Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

15.06.2016.

ODLUKA o javnom predstavljanju „Rudarsko-geološke studije Sisačko- moslavačke županije“

14.06.2016.

Lokacijska dozvola - sanacija telekomunikacijske infrastrukture - Martinska Ves Lijeva

09.06.2016.

Građevinska dozvola - Dozvoljava se investitoru GRAD HRVATSKA KOSTAJNICA - građenje građevine infrastrukturne namjene, sustava gospodarenja otpadom - RECIKLAŽNO DVORIŠTE

02.06.2016. 

Lokacijska dozvola - SUSTAV ODVODNJE NASELJA BROČICE

31.05.2016. 

ODLUKA o javnom predstavljanju „Rudarsko-geološke studije Sisačko- moslavačke županije“ (15.06. - 15.07.2016.)

23.05.2016. 

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za Građenje 10(20) kV Kabelskog dalekovoda i 10(20)/04 STS Okloli 5-Česma (06.06.2016.)

23.05.2016. 

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za - građenje građevine infrastrukturne namjene, prometnog sustava željezničkog prometa - industrijski kolosijek za Poduzetničku zonu Novska Jug (07.06.2016.)

18.05.2016. 

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole  - rekonstrukcija građevine stambene namjene u Popovači (A. Stepinca 10) (01.06.2016.)

Subv. prijevoza

Subvencija autobusnog prijevoza redovitih studenta

Sjednice

Zamjenik ministra poljoprivrede u SMŽ [foto]

Zamjenik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Tugomir Majdak u utorak, 28. lipnja 2016. godine, posjetio je Sisačko-moslavačku županiju. Nakon radnog sastanka sa županom Ivom Žinićem i njegovim zamjenikom Marinom Piletićem, u zgradi sjedišta Županije u Sisku, Majdak je, zajedno sa svojim domaćinima, obišao dva subjekta poljoprivredne proizvodnje, Poljoprivredni obrt Jakopović u Potoku i Vinariju Miklaužić u Popovači.

Više...
 

Zajedno u energetsku obnovu škole u Lipovljanima

Ugovor o zajedničkom financiranju izrade projektne dokumentacije za energetsku obnovu zgrade škole i sportske dvorane Osnovne škole Josipa Kozarca Lipovljani potpisali su u prostoru škole u utorak, 28. lipnja 2016. godine, zamjenik župana Marin Piletić i načelnik Općine Lipovljani Mario Ribar.

Više...
 

Otpor agresoru počeo je u Glini [foto]

U organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova, Policijske uprave sisačko-moslavačke i Grada Gline, a pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora, u Glini je u nedjelju, 26. lipnja 2016. godine, svečano obilježena 25. obljetnica početka oružanog otpora srpskom agresoru u Domovinskom ratu.

Više...
 

Čestitka u prigodi Dana državnosti

U prigodi Dana državnosti, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić sa zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem te predsjednicom Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije Ivankom Roksandić uputio je svim žiteljima Sisačko-moslavačke županije čestitku sljedećeg sadržaja:

Više...
 

Dan državnosti [foto]

Dan državnosti Republike Hrvatske u Sisačko-moslavačkoj županiji je obilježen odavanjem počasti onima koji su svoje živote ugradili u slobodu i neovisnost voljene domovine.

Više...
 

25. obljetnica 57. SAMB-a [foto]

U Komarevu je u subotu, 25. lipnja 2016. godine, obilježena 25. obljetnica izlaska prvih hrvatskih dragovoljaca na sisačku bojišnicu i osnutak 57. SAMB-a „Marijan Celjak“, prve dragovoljačke postrojbe u Hrvatskoj.

Više...
 

Ivanjski susreti u Graberju [foto]

Desetim „Ivanjskim susretima“, koji su u subotu, 25. lipnja 2016. godine, održani u Graberju, selu na području Grada Petrinje, nazočio je i župan Ivo Žinić.

Više...
 

Dan Hrvatskog Sela [foto]

Okupljanjem ispred katoličke crkve u Topuskom i procesijom od crkve do kapelice u Hrvatskom Selu počela je u subotu, 25. lipnja 2016. godine, obilježba Dana državnosti RH i Dana Hrvatskog Sela pokraj Topuskog.

Više...
 

Garantiram da će središnji paviljon biti izgrađen [foto]

Ministar zdravlja Dario Nakić, u čijoj je pratnji bio i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje Fedor Dorčić, posjetio je u petak, 24. lipnja 2016. godine, Sisačko-moslavačku županiju. Svoj je boravak ministar počeo radnim sastankom u Velikom kabinetu sjedišta Županije u Sisku, gdje mu je domaćin bio župan Ivo Žinić, a uz njega i stručne službe Županije, sastanku su nazočili i čelni ljudi svih županijskih ustanova u zdravstvu.

Više...
 

Sisački žrtvoslov [foto]

U sisačkom je hotelu „Panonija“ u četvrtak, 23. lipnja 2016. godine, održana promocija knjige „SISAČKI ŽRTVOSLOV Domovinskog rata 1991.-1995.“ Đure Gajdeka i Snježane Pokorny.

Više...
 

Prva „Štruklijada“ u Buševcu [foto]

Prva „Buševska štruklijada“ održana je u srijedu, 22. lipnja 2016. godine, u Buševcu, naselju na području Grada Velika Gorica. Organizator, Društvo žena Buševec, za ovu je prigodu „mobilizirao“ sve snage mjesta i organizirao uistinu uspjelo narodno veselje.

Više...
 

Čestitka u prigodi 22. lipnja, Dana antifašističke borbe

Poštovani žitelji Sisačko-moslavačke županije,

prije sedamdeset i pet godina u šumi Brezovica kraj Siska, 22. lipnja 1941. godine, osnovana je prva antifašistička postrojba, ne samo u Hrvatskoj, nego i u ovom dijelu Europe.

Prije većine europskih zemalja, hrvatski antifašisti pokazali su kako se pruža otpor onima koji šire mržnju, fašizam i smrt.Hrvatska je, u odnosu na broj stanovnika, imala jedan od najsnažnijih antifašističkih pokreta.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 173
 
 
Konačnu bodovnu tablicu Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije, zajedno s pojašnjenjem sustava bodovanja možete pogledati OVDJE
 
 
 
 

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas90
mod_vvisit_counterOvaj tjedan1837
mod_vvisit_counterOvaj mjesec23965
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091284182

Vaš IP: 54.162.57.14
,

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Kvaliteta zraka

Bioplinski kalkulator

 
  

LAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>