• 044 500 330

Vijesti

dm predao donaciju Neuropsihijatrijskoj bolnici Dr. Ivan Barbot Popovača

U srijedu 27. rujna 2023. godine dm je predao donaciju Neuropsihijatrijskoj bolnici Dr. Ivan Barbot Popovača čiji je projekt Paket za NJU“ odabran u sklopu natječaja {ZAJEDNO} za bolje sutra.

Cilj ovog projekta vrijednog 6.589,53€ je osigurati 600 paketa s osnovnim higijenskim potrepštinama koje su svakodnevno nužne svakoj ženi i godišnju zalihu higijenskih uložaka kako bi svaka žena u idućoj godini dana koja dođe na liječenje dobila svoj paket. Paket bi označavao dobrodošlicu, poruku da nisu napuštene i da im se želi pomoći te bi liječenje i boravak učinio koliko je moguće ugodnijim. Svaki paket sadrži: gel za tuširanje, šampon, regenerator, četkicu za zube, pastu za zube, vlažne maramice, kremu za ruke, losion za tijelo, deo roll-on, pjenu za čišćenje lica, kremu za lice i higijenske uloške.

Donaciju su u ime dm-drogerie markt-a uručile Hana Košić i Mia Barišić, a ravnateljica bolnice Marina Kovač, tom se prilikom u ime Sisačko-moslavačke županije, svih djelatnika bolnice i pacijenata zahvalila dm-u što je prepoznao vrijednost projekta i omogućio njegovu realizaciju.

Kontaktirajte nas

telefon: 044/500-330

email:  

Elektronička kontaktna točka za službeno dopisivanje tijela državne i javne uprave:

 

eu flag
zpd