Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave
 
 
 
22.5.2018.
 
9.5.2018.
 
27.4.2018.
 

23.11.2017.

Odluka o izradi II. Izmjena i dopuna Prostomog plana uređenja Općine Sunja

17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

Blagdan Svetog Vida u Strašniku

Župan Ivo Žinić je u nedjelju, 17. lipnja 2018. godine, u Strašniku (Grad Petrinja) sudjelovao u proslavi blagdana Svetog Vida, zaštitnika sela Strašnik u organizaciji UHBDR Strašnik.

Više...
 

Mali jukebox u Kutini

Zamjenik župana Roman Rosavec je u nedjelju, 17. lipnja 2018. godine, nazočio festivalu za djecu pod nazivom „Mali jukebox Kutina“. Organizator, Pučko otvoreno učilište Kutina ove je godine ponovno pokrenulo festival za djecu s poznatim stihom „Danas je Kutina glazbena kutija“, koji pruža priliku mladim talentiranim glazbenicima za izražavanje kroz pjevanje ili sviranje.

Više...
 

Moslavić kup Popovača

Zamjenik župana Roman Rosavec nazočio je u nedjelju, 17. lipnja 2018. godine, turniru najmlađih nogometaša, „prstića“, pod nazivom „Moslavić kup“, koji je održan na terenu Športskog parka Moslavac u Popovači.

Više...
 

Obilježen Dan Hrvatske Kostajnice

Župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić su u subotu, 16. lipnja 2018. godine, u vijećnici Gradske uprave Hrvatske Kostajnice nazočili svečanoj sjednici Gradskog vijeća, koja je održana u povodu obilježavanja Dana Grada Hrvatske Kostajnice.

Više...
 

Repušnički susreti

Zamjenik župana Roman Rosavec nazočio je u subotu, 16. lipnja 2018. godine, manifestaciji „Repušnički susreti“. U organizaciji Kulturno-umjetničkog društva „Repušnica“, a uz pomoć Mjesnog odbora, udruga s područja Repušnice, te lokalne Turističke zajednice, održani su 34. po redu „Repušnički susreti“.

Više...
 

Proslava Lovačke udruge „Lonjsko polje“ Mužilovčica

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak su se u subotu, 16. lipnja 2018. godine, u dvorištu lovačke kuće u Mužilovčici pridružili sudionicima 5. proslave Lovačke udruge „Lonjsko polje“ Mužilovčica.

Više...
 

Festival rukometa u Sisku

Zamjenik župana Ivan Celjak je u subotu, 16. lipnja 2018. godine, u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku nazočio zatvaranju 3. Festivala rukometa, natjecanja igrača rođenih 2006. godine i mlađih, te 2004. godine i mlađih, koje je organizirao Rukometni klub Sisak.

Više...
 

Gradski kup braniteljskih udruga u Popovači

Zamjenik župana Roman Rosavec nazočio je u petak, 15. lipnja 2018. godine, u Popovači „Gradskom kupu braniteljskih udruga u malom nogometu. U sklopu programa obilježavanja Dana Grada Popovače braniteljske udruge tradicionalno igraju kup u malom nogometu, te revijalnu utakmicu s predstavnicima Gradske uprave.

Više...
 

Dan Općine Topusko

Župan Ivo Žinić je u petak, 15. lipnja 2018. godine, u restoranu „Petrova gora“ u Topuskom nazočio svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Topusko i obilježavanju 200. obljetnice dolaska cara Franje 1. Habsburškog u Topusko.

Više...
 

Čvor i naplatna postaja Lipovljani pušteni u promet

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec su u petak, 15. lipnja 2018. godine, uz državnog tajnika za infrastrukturu Tomislava Mihotića i predsjednika Uprave Hrvatskih autocesta Borisa Huzjana nazočili puštanju u promet novoizgrađenog čvora i naplatne postaje Lipovljani.

Više...
 

Održana 1. sjednica Koordinacijske radne skupine za primjenu propisa iz područja zaštite životinja

Zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Roman Rosavec je u četvrtak, 14. lipnja 2018. godine, u Velikom kabinetu sjedišta SMŽ u Sisku predsjedao 1. sjednicom Koordinacijske radne skupine za primjenu propisa iz područja zaštite životinja na kojoj je donesen i Poslovnik o radu Koordinacijske radne skupine.

Više...
 

Županova čestitka za Ramazanski bajram

Na kraju mjeseca Ramazana sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je svim vjernicima islamske vjeroispovijesti uputio čestitku sljedećeg sadržaja:

Više...
 

Proslava sv. Antuna u Odri

Zamjenik župana Ivan Celjak je u srijedu, 13. lipnja 2018. godine, nazočio Svetoj misi, koju je u župi Odra Sisačka – Sv. Antun Pustinjak, u sklopu proslave sv. Antuna u Odri, služio mons. Zdravko Novak, ekonom Sisačke biskupije.

Više...
 

Blagoslovljen kip sv. Antuna u Galdovu

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u srijedu, 13. lipnja 2018. godine, nazočila Svetoj misi u župnoj crkvi Svetog Josipa Radnika u Galdovu (Grad Sisak). Nakon misnog slavlja blagoslovljen je novi kip sv. Antuna i svetište ispred crkve.

Više...
 

Početna konferencija projekta „Crna roda“ Osekovo

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec nazočili su u srijedu, 13. lipnja 2018. godine, u Društvenom domu Osekovo početnoj konferenciji projekta „Povećanje privlačnosti i obrazovnog kapaciteta Parka prirode Lonjsko polje izgradnjom posjetiteljskog centra „Crna roda“ Osekovo“ financiranog sredstvima europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 20220. u okviru natječaja „Promicanje održivog korištenja prirodne baštine u nacionalnim parkovima i parkovima prirode“.

Više...
 

Certifikati proizvođačima

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec nazočili su u srijedu, 13. lipnja 2018. godine, u prostoru Gradske tržnice u Kutini dodjeli certifikata za uporabu oznake „Proizvodi hrvatskog seljaka“.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 216

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas122
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1517
mod_vvisit_counterOvaj mjesec24101
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/092128465

Vaš IP: 54.80.247.119
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Politika privatnosti i Politika kolačića

www.smz.hr koristi anonimizirane kolačiće prve strane (first party cookies) radi ispravnog prikaza stranice, te u svrhu analize prometa na stranici (Google Analytics). www.smz.hr ne koristi kolačiće treće strane (third party cookies) niti sakuplja bilo kakve osobne podatke posjetitelja. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića. (više)


Preuzmite korisne programe koji vam mogu zatrebati prilikom pregleda objavčjenih sadržaja na ovoj web stranici

Kutak za posjetitelje >>