Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisak booked.net
-6...-1° C
Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Pozivi/Uvidi/Objave

19.12.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za gradnju odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda na području grada Popovača

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za gradnju odvodnje i prikupljanje otpadnih voda s dijela aglomeracije Popovača

18.12.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole za prikupljanje i odvodnju otpadnih voda s područja aglomeracije Popovača

14.12.2017.

Izmjena i/li dopuna lokacijske dozvole za zahvat u prostoru - sanacija i nastavak rada odlagališta komunalnog otpada "Gmajna" u Glini

13.12.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja lokacijske dozvole za odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda na području grada Popovača

7.12.2017.

Javni poziv za uvid u spis predmeta u postupku izdavanja građevinske dozvole - FORESTA WOOD d.o.o.

23.11.2017.

Odluka o izradi II. Izmjena i dopuna Prostomog plana uređenja Općine Sunja

17.11.2017.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš postrojenja za proizvodnju bioetanola druge generacije u Rafineriji nafte Sisak, Grad Sisak, Sisačko-moslavačka županija

- STUDIJA O UTJECAJU NA OKOLIŠ ZA POSTROJENJE ZA PROIZVODNJU BIOETANOLA DRUGE GENERACIJE U RAFINERIJI NAFTE SISAK (pdf dokument veličine cca 360 MB)

23.08.2017.

Odluka o stavljanju na javnu raspravu Strateške studije utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Strateška studija utjecaja na okoliš Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017.-2020.

Ne-tehnički sažetak Strateške studije

Županijska razvojna strategija Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Analiza stanja Županijske razvojne strategije Sisačko-moslavačke županije 2017. – 2020.

Subv. prijevoza

SUBVENCIJA PRIJEVOZA ZA REDOVITE STUDENTE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Potvrde se mogu ovjeravati i karte kupovati od 25.9.2017. godine.

Sjednice

„Sisačko-moslavačka županija – najveće gradilište RH u 2018. godini"

220 milijuna kuna za osam najvećih projekata u 2018. godini

Župan Ivo Žinić, uz kojega su bili njegovi zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak, te direktor SIMORA-e, županijske razvojne agencije, Mario Čelan, u četvrtak, 18. siječnja 2018. godine, na konferenciji za novinstvo s nazivom „Sisačko-moslavačka županija – najveće gradilište RH u 2018. godini" predstavio je najveće projekte koji uključuju gradnju, adaptiranje i opremanje na području Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Povjetarac - Povećalo

Zamjenik župana Ivan Celjak je u utorak, 16. siječnja 2018. godine, u prostoru udruge „Novi svijet“ u Sisku sudjelovao u predstavljanju projekta „Povjetarac-Povećalo“
„Povjetarac-Povećalo“ je projekt medijske pismenosti koji udruga „Novi svijet“ realizira uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja te uz partnerstvo Sisačko-moslavačke županije i Ekonomske škole Sisak.

Više...
 

Dan međunarodnog priznanja Republike Hrvatske

U prigodi Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske župan Ivo Žinić je sa zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom i predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić uputio čestitku sljedećeg sadržaja:

Više...
 

Deveto Hodočašće u Gvozdansko

Župan Ivo Žinić, predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić i zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan Celjak sudjelovali su u nedjelju, 14. siječnja 2018. godine u IX. hodočašću u Gvozdansko, „Mjesto velejunaštva hrvatskog naroda“.
Ove godine hodočašćem je obilježena 440. obljetnica bitke za Gvozdansko.

Više...
 

Zamjenik župana Celjak s proizvođačima „Posavine i Moslavine“

Zamjenik župana Ivan Celjak je u četvrtak, 11. siječnja 2018. godine, nazočio redovitoj godišnjoj sjednici Skupštine Proizvođačke organizacije „Posavina i Moslavina“, koja je održana u prostoru seoskog turizma „Šatović“ u Topolovcu.

Više...
 

Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 10. siječnja 2018. godine, zajedno sa svojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom, u prostoru biblioteke Odjela za ginekologiju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak nazočio potpisivanju Ugovora za izvođenje radova na rekonstrukciji kompleksa Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak - izgradnja Središnjeg paviljona - Objedinjeni hitni bolnički prijem i Dnevna bolnica.

