Vi ste ovdje: Home

Sisačko-moslavačka županija

Sisačko-moslavačka županija
Izdvojeno
Natječaji
Javni uvidi

15.01.2015. - 15.02.2015.

Obavijest o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš podzemnog skladišta plina Okoli s izgradnjom novih radnih bušotina Ok-62 i Ok-63, rekonstrukcijom kompresorske stanice i izgradnjom sustava za zbrinjavanja slojne vode, Općina Velika Ludina, Sisačko-moslavačka županija.

19.12.2014. - 19.01.2015.

OBAVIJEST o stavljanju na javnu raspravu Studije o utjecaju na okoliš nove luke Sisak

- Netehnički sažetak - Studija o utjecaju na okoliš za zahvat nove luke Sisak (pdf 170 mb)

SMŽ TV
Sjednice

Novinarski bal [foto]

U organizaciji sisačko-moslavačkog ogranka Hrvatskog novinarskog društva u petak, 30. siječnja 2015. godine održan je u hotelu Panonija u Sisku Novinarski bal na kojem je, uz ostale goste, nazočila i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević.

Više...
 

Godišnja skupština DVD Majur

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je u petak, 30. siječnja 2015. godine 83. redovnoj godišnjoj skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Majur.
Društvo broji 169 članova, a po prvi puta aktiviralo se i 40 mladih.“

Više...
 

Izložba fotografija "Papa Franjo u Izraelu"

U četvrtak, 29. siječnja 2015. godine zamjenica sisačko-moslavačkog župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je svečanom otvorenju izložbe pod nazivom "Papa Franjo u Izraelu" koje se je održalo u dvorani Juran i Sofija sisačkog Velikog Kaptola.

Više...
 

Javni poziv za prijavu projekata udruga i drugih pravnih osoba iz područja zdravstvene zaštite i prevencije ovisnosti

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv za prijavu projekata udruga i drugih pravnih osoba iz područja zdravstvene zaštite i prevencije ovisnosti za dodjelu financijskih potpora u okviru raspoloživih sredstava iz Proračuna Sisačko-moslavačke županije u 2015. godini.

Više...
 

Sufinanciranje organiziranja i nastupa gospodarstvenika SMŽ na manifestacijama

Sisačko-moslavačka županija objavila je Javni poziv za prijavu za sufinanciranje organiziranja i nastupa gospodarstvenika Sisačko-moslavačke županije na manifestacijama u 2015. godini.

Više...
 

Župan posjetio Centar za rehabilitaciju u Komarevu [foto]

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević posjetili su u utorak, 27. siječnja 2015. godine Centar za rehabilitaciju u Komarevu.
Tom prigodom, u pratnji ravnateljice Tatjane Pogarčić razgledali su prostor Centra, upoznali se s radom i pozdravili korisnike i zaposlenike Centra.

Više...
 

Blagdan "Svetog Vinka" kod obitelji Trdenić u Popovači [foto]

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević sa suradnicima nazočili su u subotu, 24. siječnja 2015. godine proslavi blagdana Sv. Vinka, zaštitnika vinogradara, vinograda i vina.

Više...
 

Završnica 36. malonogometnog turnira "Vladimir Šikić"

U subotu, 24. siječnja 2015. godine zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević nazočila je završnici 36. malonogometnog turnira "Vladimir Šikić" koja se je održala u Sportskoj dvorani Brezovica u Sisku. Organizator turnira je NK "Metalac", a sudjelovalo je 95 ekipa u pet kategorija.

Više...
 

Župan s „Gromovima“

Izvještajno-izbornom Zboru za 2014. godinu Udruge ratnih veterana 2. gardijske brigade Gromovi, Podružnice SMŽ, koji je u petak, 23. siječnja 2015. godine, održan u Sisku nazočio je i župan Ivo Žinić. Obraćajući se nazočnim Gromovima i njihovim gostima župan je podsjetio na slavnu i vodeću ulogu koju je 2. gardijska brigada imala u stvaranju, obrani i oslobađanju Hrvatske.

Više...
 

Ivana Maletić na radnom sastanku u SMŽ

Zastupnica u Europskom parlamentu Ivana Maletić u petak, 23. siječnja 2015. godine, boravila je u Sisku, gdje je nakon radnog sastanka sa županom Ivom Žinićem, njegovim zamjenicima Anitom Sinjeri-Ibrišević i Marinom Piletićem, te pročelnicima županijskih upravnih odjela, na konferenciji za novinstvo govorila o dojmovima i rezultatima tog sastanka.

Više...
 

Godišnje nagrade Zaklade Iskra [foto]

Svečanost uručivanja godišnjih nagrada Zaklade Iskra za nadarenu djecu Sisačko-moslavačke županije održana je u četvrtak, 22. siječnja 2015. godine, u dvorani Glazbene škole Novska.

Više...
 

Moj komadić zemlje – izložba u Sisku

Zamjenica župana Anita Sinjeri-Ibrišević otvorila je u utorak, 20. siječnja 2015. godine, u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac u Sisku izložbu fotografija „Moj komadić zemlje“ s podnaslovom „Kad je priroda suradnik – priče 14 poljoprivrednika iz Hrvatske.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 108

 hrvatski     english

Župan

Vrijeme

Lagana kisa

2°C

Sisak

Lagana kisa
Pon
AM Clouds/PM Sun
-2°C / 6°C
Uto
Djelomicno oblacno
-1°C / 6°C
Sri
SP_WEATHER_LIGHT_SNOW
0°C / 2°CLAG UNA

EU Cookie Law

Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies). Daljnjom uporabom ovog web-mjesta, pristajete na naše korištenje kolačića.

Statistika posjeta

mod_vvisit_counterDanas107
mod_vvisit_counterOvaj tjedan107
mod_vvisit_counterOvaj mjesec107
mod_vvisit_counterUkupno od 01/10/09908764

Vaš IP: 54.87.64.67
,

Osnovne informacije

Sisačko-moslavačka županija

 • S. i A. Radića 36, Sisak (karta)
 • Tel: +385(0)44-550-111 / Fax: +385(0)44-524-158
 • Email: info@smz.hr / Web:www.smz.hr
 • OIB: 82215698659
 • Službenica za informiranje
  Sanja Klarić Petek
  tel.: 044/550-218 / fax: 044/524-158
  mobitel: 099/311-5500 / e-mail: protokol-smz@smz.hr
 • dodatni podaci i obrasci >>

Dužnosnici

IVO ŽINIĆ,
Župan
ANITA SINJERI-IBRIŠEVIĆ,
Zamjenica župana
MARIN PILETIĆ,
Zamjenik župana
BOGDAN RKMAN
Zamjenik župana iz reda srpske nacionalne manjine

Kutak za posjetitelje

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Stranice Sisačko-moslavačke županije optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera iznad verzije 9, Firefoxa 33, Chrome 38 i sl. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 7 ili 8 svakako nadogradite svoj preglednik.
Na ovom mjestu možete pronaći i ostale kvalitetne besplatne programe koji štede vaše dragocjeno vrijeme i novac poput antivirusnih, office i sl. aplikacija. Puno korisnih stvari na jednom mjestu. više >>