Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak
+C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

15.03.2017.

Javni uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava odvodnje otpadnih voda - fekalna kanalizacija užeg središta naselja Gvozd

14.03.2017.

Javni na uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za građenje građevine gospodarske namjene, poslovne djelatnosti - nadstrešnica (stovarište) trupaca, 3. skupine, na katastarskim česticama k.č.br. 803 k.o. Žažina (Žažina, Žažina bb)

13.03.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja izmjena i dopuna lokacijske dozvole za - građenje građevine infrastrukturne namjene, vodnogospodarskog sustava korištenja voda - magistralni vodoopskrbni cjevovod Petrinja-Sisak-Lekenik

09.03.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole - Gradnja sustava zaštite naselja Donja Jelenska i Zapolic od velikih voda Save i Potoka Jelenska

27.02.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - izgradnja vodoopskrbnog cjevovoda Kozibrod - Hrvatska Kostajnica

15.02.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - izgradnja 10(20)kV dalekovoda i 10(20)/04 kV STS Velika Ludina 9

14.02.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - energetski sustav TS 20/0,4 kV "Sunja 5"

30.01.2017.

ODLUKA o sadržaju Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.
 

Subv. prijevoza

 

          UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

 

Sjednice

Odluka župana Ive Žinića o dodjeli stipendija

Sisačko-moslavačka županija dodjeljuje 25 stipendija redovitim studentima s područja SMŽ za akademsku godinu 2016./2017. Na taj način želi pokrenuti pronatalitetne mjere, posebice za obitelji s troje i više djece. Natječajnu dokumentaciju preuzmite ovdje.

 

Radni sastanak u SMŽ

Radni sastanak s predstavnicima Društva Ericsson Nikola Tesla održao je u srijedu, 22. ožujka 2017. godine, župan Ivo Žinić. Sastanku, čija je tema bila mogućnost izgradnje telekomunikacijske mreže tipa FTTC na području Sisačko-moslavačke županije, nazočio je i zamjenik župana Marin Piletić.

Više...
 

Sjednica Skupštine Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije

U Velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku održana je u utorak, 21. ožujka 2017. godine, šesta sjednica Skupštine Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

„Dočekajmo rode“ u Lekeniku

Ekološko-edukativno-turističkom manifestacijom „Dočekajmo rode“ u Lekeniku su i ove godine obilježili prvi dan proljeća i tjedan povratka roda u Turopolje. Program, koji su u utorak, 21. ožujka 2017. godine, kod „Čardaka“ u središtu lekenika organizirali SOS Dječje selo i Turistička zajednica Općine Lekenik, pratio je i župan Ivo Žinić, zajedno s predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić.

Više...
 

Međunarodni znanstveno-stručni skup i Petrinji

Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu „Primjena novih tehnologija u obradi vode“, koji je u utorak, 21. ožujka 2017. godine, održan u Petrinji, nazočila je i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Župan u obilježbi Nacionalnog dana invalida rada

Obilježavanju Nacionalnog dana invalida rada, koji je sa sloganom „I dalje s užom…“ u utorak, 21. ožujka 2017. godine, obilježila Udruga invalida grada Siska, pridružio se na tržnici Kontroba u Sisku i župan Ivo Žinić, zajedno sa zamjenicom Anitom Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Župan otvorio novu ambulantu dentalne zdravstvene zaštite u Petrinji

Novu ambulantu dentalne zdravstvene zaštite u Petrinji otvorio je u ponedjeljak, 20. ožujka 2017. godine, župan Ivo Žinić. Ova je ambulanta otvorena kao odgovor na potrebe Petrinjaca. Već više godina osjeća se njen nedostatak, ljudi nisu imali mogućnost izbora, liječnici su svi imali previše pacijenata.

Više...
 

Poticajne mjere za razvoj malog gospodarstva i turizma

Sisačko-moslavačka županija je započela sa realizacijom 4 od planiranih 8 ovogodišnjih poticajnih mjera za razvoj malog gospodarstva i turizma.

Više...
 

89. redovna izborna sjednica Skupštine DVD-a Desno Trebarjevo

Župan Ivo Žinić je u subotu, 18. ožujka 2017. godine, u Spomen domu Braće Radić u desnom Trebarjevu nazočio 89. redovnoj izbornoj sjednici Skupštine DVD-a Desno Trebarjevo.

Više...
 

Slavlje Općine Lipovljani

U društvenom domu u Lipovljanima u povodu proslave blagdana sv. Josipa, Dana župe i Dana Općine Lipovljani, održana je u petak, 17. ožujka 2017. godine, Svečana sjednica Općinskog vijeća.

Više...
 

Okupljanje žena aktivnih u lokalnoj politici

Priopćenje Hrvatske zajednice županija o okupljanju žena aktivnih u lokalnoj politici, kojem su u ime Sisačko-moslavačke županije nazočile predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević, prenosimo u cijelosti.
Okupljanje žena aktivnih u lokalnoj i regionalnoj politici po prvi je puta održano krajem siječnja u Rijeci. Nije trebalo dugo čekati da vrijednost ove inicijative Hrvatske zajednice županija prepoznaju političarke diljem Hrvatske.

Više...
 

Radni sastanak s rektorom Osječkog sveučilišta

Župan Ivo Žinić je u petak, 17. ožujka 2017. godine, zajedno sa svojim zamjenikom Marinom Piletićem, održao radni sastanak s rektorom Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Željkom Turkaljem i utemeljiteljem Prve privatne gimnazije Gaudeamus Osijek.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 207
 
 

 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
UPUTE i POTVRDU za subvenciju autobusnog prijevoza redovnim studentima preuzmite ovdje

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas311
mod_vvisit_counterOvaj tjedan4022
mod_vvisit_counterOvaj mjesec24117
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091542064

Vaš IP: 54.166.107.51
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>