Više...
 

Predstavnici HNS-a u posjetu Županiji

Župan Ivo Žinić je sa svojim zamjenicima Romanom Rosavcem i Ivanom Celjakom u utorak, 9. siječnja 2018. godine, primio izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza, na čelu s izvršnim direktorom HNS-a Damirom Vrbanovićem i višim savjetnikom predsjednika HNS-a Zorislavom Srebrićem, uz koje je bio i predsjednik Nogometnog saveza SMŽ Davor Ivić.

Više...
 

Čestitka vjernicima koji Božić slave prema Julijanskom kalendaru

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić uputili su čestitku sljedećeg sadržaja:

Svim građanima Sisačko-moslavačke županije, koji Božić, blagdan mira, zajedništva i razumijevanja, slave prema Julijanskom kalendaru, želimo sreću, blagostanje i ljubav.
Mir Božji! Hristos se rodi!

 

Darovi i čestitke prvoj bebi rođenoj u 2018. godini

Župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Ivan Celjak su u utorak, 2. siječnja 2018. godine, na Odjelu za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak posjetili Mariju, prvo dijete rođeno u Sisačko-moslavačkoj županiji u ovoj godini.

Više...
 

Blagdanska čestitka

 

Svečana sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice SMŽ

Predsjednica Županijske skupštine Ivanka Roksandić je u petak, 29. prosinca 2017. godine, dvorani društvenog doma u Jasenovcu nazočila svečanoj sjednici Skupštine Vatrogasne zajednice Sisačko-moslavačke županije.

Više...
 

Otvoren vodoopskrbni magistralni cjevovod Petrinja-Lekenik

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bio i njegov zamjenik Ivan Celjak, svečano je u četvrtak, 28. prosinca 2017. godine, zajedno s generalnim direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem, petrinjskim gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem i načelnikom Općine Lekenik Ivicom Perovićem, otvorio vodoopskrbni magistralni cjevovod Petrinja-Lekenik.

Više...
 

26 godina Samostalne satnije Topusko

Župan Ivo Žinić je u srijedu, 27. prosinca 2017. godine, u Topuskom nazočio obilježavanju 26. godišnjice utemeljenja Samostalne satnije Topusko i dana UDVDR RH Ogranak Topusko. Kod spomenika poginulim braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata položeni su vijenci i zapaljene svijeće, a u restoranu „Petrova gora“ održan je svečani program.

Više...
 

Tradicionalno druženje u Lekeniku

Župan Ivo Žinić je u petak, 22. prosinca 2017. godine, u Lekeniku nazočio tradicionalnom blagdanskom druženju.
I ove su godine stanovnici „Općine ugodnog življenja“, zajedno sa svojim gostima, ispred zgrade općine imali priliku uživati uz pečene ribice i kuhano vino.

Više...
 

Aktualni sat 5. sjednice Županijske skupštine

Peta sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije, koja je u četvrtak, 21. prosinca 2017. godine, održana u prostoru sisačkog hotela „Panonija“, počela je uobičajenim „Aktualnim satom“.

Više...
 

Energetska obnova zgrade Učiteljskog fakulteta

Župan Ivo Žinić, uz kojega je bio njegov zamjenik Roman Rosavec, potpisao je u srijedu, 20. prosinca 2017. godine, s dekanom Ivanom Prskalom Sporazum o zajedničkom financiranju projekta energetske obnove zgrade Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – Odsjek u Petrinji na temelju ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 195

Najave događaja

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas32
mod_vvisit_counterOvaj tjedan6461
mod_vvisit_counterOvaj mjesec26567
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/091922693

Vaš IP: 54.83.81.52
,

Župan

Kvaliteta zraka

 
 
Aktivnosti/informacije

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.


Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ, dipl.ing.arh.
Župan


doc. dr. sc. ROMAN ROSAVEC
Zamjenik župana


IVAN CELJAK, mag. iur.
Zamjenik župana


mr. sc. DUŠAN BJELAJAC, dr. med.
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>