turističkom zajednicom Sisačko-moslavačke županije i Turističkim klasterom Lonjsko polje organizirala županijska Razvojna agencija SI-MO-RA.

Više...
 

Veliki dan za Malu Solinu [video]

Simbolički, presijecanjem vrpce sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil, predsjednik Županijske skupštine Željko Soldo i ravnatelj Županijske uprave za ceste Željko Marjanović su u nedjelju, 28. rujna 2014. godine, predali na korištenje stanovnicima mjesta Mala Solina na području grada Gline, novoasfaltiranu prometnicu kroz njihovo selo. 2 km asfalta u vrijednosti radova od milijun i po kuna

Više...
 

„Odbojka u srcu“ Siska [video]

Rotary klub Sisak je u suradnji s Klubom sjedeće odbojke Sisak i Odbojkaškim klubom Sisak u subotu, 27. rujna 2014. godine, obilježio Svjetski dan Srca akcijom „Odbojka u srcu“, zbog loših vremenskih prilika u sportskoj dvorani sisačke OŠ 22. Lipnja, a ne na igralištu Gimnazije, kako je bilo planirano.

Više...
 

Petrinjski ratni policajaci na okupu

Predsjednik Skupštine Sisačko-moslavačke županije Željko Soldo u petak, 26. rujna 2014. godine, nazočio je, u društvenom domu u Graberju (Grad Petrinja), okupljanju i druženju ratnog sastava Policijske postaje Petrinja (djelatni i pričuvni sastav), te obilježavanju Dana policije koje je organizirala Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, Ogranak grada Petrinje, Klub policije 91.

 

Osigurana sredstva za pomoćnike u nastavi [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su, sa suradnicima, u petak, 26. rujna 2014. godine, na konferenciji za novinstvo, održanoj u zgradi sjedišta Županije u Sisku, upoznali javnost s dobrim vijestima.

Više...
 

Policijska uprava sisačko-moslavačka obilježila Dan policije [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil su u petak, 26. rujna 2014. godine, nazočili obilježavanju Dana policije u organizaciji Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Više...
 

Obilazak gradilišta nove škole [video]

Sisačko-moslavački dožupani Zdenko Vahovec i Ivan Nekvapil sa suradnicima su se u utorak 23. rujna 2014. godine, priključili gradonačelniku Popovače Josipu Miškoviću, njegovim suradnicima i gradskim vijećnicima u obilasku gradilišta nove osnovne škole sa sportskom dvoranom.

Više...
 

Dan Općine Dvor [video]

Sisačko-moslavački dožupan Ivan Nekvapil nazočio je u ponedjeljak, 22. rujna 2014. godine, u Domu kulture u Dvoru svečanoj sjednici u povodu Dana Općine Dvor – Međunarodnog dana mira.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 96

 hrvatski     english

Zamjenik župana

Vrijeme

Djelomicno oblacno

17°C

Sisak

Djelomicno oblacno
Cet
AM Clouds/PM Sun
12°C / 19°C
Pet
PM showers
12°C / 19°C
Sub
Djelomicno oblacno
8°C / 18°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas625
mod_vvisit_counterOvaj tjedan2040
mod_vvisit_counterOvaj mjesec625
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09835995

Vaš IP: 184.72.177.47
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija 
 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111
 • Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr 
 • Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

Zdenko Vahovec
zamjenik župana

Ivan Nekvapil
zamjenik župana

Bogdan Rkman
zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8 i 9, Firefoxa 17, Chrome 23 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>