Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

19.04.2017.

Lokacijska dozvola za planirani zahvat u prostoru - Gradnja sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od velikih voda Save i Potoka Jelenska

11.04.2017.

Izmjena i dopuna lokacijske dozvole za zahvat u prostoru: izgradnja vodoopskrbnog magistralnog cjevovoda Petrinja – Lekenik

15.03.2017.

Javni uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - fekalna kanalizacija užeg središta naselja Gvozd

14.03.2017.

Javni na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine gospodarske namjene, poslovne djelatnosti - nadstrešnica (stovarište) trupaca, 3. skupine, na katastarskim česticama k.č.br. 803 k.o. Žažina (Žažina, Žažina bb)

13.03.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za - građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava korištenja voda - magistralni vodoopskrbni cjevovod Petrinja-Sisak-Lekenik

 


 

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Župan na sjednici Skupštine Vatrogasne zajednice grada Gline

Župan Ivo Žinić je u utorak 25. travnja 2017. godine, u prostorijama DVD-a Glina nazočio sjednici Skupštine Vatrogasne zajednice grada Gline. Ova je sjednica bila i izborna, a članovi Vatrogasne zajednice grada Gline potvrdili su dosadašnje vodstvo, na čelu s predsjednikom Ivom Prajdićem.

Više...
 

Skupština Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Novska

Redovna izvještajna sjednica Skupštine Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Novska održana je u utorak, 25. travnja 2017. godine, u Domu hrvatskih branitelja u Novskoj. Sjednici je, kao i odavanju počasti poginulim hrvatskim braniteljima koje joj je prethodilo, nazočio je zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Spomen obilježje Šefiku Pezeroviću

U Kuljanima, na području općine Dvor, u utorak, 25. travnja 2017. godine, otkriven je spomenik Šefiku Pezeroviću, prvom poginulom Bošnjaku u Domovinskom ratu. Spomen obilježje su otkrili Šefikovi otac i majka, ministar branitelja Tomo Medved i Hamzalija Hafizović, predsjednik Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske ogranak grada Siska i Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Župan prihvatio pokroviteljstvo manifestacije „Oj jabuko crveniko“

U zgradi Općine Velika Ludina održan je u ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine radni sastanak kojem su nazočili župan Ivo Žinić sa suradnicima, načelnik Općine Velika Ludina Dražen Pavlović i predstavnici voćara ovog dijela Moslavine.

Više...
 

Obilazak radova u Šartovcu

Župan Ivo Žinić je u ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine, sa suradnicima obišao gradilište u Šartovcu, naselju na području Grada Kutine. U tom su naselju, uz državnu cestu D45, počeli radovi na izgradnji pješačke staze uz cestu u dužini od petstotinjak metara.

Više...
 

Komemoracija u Jasenovcu

Komemoraciji u znak sjećanja na žrtve logora Jasenovac, kao i na preživjele zatočenice i zatočenike logora, koja je u nedjelju 23. travnja 2017. godine, održana u Spomen području Jasenovac, nazočio je župan Ivo Žinić sa suradnicima.

Više...
 

15. Marinbrodska kobasijada

U prostoru Zavičajnog kluba Marinbrod u subotu, 22. travnja 2017. godine, održana je tradicionalna „Marinbrodska kobasijada“. Manifestaciju, koja je ove godine doživjela svoje 15. izdanje, organizira Zavičajni klub Marinbrod, čiji je predsjednik sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

Više...
 

Dan Općine Lekenik

Župan Ivo Žinić je u Lekeniku u subotu, 22. travnja 2017. godine, nazočio proslavi Dana Općine Lekenik i blagdana njenog nebeskog zaštitnika Svetog Jurja. Svoj dan ova je perspektivna općina „Mjesto ugodnog življenja“ obilježila bogatim programom.

Više...
 

Dan planeta Zemlje na biciklima u Moslavini

Župan Ivo Žinić se u subotu, 22. travnja 2017. godine, u prostoru Vinarije Trdenić u Popovači pridružio sudionicima tradicionalne biciklijade „Dan planeta Zemlje na biciklima u Moslavini“, koju je organizirala Turistička zajednica grada Kutine.

Više...
 

Zamjenica župana s volonterima

Prijepodne subote, 22. travnja 2017. godine, zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević provela je u uređivanju perivoja Viktorovac u Sisku, zajedno sa „Sisačkim volonterima“.

Više...
 

Letovanić zahvalio 145. brigadi

U Letovaniću je u petak, 21. travnja 2017. godine, održana svečanost otvorenja Ulice 145. brigade HV. Svečanost je počela polaganjem vijenaca kod spomen ploče u Letovaniću, izaslanstvo Sisačko-moslavačke županije predvodila je predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić.

Više...
 

Obilazak OPG-a i tribina u Prelošćici

Župan Ivo Žinić je zajedno s državnim tajnikom Tugomirom Majdakom u petak, 21. travnja 2017. godine, posjetio dva obiteljska poljoprivredna gospodarstva, Putrić u Bukovskom i Kožić u Prelošćici.

Više...
 

Župan Ivo Žinić s državnim tajnikom Majdakom

Na konferenciji za novinare, koja je u petak, 21. travnja 2017. godine, održana u sjedištu Sisačko-moslavačke županije u Sisku, župan Ivo Žinić je, uz nazočnost zamjenice župana Anite Sinjeri-Ibrišević, zajedno s državnim tajnikom u Ministarstvu poljoprivrede Tugomirom Majdakom predstavio napore Županije i Vlade RH na oživljavanju i potpori lokalnoj poljoprivrednoj proizvodnji.

Više...
 

Župan s vatrogascima Općine Sunja

Redovna godišnja sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Općine Sunja, ove godine i izborna, održana je u četvrtak, 20. travnja 2017. godine, u društvenom domu u Bobovcu.
Župan Ivo Žinić nazočio je ovom skupu, koji je svojom nazočnošću počastio i predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader.

Više...
 

Župan Ivo Žinić u obilasku lokacija vezanih uz zdravstvo

Cijelo prijepodne četvrtka, 20. travnja 2017. godine, župan Ivo Žinić proveo je u obilasku lokacija vezanih uz zdravstvo na području Grada Popovače.
Obilazak je župan počeo u Ravniku, gdje se nalazi objekt u vlasništvu Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Popovača.

Više...
 

Jubilarni susret invalida rada – osoba s invaliditetom Republike Hrvatske

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je u četvrtak, 20. travnja 2017. godine, 10. susretu invalida rada – osoba s invaliditetom Republike Hrvatske, koji je održan u Restoranu Petrokemije u Kutini.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 161
 
 

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas1017
mod_vvisit_counterOvaj tjedan3682
mod_vvisit_counterOvaj mjesec28476
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091580360

Vaš IP: 54.80.133.210
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>